Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Θωμάς Μαργαρίτης δύο πράγματα κατάφερε τελικά. Οι απλοί πολίτες να τον λατρεύουν γιατί δικαιώθηκε για πολλά που έκανε ως δήμαρχος, αλλά και γιατί η δράση του σήμερα ως ενεργός πολίτης έχει ορατά αποτελέσματα, που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας. Από την άλλη οι τοπικοί πολιτικοί κατάφερε να τον μισούν γιατί χώνεται στα πόδια τους και αποκαλύπτει την γύμνια τους! Θωμά, έτσι γινόταν όταν ήσουν δήμαρχος... αλλά τώρα σταυρούς δεν ζητάς ...όρμα τους!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Την ανακοίνωσή της υποψηφιότητάς του ως Δημάρχου Δήμου Δοξάτου ανακοίνωσε ο Κώστας Γκαρέλας. Υποψήφιος Δήμαρχος... «ιπτάμενος και τζέντελμαν»! Ο Κώστας είναι γνωστός «ιπτάμενος» ως χειριστής αεροσκάφους, αλλά και με τεράστια προσφορά σε κοινωνικό, πολιτιστικό και αθλητικό επίπεδο. Επιπρόσθετα είναι ανιδιοτελής με αποκλειστικό σκοπό να βοηθήσει τον τόπο του με την δική ιδιαίτερη παρουσία. Είναι μία ενδιαφέρουσα υποψηφιότητα που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τον προσωπικό του αγώνα για την εκλογή του ως βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία δίνει ο Κώστας Μπλούχος με πολλές προσωπικές επαφές. Κώστα, καλός ο προσωπικός σου αγώνας όμως το παράπονό πολλών είναι η έλλειψη πολιτικής τοποθέτησης και η έκφραση γνώμης για θέματα που αφορούν τη χώρα και τον τόπο μας! Πολιτεύεσαι αρκετά χρόνια και μόνο σαν γιατρό σε ξέρουμε. Πολλοί ρωτούν πότε θα μάθουμε τις πολιτικές σκέψεις και τις απόψεις σου; Θα μας τις πεις μετά τις εκλογές; Δεν πρέπει να τις ξέρουμε νωρίτερα; Αν είναι να σε στείλουμε μόνο με «χειρουργικούς» σταυρούς στη Βουλή για «γιατροσόφια», μείνε καλύτερα στο νοσοκομείο… οι δραμινοί σε χρειάζονται περισσότερο εδώ!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έβαλε το κίτρινο γιλέκο ο επαναστάτης ποπολάρος, πρόεδρος του εργατικού Κέντρου, Γιώργος Σαβρίδης. Ετοιμάζεται, σύμφωνα με δήλωσή του, για μετάβαση στη Γαλλία για αγώνες με τα εκεί κίτρινα γιλέκα! Γνωστός ολετήρας και οδοστρωτήρας θα μας λείψει! Γιώργο, μην μείνεις πολύ... κι εδώ πολλοί χρειάζονται σιδέρωμα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η προσχώρηση του δικηγόρου Μιχάλη Τάσσου στην παράταξη του νυν δημάρχου Χριστόδουλου Μαμσάκου, σίγουρα προσδίδει πνεύμα ανανέωσης και φρεσκάδας. Ο Μιχάλης είναι ένας νέος άνθρωπος, μάχιμος δικηγόρος, πετυχημένος επιχειρηματίας, γνώστης της αγοράς και της πιάτσας. Είναι η πρώτη φορά που εκτίθεται στην κρίση του λαού, αγωνίζεται για την εκλογή του και σίγουρα είναι μία ενδιαφέρουσα υποψηφιότητα που σηματοδοτεί το νέο και την προοπτική!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ακουσα ότι μεγάλη χαρά πλημμύρισε τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου Κ. Νευροκοπίου η είδηση ότι ο Αργύρης Πατακάκης θα είναι τον Μάιο υποψήφιος Δήμαρχος. Γιατί γελάνε ακόμη; Ρωτήστε τους…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αίσθηση προκάλεσαν τα πρώτα 19 ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης «Πρότζεκτ 2020» Αλέξανδρος Τσιαμπούσης. Πρόκειται για ανθρώπους παλιούς και νέους με μεγάλη κοινωνική συμμετοχή, καλά βιογραφικά, άφθαρτους που τους χαρακτηρίζει το ομαδικό πνεύμα για προσφορά στην πόλη ανεξάρτητα από την προσωπική τους εκλογή. Πολλοί είναι αυτοί που λένε πως η παράταξη αυτή θα «περάσει» σίγουρα στο δεύτερο γύρο. Για να δούμε... θα αποδειχθούν όλοι αυτοί και καλοί ψηφοσυλλέκτες;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης, που κάποιοι έλεγαν ότι θα κάνει πίσω, ανακοίνωσε τελικά την υποψηφιότητά του στο δήμο Δράμας και η παράταξη του λέγεται «Ενεργοί Πολίτες»! Ο Ηρακλής είναι αγαπητός, έχει το δικό του κοινό, είναι χαμηλών τόνων, ξέρει να συνεργάζεται και δεν του αρμόζει ο ρόλος του «λαγού» που κάποιοι ήθελαν να του προσδώσουν! Θα βγάλει ο Ηρακλής άραγε λαγούς από το καπέλο του κάνοντας την έκπληξη; Μην ξεχνάτε ότι έχει και μία Ραβίκα από πίσω του, την Καλλίφυτο για αυτούς που δεν γνωρίζουν!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δύσκολα τα πράγματα Δημήτρη. Έχουμε επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια στο Χρήστο Μέτιο αλλά και ...αντάρτες! Δείξε την πυγμή σου.! Εδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το «Πρότζεκτ 2020» θα είναι στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου ο Λευτέρης Χρυσοχοΐδης, που την προηγούμενη φορά εκλέχθηκε με την παράταξη του Κυριάκου Χαρακίδη. Μαχητικός, αντισυμβατικός με ανεξάρτητη φωνή, θέση και παρουσία ο Λευτέρης δεν μπαίνει σε καλούπια! Δοκιμάζει τις αντοχές του και ξέρει πάντα να τερματίζει! Τυχερός ο υποψήφιος Δήμαρχος του «Πρότζεκτ 2020» Αλέξανδρος Τσιαμπούσης που θα έχει τον Λευτέρη δίπλα του!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παρά τα νομικά και γραφειοκρατικά προβλήματα που δημιούργησε ο «Κλεισθένης» η φετινή «Ονειρούπολη» οργανωτικά στήθηκε άψογα! Αυτό οφείλεται στην παρουσία του Προέδρου της ΔΕΚΠΟΤΑ Γιώργου Ψαρρά και φυσικά στους υπαλλήλους της δημοτική επιχείρησης που εργάζονται νυχθημερόν ώστε να αντιμετωπιστεί ο τεράστιος όγκος εργασίας σε μικρό χρονικό διάστημα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε βέβαια και την μεγάλη ομάδα των νέων παιδιών που εθελοντικά προσφέρουν ώστε αξιοπρεπώς να λειτουργήσει η εκδήλωση.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παλιά οι πολιτικές αντιπαραθέσεις γίνονταν δια του τύπου ή της τηλεόρασης. Σήμερα το πολιτικό ξεκατίνιασμα γίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το τι γράφεται είναι να τραβάς τις κω…τριχές σου! Οι προσωπικές επιθέσεις, οι απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί, τα χαζοσχόλια, οι δήθεν απόψεις είναι στο καθημερινό μενού, όπως και τα like των φίλων.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μοιραία ορισμένοι πολιτικοί μπαίνουν στο τρυπάκι των απαντήσεων, θυμώνουν με αυτόν που κάνει δυσμενή για αυτούς ανάρτηση, αλλά και με αυτούς που την επικροτούν! Οι θυμοί, τα μπλοκαρίσματα και οι διαγραφές πάνε σύννεφο! Με λίγα λόγια επικρατεί ένα ατελείωτο τουρλουμπούκι!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ψυχραιμία παιδιά! Τις ώρες που αναλώνετε παίζοντας σε αυτά τα μέσα, αν τα αξιοποιούσατε δημιουργικά, θα φέρνατε καλύτερα αποτελέσματα στην πόλη και στο νομό μας!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στο πλευρό του Χριστόδουλου Μαμσάκου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος η προπονήτρια συγχρονισμένης και καλλιτεχνικής κολύμβησης Μαντώ Θεμέλογλου. Αν θεωρήσουμε πως το δημοτικό συμβούλιο θέλει ομορφιά αλλά και «συγχρονισμό» και «καλλιτεχνία», η Μαντώ είναι η πλέον κατάλληλη. Χώρια που μπορεί να τους μάθει να κολυμπούν στα βαθιά!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Δράμας Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης και Λευτέρης Καλλινικίδης με τον πρώην Δήμαρχο Θωμά Μαργαρίτη στην καφετέρια «Ατλαντίδα». Η ανάρτησή της φωτογραφίας στο Facebook προκάλεσε ποικίλους συνειρμούς, υποψίες και μερικά μικροεγκεφαλικά! Τελικά σε αυτή την πόλη ούτε ένα καφέ δεν μπορούν να πιουν ορισμένοι με την ησυχία τους!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας ο Λευτέρης Καλλινικίδης με την παράταξη που ίδρυσε και λέγεται «Δράμα Πρωταγωνίστρια». Με άλλα λόγια μπήκε ο ταύρος σε υαλοπωλείο! Θα το δείτε, δεν θα μείνει λαμπόγυαλο! Ο Λευτέρης είναι αψύς, εκρηκτικός, συγκρουσιακός, απείθαρχος έως εριστικός! Και δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω! Μήπως είναι χρήσιμη μία τέτοια υποψηφιότητα; Γιατί με τους γλυκανάλατους δημοσιοσχεσίτες είδαμε τα χαΐρια μας!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χαθήκαμε τελευταία με το φίλο μας Χαρίλαο Ψαρρά του καφέ «Belluga». Έτσι χάσαμε επεισόδια και δεν ξέρουμε που θα γύρει το πολιτικό βαρόμετρο. Ο Χαρίλαος είναι γνωστός πολιτικός αναλυτής, ρυθμιστής των εξελίξεων και η γνώμη του έχει μεγάλη βαρύτητα! Με μια του λέξη μπορεί να ανατρέψει τα πάντα, να δημιουργήσει τεράστια πολιτικά θέματα και μεγάλες ανατροπές! Είναι γνωστό ότι για αυτό ακριβώς όλοι τον τρέμουν! Χαρίλαε, μείναμε πίσω αλλά σύντομα θα περάσουμε να μας δώσεις «γραμμή»! Ξέρεις πόσο σε εκτιμάμε, πόσο σε αγαπάμε και πόσο παίρνουμε υπ΄ όψην μας τις αναλύσεις σου, ακόμη και όταν τα «παίρνεις στο κρανίο»!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τον διακεκριμένο γιατρό της πόλης μας, ειδικό γαστρεντερολόγο Αλέξανδρο Καρολίδη, θα έχει δίπλα του ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο ο Κυριάκος Χαρακίδης. Ότι θετικό και να πει κάποιος για το γιατρό θα είναι λίγο. Εργατικός, μεθοδικός, προσηλωμένος στο καθήκον του και πετυχημένος με ότι ασχολείται. Διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα, έχει τις γνώσεις και την θέληση να προσφέρει στο δήμο μας. Γιατρέ, σου ευχόμαστε καλή επιτυχία.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δυναμικά κατεβαίνει με το ψηφοδέλτιο του Κυριάκου Χαρακίδη, ο μηχανολόγος μηχανικός Παναγιώτης Διαμαντίδης. Γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, κατείχε σημαντικές κομματικές θέσεις και ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το Άρη Γιαννακίδη. Νέος άνθρωπος, επιστήμων και γνωστός για την αγωνιστικότητά του είναι μία πολύ καλή υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του Κυριάκου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Επάνοδος στο δήμο Δράμας του Κυριάκου Χαρακίδη ως επικεφαλής της παράταξης «Πόλη+Ζωή». Δηλώνει πανέτοιμος για τις εκλογές και ικανοποιημένος από τη μεγάλη ανανέωση του ψηφοδελτίου του, παρά τις επιφυλάξεις κάποιων λόγω της μη καθόδου πολλών παλιών συνεργατών του. Είναι μεγάλο το προσωπικό στοίχημα του Κυριάκου αυτές οι εκλογές, μετά την απόφασή του για δυναμικό come back! Οψόμεθα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πριν λίγο διάστημα συγκεκριμένοι γνωστοί – άγνωστοι πολιτικοί κύκλοι,διέδιδαν ότι τελικά ο Κυριάκος Χαρακίδης θα αποχωρήσει γιατί δεν έβρισκε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Ο Κυριάκος τους διέψευσε και χωρίς να τους ονοματίσει και να τους παρουσιάσει επίσημα φωτογραφήθηκε με καμιά 40αριά νοματαίους! Τελικά αυτοί οι γνωστοί - άγνωστοι πολιτικοί κύκλοι όλο «μέσα» πέφτουν και ποτέ δεν παραπληροφορούν!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φαίνεται ότι οι εσωκομματικές ισορροπίες στέρησαν από το «Κίνημα Αλλαγής» (ΚΙΝ.ΑΛ.) της Φώφης Γεννηματά μία πολύ καλή υποψηφιότητα, αυτή του Ανέστη Τερζή. Αποδεικνύεται τελικά ότι οι κομματικές επιλογές δεν συμβαδίζουν απαραίτητα με την αξιοσύνη και την ικανότητα της επιλογής των προσώπων. Αναταράξεις και θυμό έφερε ο αποκλεισμός του Ανέστη στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ Δράμας. Όμως η πραγματικά άξιοι δεν μπορούν να απαξιωθούν από τους μηχανισμούς και πίσω έχει η αχλάδα την ουρά! Λέτε να τον δούμε, όπως έντονα φημολογείται, υποψήφιο δήμαρχο Δράμας; Γιατί όχι; Τεράστια αυτοδιοικητική εμπειρία έχει...
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χριστόδουλε, με τόσους υποψηφίους και με όλα αυτά που λέγονται και ακούγονται είναι να μην κάνεις τέτοιους μεγαλόσταυρους;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όχι που δεν θα έβγαινε φέτος φωτογραφία με τον Άη Βασίλη ο Θωμάς! Κάθε χρόνο το κάνει... τα 15χρονα γενέθλια της «Ονειρούπολης» θα του γλίτωναν;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με τον Χριστόδουλο Μαμσάκο θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο γιατρός Άγγελος Ανυφαντής, χειρουργός οφθαλμίατρος του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας. Οι πληροφορίες μας λένε ότι πρόκειται περί λαμπρού επιστήμονα και ανθρώπου. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος με την επιστημονική του γνώση, την θέληση του και την χειρουργική του δεινότητα επαναλειτούργησε τα χειρουργεία στο οφθαλμολογικό τμήμα του νοσοκομείου. Θυμίζουμε πως πριν την παρουσία του, ακόμη και μικρές επεμβάσεις ρουτίνας, γίνονταν στο νοσοκομείο Καβάλας!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μιχάλη, κοίτα τον Κυριάκο πως «γράφει» στο φακό καθώς γελάει! Αυτό σου λείπει! Αν κάποτε το αποκτήσεις μπορείς κι εσύ να φτάσεις ακόμη ψηλότερα... ίσως και δήμαρχος ...αντί να προωθείς συνέχεια άλλους!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μαζί με τους «παλιούς» Χρήστο Λιθηρόπουλο, Χρήστο Γεωργιτσόπουλο και Κώστα Κυνατζίδη, νέοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον νυν περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο μαθαίνουμε ότι θα είναι ο Γιώργος Παπαδόπουλος, αντιδήμαρχος του δήμου Δράμας, ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, δημοτικός σύμβουλος δήμου Δράμας και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή-Νέα Δράμα», ο Χρήστος Παπαθεοδώρου, δικηγόρος και πρώην υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. και η Ιφιγένεια Τσομπανίδου, πρώην εφοριακός. Δημιουργεί ομολογουμένως ο Χρήστος Μέτιος ένα πολύ καλό ψηφοδέλτιο στο Ν. Δράμας και υπάρχει «συνωστισμός», όπως ακούγεται, και για τις λίγες υπόλοιπες κενές θέσεις.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τυχεροί οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων που θα εκλεγούν τον Μάιο. Ανάμεσά τους επιβάλλεται να είναι και ο εξαίρετος ιατρός γαστρεντερολόγος Αλέξανδρος Καρολίδης. Με τις συναινέσεις που απατούνται λόγω του νέου εκλογικού νόμου… απαραίτητες και επιβεβλημένες θα είναι οι κολονοσκοπήσεις στις οποίες ο γιατρός είναι άριστος! Α ρε τυχεροί, α ρε τυχεροί!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας θα είναι και ο Πέτρος Τσολιάς, γραμματέας του ΛΑΟΣ Δράμας. Ο Καρατζαφέρης του έδωσε το πράσινο φως για πρόβα τζενεράλε στο δήμο, ενόψει των βουλευτικών εκλογών όπου ο Πέτρος θα είναι κι εκεί υποψήφιος! Καταμέτρηση δυνάμεων και φίλων του κόμματος επιχειρείται... Όλος ο κομματικός μηχανισμός του ΛΑΟΣ και οι υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι εργάζονται για την εκλογή του! Για να δούμε τι θα δούμε…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Τάσου Νικολαΐδη ως βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής της Φώφης Γεννηματά. Είναι Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Μαρμάρων Μακεδονίας και Θράκης με ειδίκευση στον τομέα του μαρμάρου. Νέος και δραστήριος άνθρωπος με ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του παραγωγικού πλούτου της περιοχής μας, σίγουρα είναι μια ενδιαφέρουσα υποψηφιότητα! Είναι ευχάριστο και ελπιδοφόρο που νέοι άνθρωποι με γνώσεις και διάθεση προσφοράς ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα κοινά.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε