Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΘΕΜΑΤΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Πέτρος Γιάγκου

Ο Πέτρος Γιάγκου είναι ο τέταρτος δραμινός, μετά τον Γιώργο Τσεβδάρη, τον Γιάννη Πολυχρονίδη και το Δημήτρη Κιόρογλου, που κατάφερε να τερματίσει στο… »
(0 σχόλια)

Έλσα Δημίου

Η Έλσα Δημίου επέλεξε να γίνει οπτικός - Οπτομέτης θέλοντας να συνδυάζει την κλίση της στις θετικές επιστήμες, την αγάπη της για την αισθητική και τη μόδα καθώς… »
(0 σχόλια)

Παναγιώτης Ιωαννίδης

- κ. Ιωαννίδη αντιπροσωπεύετε την δεύτερη γενιά στην εταιρεία σας, είστε το νέο αίμα, υπάρχει ο ανάλογος ενθουσιασμός, διάθεση και δυναμική;

-… »
(0 σχόλια)

Άγγελος Κότιος

Από μικρός ο Άγγελος Κότιος ήθελε την έξοδο από το κοινωνικοοικονομικό στάτους του παραδοσιακού χωριού της Πετρούσας Δράμας και ο μοναδικός δρόμος ήταν η… »
(0 σχόλια)

Νίκος Κουρτίδης

Με παρουσία 23 ετών στο χώρο του Real Estate και των κατασκευών, ο κ. Νίκος Κουρτίδης είναι επικεφαλής του «Kourtidis Group» και της «Remax Choice», που το τελευταίο διάστημα… »
(0 σχόλια)

Μιχάλης Μλεκάνης

Ο Μιχάλης Μλεκάνης μεγάλωσε σε μία οικογένεια με έντονα αναπτυγμένο το θρησκευτικό συναίσθημα και ο απόλυτος σεβασμός των ηθικών αξιών είναι οικογενειακή… »
(0 σχόλια)

Θεόφιλος Ξανθόπουλος

Ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος προέρχεται από μία συντηρητική οικογένεια, ήρθε σε επαφή με τις ιδέες της Αριστεράς και τους ανθρώπους της ως φοιτητής την εποχή της… »
(0 σχόλια)

Δημήτρης Τούμπανος

Ο Δημήτρης Τούμπανος σε μια σύντομη συνέντευξη μας μιλά για το ρόλο του ιδιώτη καρδιολόγου στη σημερινή πραγματικότητα σε μια επαρχιακή πόλη, πιστεύει πως οι… »
(0 σχόλια)

Mini Countryman εκσυγχρονισμένο με παραδοσιακές αξίες!

 

Στην πολύχρονη παρουσίαση αυτοκινήτων που προβαίνει το περιοδικό, ήταν η πρώτη φορά που μας δόθηκε η ευκαιρία να οδηγήσουμε αυτοκίνητο της Mini. Το… »
(0 σχόλια)

Kia XCeed - σπορ εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά SUV!

Πανέμορφο, τολμηρό με δυναμικά χαρακτηριστικά το νέο crossover της κορεάτικης εταιρείας σίγουρα θα ταρακουνήσει την αγορά.

To XCeed δεν κρύβει την… »
(0 σχόλια)

Hyundai i30 N Performance, μέλλον με ιστορία

Η επαφή μας με το i30 N Performance ήταν κυρίως στον περιφερικό δρόμο της Δράμας, μια που το παραλάβαμε από την αντιπροσωπία της Hyundai Δ. Αλατάκης, αλλά και σε χωριά του… »
(0 σχόλια)