Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΚΟΣΜΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Όχι που ο Δημήτρης Γιώτης, ο λαϊκός ερμηνευτής, δεν θα άρπαζε την ευκαιρία να βγει μία φωτογραφία με τη Δέσποινα από το «Μύλο». Αυτό δεν το χάνει κανένας!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Συγνώμη φίλε Λάκη Τσεπίδη, τόσο ωραία κορίτσια έχετε στο «Enzo», την Ελένη, τη Βέτα… γιατί ασχολείσαι συνεχώς με τον Τάκη; Λέει ότι τον ζηλεύεις παθολογικά αλλά και ότι συνεχώς τον ματιάζεις! Άφησε τον άνθρωπο σε παρακαλώ να ησυχάσει!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι γνωστοί «Συμπέθεροι» Μάριος Σαμδάνης και Θανάσης Ζεμαδάνης με τον πιστό ακόλουθό τους Γιώργο Μαργαρίτη σε πρόσφατο στιγμιότυπο από το ουζερί «Σουρωτήρι»! Ο Γιώργος είναι καλλίφωνος, ξέρει το ρεπερτόριο, αγαπά το καλό τραγούδι και όταν τραγουδάει ζεστό είναι το χειροκρότησα του κοινού. Μάριε πρόσεχε, η καρέκλα σου …τρίζει!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παρουσία της καταξιωμένης σχεδιάστριας κοσμημάτων Λίνας Τουπεκτσή πραγματοποιήθηκαν τα δεύτερα γενέθλια του «Bracelet» του χώρου κομψότητας και στυλ της Φέης Σφικτοπούλου, που με μεράκι διαλέγει και παρουσιάζει κοσμήματα, αξεσουάρ και διακοσμητικά που κεντρίζουν το ενδιαφέρον ανδρών και γυναικών που θέλουν να ξεχωρίζουν. Καλές δουλειές Φέη, ευχόμαστε ο χώρος που με τόση αγάπη δημιούργησες να τα εκατοστίσει!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γονείς έγιναν ο Γιώργος Σαλτίδης και η Ευαγγελία Μαυρουδή. Το ζευγάρι απέκτησε μια πανέμορφη και υγιεστάτη κορούλα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Γιώργο, δεν θα αναφέρουμε σε ποιον μοιάζει, γιατί να σε στεναχωρούμαι μέσα στη χαρά σου! Να σας ζήσει και να τη χαίρεστε!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γιάννη δεν γνώριζα ότι εκτός από θαυμάστριες των ικανοτήτων σου στις μουσικές έχεις και πληθώρα γοητευμένων κορασίδων με το χαμόγελό σου! Μπράβο Γιαννάκη έτσι σε θέλω …χαμογελαστό και σαγηνευτικό!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Σάββας από το «Απλά Ελληνικά» με δωροδόκησε για να μην δημοσιεύσω εφηβικές του φωτογραφίες από σχολική εκδρομή με κόκκινα μαλλιά! Αν το αρνηθείς έχω και μάρτυρα θηλυκού γένους ...μην τολμήσεις!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Ελένη άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της κατά παραγγελία του συζύγου της Στράτου. Ελένη να είσαι επιφυλακτική με το γούστο του! Μια φορά έκανε σωστή επιλογή στη ζωή του …τότε που σε επέλεξε!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Ηλίας Καραγιαννίδης συνοδεύοντας τον πατέρα του Νίκο σε νυχτερινή έξοδο. Φοβάται να τον αφήσει μόνο του στα κοσμικά στέκια μη τυχόν και χαθεί! Το άλλο με τον Τοτό θα σας το πούμε κάποια άλλη φορά!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπαταρισμένο βρήκαμε τον Άρη να εκτελεί τα χρέη του ταμεία στο καφέ «Αιγαίο». Όταν τον ρωτήσαμε τι του συνέβη αρνήθηκε εντέχνως να απαντήσει. Καλοθελητές συνάδελφοί του μας αποκάλυψαν πως στον δρόμο του βρέθηκε ένα «ανήσυχο» κρεβάτι!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιώργος Κοτσαγεωργίου προέβη σε βαρυσήμαντη δήλωση! Είπε ότι στις επόμενες εκλογές θα κατέβει για αντιδήμαρχος! Είχε βέβαια πάρει μια γερή τζούρα ναργιλέ και ως εκ τούτου τη δήλωσή του δεν την λάβαμε σοβαρά υπ’ όψην!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Αλέξανδρος από το «Meating» προσπαθεί σε κάθε ευκαιρία να ξεδιπλώσει τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες. Ευτυχώς Παναγία μου δεν έπαιξε, ούτε τραγούδησε, απλά πόζαρε! Αλέξανδρε κάτσε φρόνιμα, δεν είναι εποχές για πειράματα! Είναι προτιμότερο και εγγυημένο να μας ταΐζεις!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Δέσποινα κατέχει με την αξία της τη θέση της Γενικής Διευθύντριας του «Hug» αλλά αυτό δεν την αποτρέπει να πιάσει σκούπα και φαράσι. Λένε, και συμφωνούμε ότι οι κεφαλές πρέπει να δίνουν το παράδειγμα! Μένει να δούμε τον Παντελή με σφουγγαρόπανο και το Νίκο με φτερό!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μάθαμε ότι ο Μιχάλης Τάσσου μετά το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών σκέφτεται να ξεκινήσει μαθήματα μπουζουκιού. Κατάλαβε πως δεν αρκεί μόνο να είσαι από τη «Μικρή Μόσχα» για να χτυπήσεις πρωτιά, χρειάζονται και οι πενιές! Είμαι σίγουρος πως ο Μιχάλης Μουρβετίδης χασκογελά πονηρά τώρα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γιώργο, επειδή είμαστε φίλοι σου και σε αγαπάμε, ένα έχουμε να σου πούμε «...να προσέχεις τις παρέες σου!»
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εξαιρετικός μπάρμαν ο Γιώργος από το «Απλά Ελληνικά», γνώστης της δουλειάς, ωραίο και γυμνασμένο παιδί. Το μόνο πρόβλημά που διακρίναμε είναι πως πίσω από το μπαρ στέκεται κάπως μονοκόμματος! Σπάσε ρε Γιώργο λίγο τη μέση… θα σου πηγαίνει!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τον Ντάνη, ο μπάρμαν του «Manton», τον θυμάμαι τότε που ξεκίνησε στο «Κλασσικόν» πλάι στον θείο του τον Τόμμυ Κουκουλίδη. Έχουν περάσει 17 χρόνια και επιδεικνύει το ίδιο μεράκι και αγάπη για τη δουλειά με τότε. Ωρίμασε ο Ντάνης, επένδυσε στη γνώση του απαιτητικού επαγγέλματος και διαγράφη σεμνά και διακριτικά μια ιδιαίτερα ξεχωριστή διαδρομή.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο «Μύλος Outdoors», το γνωστό νησί έχει μετατραπεί το φωτεινό χειμώνα σε ένα στέκι ιδιαίτερο, δίνοντας έμφαση τα βράδια στην έντεχνη ελληνική μουσική. Τραγούδια που δεν θα ακούσετε αλλού βρήκαν το χώρο τους με την εγγύηση του Γιάννη Τσαπράζη στις μουσικές επιλογές, το γνωστό και μη εξαιρετέο Θωμά Οικονομίδη (Άβατον, Έντεχνο) πίσω από το μπαρ και φυσικά τον Παντελή Παπαδόπουλο που πάει με όλα! Ένα ξεχωριστό στέκι για αυτούς που έχουν υψηλά στάνταρ στην ψυχαγωγία.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Αλέκος, ο αρχισερβι-τόρος του καφέ «Αιγαίο», δεν τόλμησε να ποζάρει για το περιοδικό γιατί δεν θα μπορούσε λέει να αντιμετωπίσει μετά τις ορδές θαυμαστριών! Ω ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πολέμησε το σύστημα με πείσμα και μανία, έκανε τα πάντα με όλες τους τις δυνάμεις αλλά τελικά υπέκυψε! Κυρίες και κύριοι ο Στέλιος Πετρίδης, ναι ο γνωστός λαϊκός αοιδός, έχει πλέον ένσημα ΕΦΚΑ και αυτό από μόνο του αποτελεί είδηση!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Ιορδάνης κρατάει την παράδοση στο «Baroque» και το αποδεικνύει και φέτος. Για να καταλάβεις το πόστο του μπαρ θα πρέπει να έχεις πτυχίο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Η Μάγδα διαθέτει στα οικονομικά και μάλιστα και μεταπτυχιακό! Αμ πως!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όταν μιλάμε για φρέσκο ψάρι στη Δράμα η επιλογή είναι μία, το «Σουρωτήρι». Καθημερινά μικρά και μεγάλα θαλασσινά, επιλεγμένα προσωπικά από τον Θωμά Χατζόπουλο σας περιμένουν καλομαγειρεμένα σε τιμές που θα σας εκπλήξουν. Θωμά, κάτι πήρε το αυτί μου πως εκεί που σε «παίρνει» ισχυρίζεσαι πως εσύ ο ίδιος τα ψαρεύεις! Αληθεύει; Αν ναι σε ανακαλώ στην τάξη!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Σάββας είναι το πολυεργαλείο του «Agathangelu». Για να καταλάβετε τι ακριβώς εννοούμε αρκεί να δείτε μια ταινία του Θανάση Βέγγου. Τελευταία μάθαμε πως ξεκίνησε γυμναστήριο και μας δημιουργήθηκε η απορία μα γιατί αφού γυμνάζεσαι με το παραπάνω στο μαγαζί!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έξω φρενών είναι ο Βασίλης Μιχαλούδης από το «Agathangelu» από το τελευταίο του ταξίδι στο Λονδίνο. Επισκέφτηκε το Μπάκιγχαμ και η Βασιλική οικογένεια απουσίαζε! Ε! αν είναι δυνατόν, αυτά δεν γίνονται!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σαββατόβραδο στο «Agathangelu» όταν τα μαθήματα στις σχολές είναι κάπως χαλαρά και η εξεταστική μακριά. Κορίτσια εάν κάνουμε λάθος ενημερώστε μας και μην χαμογελάτε πονηρά!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έτρεχε με τον Χρήστο Παπαθεοδώρου όλη την προεκλογική περίοδο ο Γιώργος Κύρτσης και συνέβαλε τα μέγιστα στην πολυπόθητη εκλογή. Δεν υπολόγισε όμως πως ο Χρήστος είναι να μην πάρει φορά και ακόμη τον τρέχει από πανηγύρι σε πανηγύρι! Περαστικά Γιώργο άλλωστε τους φίλους τους δεχόμαστε με τα ελαττώματά τους!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπα, Γιώργο μπαίνεις και πίσω από το μπαρ; Κι εγώ που νόμιζα πως κρατάς στο «Fresh» μόνο τη θέση του δοκιμαστή της πίτσας! Εύγε νέε μου, εύγε!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Μπύρας επέλεξε ένα δραμινό να κάνει τον τελικό έλεγχο για τα διεθνή στάνταρ της μπύρας. Τάσο τον λένε, περισσότερα δεν αναφέρουμε θα τα ανακοινώσει το CNN!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σάββα περάσαμε δυό - τρεις φορές από το «Απλά Ελληνικά» και έλειπες. Άσπονδοι φίλοι σου μας μαρτύρησαν πως λείπεις συχνά γιατί ψάχνεις εναγωνίως νύφη! Εμείς πάντως πιστεύουμε πως δεν θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα γιατί είσαι ομορφόπαιδο, διαθέτεις ταμπεραμέντο και γοητεία! Τί γράφω ο αθεόφοβος!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Δημήτρης, ο «Πρύτανης», είναι ο μοναδικός Dj που δεν πίνει σταγόνα αλκοόλ. Αυτό είναι από τα άγραφα κι όμως αληθινό! Όσο για το μεγάλο ποτήρι που έχει πάντα δίπλα του, μην σας ξεγελά, είναι μπύρα χωρίς αλκοόλ!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δυνατά χαρτιά και ακρογωνιαίοι λίθοι του «Honey» είναι ο Νίκος για τον μοναδικό τρόπο που κρατά το δίσκο με τα ακροδάχτυλα και ο Γιάννης για το ακαταμάχητο χαμόγελο που χαρίζει απλόχερα σε όλους μας!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έφυγε ο Φίλιππος Τσιρακίδης στη Θεσσαλονίκη για το μεταπτυχιακό του. Πως συγκινούμαι όταν τον θυμάμαι επιβλητικό και με στήθος μάρμαρο στην υποδοχή του «Hug» να ανταπεξέρχεται πλήρως στα απαιτητικά καθήκοντα της υποδοχής. Εξαιρετικός και όταν λίγο πριν πέσει η νύχτα έκανε κατ΄ αποκλειστικότητα τον καντηλανάφτη του μαγαζιού! Να δείτε με τι ευλάβεια και κατάνυξη άναβε τα κεράκια στα τραπεζάκια!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Μαρία Σούσκα, το βασικό στέλεχος του «Homi», έχει γίνει κορίτσι των γυμναστηρίων. Που την βρίσκεις που την χάνεις εκεί! Τα αποτελέσματα εμφανή και εντυπωσιακά! Μαρία είσαι σε καλό δρόμο!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ηλία πληροφορηθήκαμε πως στις καλοκαιρινές σου διακοπές πήρες μαζί σου και το αγαπημένο σου αξεσουάρ. Μια σημαία του ΠΑΣΟΚ! Αληθεύει;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όταν ο «Μύλος» είναι ασφυκτικά γεμάτος και οι σερβιτόροι τρέχουν και δεν προλαβαίνουν, ο Γερβάσης Γεωργιάδης για να παραγγείλει ποτό παίρνει τηλέφωνο το Γιώργο Σιαμίδη και σε κλάσματα του δευτερολέπτου το απολαμβάνει. Αυτό Γιώργο αποτελεί προνομιακή μεταχείριση και ενίσταμαι!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εθεάθη ο Στέφανος Θεοδωρίδης να περπατά από το «Ελληνικόν» στο «Fresh» με την επίσημη στολή του σεφ, τη μαύρη την καλή! Δεν χρειάζεται Στέφανε, όλοι γνωρίζουν πως είσαι πτυχιούχος με όλες τις περγαμηνές και από τους καλύτερους σεφ στην πόλη!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Που τρέχει ο συλλογισμός σου Στάθη; Με αυτή την έκφρασή σου αρχίζω να πιστεύω πως και οι ωραίοι έχουν τις σκοτούρες τους!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ανακηρύσσουμε τον Κούλη από το «Enzo» ως τον πιο περιζήτητο γαμπρό της περιόδου! Είναι 27 ετών, ψηλός, καλλίγραμμος, με αίμα που βράζει και το σπουδαιότερο άσπιλος πολλά - πολλά χρόνια! Εσένα εμείς θα σε παντρέψουμε!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Χρήστος Χαλβατζή από το «Τάσος Grill - Λούκουλος» σε κάποια άλλη ζωή του πρέπει να ήταν σεναριογράφος και σκηνοθέτης! Παρακολουθήστε τον στα social media και θα καταλάβετε! Μαρία, είσαι πολύ τυχερή που έχεις σύζυγο με καλπάζουσα φαντασία. Να ξέρεις πως εκείνο το βράδυ, ξέρεις ποιο βράδυ εννοώ, η μυθοπλαστική του ικανότητα χτύπησε κόκκινα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Θρασύβουλος Στεφανίδης μας παρουσιάζει τον πατέρα του Θεόδωρο. Μπάνικος είναι Θρασύβουλε που τον είχες κρυμμένο τόσα χρόνια;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δανιήλ ένα βράδυ να βγω έξω και να μην σε πετύχω! Δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν ή βγαίνεις κάθε βράδυ ή με παρακολουθείς!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μεγάλη υπόθεση πάντως να σε υποδέχεται σε είσοδο μαγαζιού ζεύγος! Η Δέσποινα χαμογελά και καλησπερίζει το κοινό του «Omikron» και ο Παντελής κάνει απλά ένα νεύμα με το φρύδι!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Απευθυνόμαστε στο επίσημο φωτογράφο του «Απλά Ελληνικά» Δημήτρη Χατζίτζε με το ερώτημα: «Πόσο πρέπει να πληρώσουμε για να μην τους ξαναβγάλεις φωτογραφίες αυτούς τους τρεις;». Περιμένουμε απάντηση και πληρώνουμε όσο όσο!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιάννης απέκτησε γιό, ο Γιώργος κόρη, αυξάνεται και πληθαίνετε το «Honey». Τώρα έχει σειρά ο Σάκης Μυστρίδης, ο Μιχάλης είναι μικρός ακόμη έχει χρόνο! Υ.Γ.: Σάκη μια κουβέντα είπαμε δεν χρειαζόταν να πάρεις τους δρόμους για το Παρίσι!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Αριστέα είναι αστέρι με όλη τη σημασία της λέξης! Αστραφτερή και ικανότατη μπορεί με άνεση να καλύψει όλα τα πόστα σε ένα χώρο ψυχαγωγίας. Πίσω από μπαρ, στο σέρβις, στην υποδοχή! Δεν μάθαμε αν ξέρει να μαγειρεύει, είναι και σε ηλικία για σπιτικό! Αριστέα να το διευκρινήσεις, για να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι πωλήσεις αλκοολούχων ποτών έπεσαν κατακόρυφα στο Ν. Δράμας το τελευταίο 6μηνο! Οι εταιρίες ανησύχησαν και πραγματοποίησαν μία μεγάλη έρευνα που έφερε στο φως την αιτία! Ο Ζήσης Καραγκιόζης έκοψε το αλκοόλ!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιάννης Μπακάλης τώρα που έγινε διαιτητής Α1 στο μπάσκετ διάλεξε και το μονόπετρο δαχτυλίδι! Η αλήθεια είναι πως δεν γνώριζα ότι φοράει μονόπετρα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

O Γιάννης συστάσεις δεν χρειάζεται είναι γνωστός και μη εξαιρετέος. Η Ιωάννα είναι το νέο πρόσωπο που μας υποδέχεται στο «Honey». Καλλονή, αεράτη, φινετσάτη …και ποδοσφαιρόφιλη!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έχουμε δει πολλούς που απολαμβάνουν το ξενύχτι αλλά έναν και μοναδικό να απολαμβάνει το πρωινό ξύπνημα μετά από ξενύχτι! Παντελή ότι κάτι τρέχει με σένα το είχα καταλάβει εδώ και πολύ καιρό!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έτσι είναι οι πραγματικοί φίλοι! Να τραγουδάς και να σε κοιτάει στα μάτια! Στέλιο θέλω να γνωρίζεις πως όταν ήσουν σε απόσταση κοιτούσε την κοιλιά σου και έκανε πικρόχολα σχόλια!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Ιορδάνης έχει μία μοναδική ικανότητα να ανακαλύπτει νέα αστέρια. Δεν γνωρίζουμε εάν έχει σπουδάσει αστρονομία, πάντως ο Δημήτρης Γιαγκουζίδης που βρίσκεται πίσω από τα decks του «Baroque» είναι αστέρας …από τους μεγάλους!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης καθώς προθερμαίνεται για να βγει στη σάλα του «Απλά Ελληνικά». Απαραίτητο συστατικό για ενέργεια η σοκολάτα που διακρίνεται στα αριστερά! Τέτοια κάνεις και σε φωνάζουν γλύκα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ευτυχώς εκείνο το βράδυ τα παιδιά ήταν βραχνιασμένα! Διαφορετικά θα ακούγαμε Φωτεινή Βελεσιώτου με σεκόντο τις αγριοφωνάρες τους! Ευχαριστώ Παναγία μου!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Εύη Χαραλαμπίδου είναι το νέο απόκτημα του «Honey»! Από το «Omokron» ορμώμενη χαρίζει κάθε Πέμπτη και Κυριακή λάμψη και γοητεία στους θαμώνες του φημισμένου μπαρ και είναι η αιτία που η κίνηση είναι αυξημένη! Γιάννη, μην βγάλεις άχνα, από σένα φέρνει περισσότερο κόσμο!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αίτηση ειδικού επιδόματος υγρασίας, εγγράφως παρακαλώ, αιτήθηκε ο Δημήτρης Μαργαριτόπουλος από την διεύθυνση του «Omikron». Διαφορετικά απαιτεί μεροκάματο βαρύ και ανθυγιεινό! Ο Νίκος Χαρακίδης χαρακτήρισε το αίτημα απαράδεκτο και υπενθύμισε σε έντονο ύφος τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού, βασιζόμενος στις γνώσεις που έχει γύρω από τον κλάδο των ιαματικών λουτρών! Τζίφος το αίτημα Μήτσο!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Άντε ο Ανέστης εξοικειώνεται με τα μπαλόνια αφού σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας, οι άλλοι δύο τι παριστάνουν; Μάλλον τις Χάριτες της Δράμας!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο τυροκόμος πλέον ο Αναστάσιος Λαλασίδη, που εδώ και λίγους μήνες έγινε ιδιοκτήτης της γνωστής δραμινής εταιρείας τυροκομικών «Φάρμα Παπαμαρίνου». Μίας πρότυπης σύγχρονης καθετοποιημένης βιολογικής μονάδας με πλήρη γκάμα τυροκομικών προϊόντων, με καινοτομίες όπως η παραγωγή πρόβειου γιαουρτιού με 0% λιπαρά. Με αυστηρές πιστοποιημένες προδιαγραφές που συνδυάζονται με παραδοσιακές διαδικασίες, και προσφέρουν στον καταναλωτή μέγιστη εμπειρία γεύσης. Τάσο σου ευχόμαστε από καρδιάς μία λαμπρή πορεία στο νέο σου επιχειρηματικό βήμα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτό που με στεναχωρεί πάντοτε το χειμώνα είναι πως θα κάνω καιρό να δω τον Σάββα από το «Απλά Ελληνικά» με βερμούδα! Και δεν είναι η βερμούδα, η γάμπα είναι, αχ αυτή η γάμπα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τους πετύχαμε στο γνωστό στενό ενώ περίμεναν να βγουν λαχταριστές, ζεστές πίστες από το φούρνο της «La strada»! Ε είπαν να πιούν ένα ποτάκι για προθέρμανση! Ως γνωστόν, ο Γιάννης πάντα διαθέτει υγρό πυρ!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εξαιρετικός στο πόστο της υποδοχής του «Απλά Ελληνικά» ο Γιώργος Θεοδωρίδης. Η προπονητική τον βοηθάει να προσαρμόζει το σύστημα ανάλογα με τις ανάγκες της βραδιά! Τα Σαββατόβραδα εφαρμόζει 1, 2, 2 και κανένας δεν παραμένει παραπονούμενος!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Παναγιώτης Αθανασιάδης, ο υπεύθυνος πωλήσεων του ΑΣΟΠ, καθώς παραλαμβάνει με τις κόρες του Νίκη και Δέσποινα δύο ακόμη διακρίσεις στα Greek Exports Awards 2019. Ο ΑΣΟΠ τα κατάφερε για μια φορά ακόμη. Ο πολυβραβευμένος φυσικός χυμός του ΑΣΟΠ / Ελληνικό Ρόδι ταξιδεύει ήδη σε 16 χώρες του κόσμου και κατακτά συνεχώς νέες αγορές. Στη Δράμα κάποιοι εργάζονται με πάθος και σοβαρότητα και ξεχωρίζουν!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όταν εισέρχονται ο Τάσος Πάππας και ο Νίκος Καραγιαννίδης στα κέντρα διασκέδαση της πόλης θα πρέπει να γίνεται ενός λεπτού σιγή! Αυτοί οι νέοι τίποτα δεν σέβονται στις μέρες μας!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Άλκη, στο «Hug» έχει προσληφτεί ως bartender mixologist; Ρωτάω γιατί η φωτογραφία με μπερδεύει!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα ξαδέλφια Χρήστος και Μαργαρίτα Χαλβατζή βρίσκονται πλέον στα ηνία του φημισμένου «Λούκουλλου». Ανέλαβαν με όρεξη και φρέσκιες ιδέες τη διεύθυνση του χώρου που δημιούργησαν οι γονείς τους, τα αδέλφια Τάσος και Παναγιώτης και είναι έτοιμοι να προσφέρουν μαγικές και ονειρεμένες στιγμές στον ωραιότερο πολυχώρο δεξιώσεων και ένα από τα εντυπωσιακότερα κτήρια της Δράμας! Τους ευχόμαστε ότι καλύτερο στο νέο επαγγελματικό τους βήμα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Στέφανος από το καφέ - μπαρ «Αιγαίο» ποζάρει με τον υπουργό των οικονομικών του τον Άρη και περνά επίσης το μήνυμα πως δεν είναι ο μεγαλύτερος του μαγαζιού! Άρη πόσα χρόνια του ρίχνεις λέγε;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε όποιο μαγαζί και εάν εργάζεται ο Μπάμπης αυτόματα γίνεται το σήμα κατατεθέν του! Όταν ο Θεός χάριζε γοητεία αυτό το γλυκό και πληθωρικό αγόρι δεν κρατούσε ομπρέλα και τώρα στο «Omikron» την διαχέει απλόχερα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Λάκης Τσεπίδης στους ισχυρισμούς του Τάκη Ιγνατιάδη περί ματιάσματος και τα τιαύτα δηλώνει πως είναι αναληθείς! Δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα, τονίζει, πως είναι ωραιότερος και περνάει καλά! Αυτή η κολόνια κρατάει πολλά χρόνια!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Mister Espresso, Δημήτρης Ελμάς, επί σειρά ετών δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας καφέ και συναφών προϊόντων. Η δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος www.mrespresso.gr ήταν η συνέχεια και εδώ και λίγες ημέρες έκανε ένα ακόμη βήμα με τη λειτουργία του καφεκοπτείου νέας γενιάς «Mr Espresso». Στην οδό Αθηνάς 24 σε ένα ζεστό χώρο μπορείτε να απολαύσετε το ρόφημά σας ή να προμηθευτείτε προϊόντα για το σπίτι ή το γραφείο σας. Καφές σε σπυρί, αλεσμένο ή κάψουλες, 23 γεύσεις σοκολάτας, ποικιλία σε οικιακές μηχανές καφέ, αξεσουάρ barista, τσάι, βιολογικά βότανα, βιολογικούς & πρωτεϊνούχους χυμούς, super foods και άλλα εκλεκτά ροφήματα. Δημήτρη σου ευχόμαστε καλές δουλειές.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Βασίλης Ανατολίτης είναι ο δεύτερος (μετά τη Δέσποινα) Γενικός Διευθυντής του ανακαινισμένου «Hug». Υπερδραστήριος και παθιασμένος με τη θέση του δίνει τον καλύτερο του εαυτό, με χαμόγελο πάντοτε, 25 ώρες την ημέρα. Το μαζοχιστικό ωράριο του φτιάχνει τη διάθεση και επόμενος στόχος του είναι να βγάλει ρίζες στο «Hug»!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε