Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Θόδωρος Αθανασιάδης τα κατάφερε και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή. Το πείσμα του πόντιου κέρδισε σε ένα ομολογούμενος δύσκολο για αυτόν δήμο, δεδομένου ότι προέρχεται από το μικρό συγχωνευμένο πρώην δήμο Σιταγρών! Ο Θόδωρος πίστευε ότι μπορεί να τα καταφέρει, οργανώθηκε με στελέχη, εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες του Άγγελου Λύσελη και τα κατάφερε!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ήρεμη δύναμη αποδείχτηκε στις εκλογές ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος. Χωρίς φανφάρες, τυμπανοκρουσίες και με λίγες εκλογικές δαπάνες κατάφερε να κερδίσει τις εκλογές. Αποδεικνύεται ότι ούτε το πολύ χρήμα, ούτε τα εφελίκια, ούτε τα παχιά λόγια και ο σαματάς, φτάνουν για να κερδίσει κάποιος εκλογές. Ο Χρήστος Μέτιος αντικατέστησε με εσωτερική εκλογή πριν δύο περίπου χρόνια τον αείμνηστο Γιώργο Παυλίδη, αμφισβητήθηκε έχοντας μεγάλο ενδοπαραταξιακό πόλεμο. Όμως τα κατάφερε και ουσιαστικά τώρα καλείται να δώσει το δικό του στίγμα στη διοίκηση της Περιφέρειας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ξεκίνησες Πρωταγωνιστής! Έγινες Κολαούζος; Δύο Κυριακές απόσταση!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού για ολόκληρη την Περιφέρεια ΑΜΘ ορίστηκε ο δικός μας Περιφερειακός Σύμβουλος Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ. Είναι γνώστης του αντικειμένου, έχει πολύ καλές δημόσιες σχέσεις και μέχρι σήμερα ανέλαβε σημαντικές πρωτοβουλίες. Πιστεύουμε ότι ο Γρηγόρης θα τα ξεχωρίσει με την δραστηριότητά του και θα τιμήσει το πόστο που του ανατέθηκε. Πληροφορηθήκαμε ότι αναλαμβάνει ήδη πρωτοβουλίες για δράσεις και ενέργειες που και καινοτόμες θα είναι θα προκαλέσουν θετικά σχόλια.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιάννης Εφραιμίδης, αντιδήμαρχος οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Δράμας καλέστηκε να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά για το θέμα της αύξησης των δημοτικών τελών ενώ κύριος υπεύθυνος είναι ο Δήμαρχος Δράμας, Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο οποίος απέτυχε ως Πρόεδρος της ΔΙΑΜΑΘ να διαχειριστεί το θέμα των σκουπιδιών. Γιάννη για την αξιοσύνη σου δεν τίθεται θέμα από κανένα, κατανοούμε τη δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκες χωρίς να έχεις καμία απολύτως ευθύνη. Τα έχει αυτά η πολιτική …κουράγιο!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ορεξάτος μπήκε στην Νομαρχία ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Παπαδόπουλος! Από τα άγρια χαράματα βρίσκεται στο γραφείο του, δέχεται συνέχεια κόσμο και κάνει συσκέψεις με υπηρεσιακούς παράγοντες τι μία μετά την άλλη επί παντός επιστητού! Δραστήριος είσαι Γιώργο και αυτό είναι πολύ ευχάριστο, δυνατότητες όλοι γνωρίζουμε πως διαθέτεις. Τόσα χρόνια αυτοδιοικητικός ξέρεις να συνεργάζεσαι και η ομαδικότητα φέρνει πάντα θετικά αποτελέσματα. Σου ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

16 χρόνια φαγούρα μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων για την «Ονειρούπολη» και πάντα παραμονές τις εκδήλωσης. Δεν αντιλαμβάνονται όλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι ναι μεν χρειάζεται και διαφάνεια και αναβάθμιση αλλά η κριτική δεν πρέπει να γίνεται λίγο πριν την έναρξη αλλά μετά την λήξη της. Δεν αντιλαμβάνονται ότι έτσι οι ίδιοι δυσφημούν την «Ονειρούπολη» που είναι το μεγαλύτερο τουριστικό προϊόν στην πόλη αλλά και στο Ν. Δράμας. Εκνευρίζουν όλους τους δραμινούς που στηρίζουν την εκδήλωση και με τα χρήματά τους πραγματοποιείται! Κύριοι η «Ονειρούπολη» χρειάζεται στήριξη από όλους και θέλει και την φυσική παρουσία όλων σας. Χρειάζεται έμπρακτη αγάπη για την εκδήλωση και όχι υποκριτική στάση. Τελικά ο μόνος που αγάπησε την εκδήλωση, ασχέτως ένα έχασε τις εκλογές το 2010, είναι ο εμπνευστής και δημιουργός της Θωμάς Μαργαρίτης που έμπρακτα το αποδεικνύει με την φυσική του παρουσία 16 ολόκληρα χρόνια!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελικά Λευτέρη Καλλινικίδη, ποιες δηλώσεις σου να θυμόμαστε για τον Χριστόδουλο Μαμσάκο, αυτές που έλεγες πριν τις εκλογές ή αυτές που κάνεις τώρα; Τελικά εσείς οι δυο έχετε πολύ πλάκα! Πάντως ψάχνοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν βρήκαμε τα βίντεο που έδειχνες με το δάχτυλο τον Χριστόδουλο ...τα έχεις κατεβάσει όλα! Αυτό θα πει πολιτική συνέπεια; Ξέρετε φαντάζομαι πως τα ονομάζει αυτά ο σοφός λαός;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τον Κώστα Κόντο. Να τον χαρακτηρίσει κάποιος πολιτικά ευκολόπιστο, πολιτικά άπειρο και ανυποψίαστο; Δεν νομίζω! Πως εξηγείται τότε ότι δέχτηκε να είναι υποψήφιος για τη εκλόγιμη θέση του «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης» και πίστεψε τις υποσχέσεις του Μαμσάκου για την εκλογή του! Κώστα ισχύει για την περίπτωσή σου το «δεν ήξερες, δε ρώταγες;». Ακόμη απορώ μαζί σου!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είναι πολύ τυχερός ο Δήμαρχος Προσοτσάνης Θεόδωρος Αθανασιάδης που έχει δίπλα του ένα άνθρωπο σαν τον Σαράντη Χατζηκυριακίδη. Στρατηγός ε.α. και πολιτικός μηχανικός με τεράστια εμπειρία διοίκησης ξεχωρίζει ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έχοντας καθολική αποδοχή απ΄ όλες τις παρατάξεις. Είναι Γνώστης όλων των θεμάτων και κυρίως είναι πρόθυμος για την επίλυση όλων των προβλημάτων. Έχει απόψεις και προτάσεις που είναι χρήσιμες σε κάθε δήμαρχο. Γιατί τελικά τον δήμαρχο οι συνεργάτες του τον αναδεικνύουν!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το τελευταίο διάστημα παρουσιάστηκε αύξηση της ανεργίας στη Χωριστή, στο χωριό του Δημάρχου Δράμας Χριστόδουλου Μαμσάκου. Δεν ήταν λίγοι οι Χωριστιανοί που εντελώς συμπτωματικά εργαζόντουσαν στο ΚΔΑΥ. Συμπτωματικά εργάζονταν επίσης η σύζυγος του συνεταίρου του!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τι γίνεται στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Δράμας; Ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε κι ο γάιδαρος. Καταρχήν, συγχαρητήρια στην πρώην πλέον Διευθύντρια κ. Καρατζόγλου Νίκη για την τοποθέτησή της στην Διοίκηση του Νοσοκομείου μας και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της. Στην Τεχνική Υπηρεσία τι θα γίνει; Προβλέπεται να υπάρχει ένας Διευθυντής και τέσσερις Προϊστάμενοι. Υπάρχει ένας μόνο Προϊστάμενος, και ανατέθηκε η παράλληλη άσκηση καθηκόντων Διευθυντή στον Διευθυντή και άλλης υπηρεσίας, τον κ. Ευαγγελίδη, ο οποίος ήδη ετοιμάζεται να συνταξιοδοτηθεί. Γιατί κανείς δεν θέλει να γίνει Προϊστάμενος; Παρότι θα παίρνει και επίδομα Προϊσταμένου; Πώς θα προχωρήσουν τα έργα που έχουμε ανάγκη; Η απροθυμία έχει να κάνει με τον νέο Γενικό Γραμματέα;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γιώργο Ψαρρά πολλά κολλητιλίκια βλέπουμε πως έχεις με τον νέο Πρόεδρο της ΔΕΚΠΟΤΑ Λευτέρη Καλλινικίδη. Όμως αυτός προεκλογικά έλεγε πως η ΔΕΚΠΟΤΑ είναι ένα «πλυντήριο»… κι εσύ ήσουν Πρόεδρος! Προεκλογικά έλεγε ότι το έργο της ήταν ανύπαρκτο… κι εσύ ήσουν Πρόεδρος. Προεκλογικά έλεγε πως χρειάζεται αναβάθμιση… κι εσύ ήσουν Πρόεδρος! Τα ξέχασες όλα αυτά Γιώργο μου; Τόσο κοντή είναι η μνήμη σου;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυξημένα καθήκοντα ανατέθηκαν στον Δικηγόρο Μιχάλη Τάσσου. Ανέλαβε την αντιδημαρχία Διοικητικών Υπηρεσιών και Προγραμματισμού και ορίστηκε αναπληρωτής Δημάρχου στο Δήμο Δράμας. Με τον καθαρό του πολιτικό λόγο, τη σοβαρότητα που τον διακρίνει και την συναίνεση που επιδεικνύει στην αντιμετώπιση των δημοτικών θεμάτων, ο Μιχάλη κέρδισε και κερδίσει τις εντυπώσεις. Αυξάνονται οι φωνές που λένε ότι τέτοιοι άνθρωποι αξίζει να ασχολούνται με τα κοινά αφού εγγράφουν με την στάση τους πολιτικές υποθήκες για το μέλλον. Μιχάλη σου ευχόμαστε καλή επιτυχία, συνέχισε έτσι σοβαρά και υπεύθυνα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τον μπελά του βρήκε ο Γιάννης Καψημάλης με την τοποθέτησή του στην Αντιδημαρχία Τεχνικών υπηρεσιών. Βρήκε τεράστιες εκκρεμότητες όπως ήταν αναμενόμενο, αφού στην Ελλάδα τίποτα δεν δουλεύει προεκλογικά. Έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά! Ήταν που ήταν εργατικός, τώρα ανησυχούμε μην μας πάθει καμιά υπερκόπωση με την εργασιομανία του! Γιάννη, πρόσεχε την υγεία σου αγόρι μου!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πληθαίνουν οι ειδικοί σύμβουλοι του Χριστόδουλου Μαμσάκου. Έχουμε χάσει τον λογαριασμό. Είναι 5; Είναι 6; 7 πάντως δεν μπορούν να γίνουν. Το βασικό προσόν όσων νέων προσλαμβάνονται είναι η αποτυχία τους ως υποψήφιοι της παράταξης στις εκλογές!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εντυπωσιάζει στην «Ονειρούπολη» το περίπτερο - μπουτίκ της ιστορικής Δόξα Δράμας. Στήθηκε με πολύ μεράκι από εθελοντές του συνδέσμου Φιλάθλων «Οι Μαυραετοί», όπου η ΠΑΕ εκθέτει αναμνηστικά της ομάδας. Το ενδιαφέρον όχι μόνο των φιλάθλων της Δόξας αλλά και όλων των επισκεπτών είναι μεγάλο και τα αναμνηστικά ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα. Την παράσταση κλέβει η πρωτοεμφανιζόμενη μασκότ της ομάδας, «Ο Μαυραετός», που φωτογραφίζεται καθημερινά με μικρούς και μεγάλους. Η Δόξα είναι η μόνη ποδοσφαιρική ομάδα στην Ελλάδα που απέκτησε μασκότ και η οποία εκτός από την «Ονειρούπολη» θα δίνει το παρόν στα εντός έδρας παιχνίδια. Πολύ έξυπνη ιδέα και φυσικά εμπνευστής της και δημιουργός, είναι ο Θωμάς Μαργαρίτης! Αυτός ξέρει από «πιασάρικες» ιδέες και ενέργειες, όπως ήταν η «Ονειρούπολη»!.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ψάχνουμε, καταγράφουμε, αρχειοθετούμε σε πόσους έχει πει ο Λευτέρης Καλλινικίδης το περίφημο σλόγκαν του «Εγώ έχω τη σφραγίδα!». Ρε Λευτέρη έχουν περάσει τόσοι και τόσοι Πρόεδροι από τη ΔΕΚΠΟΤΑ και από κανένα δεν ακούσαμε να καυχιέται τόσο! Μάλλον το είχες απωθημένο να γίνει πρόεδρος!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παντός καιρού υποψήφιος ο Ανδρέας Χαραλαμπίδης. Τις τελευταίες τέσσερις εκλογές εκλέχτηκε με τέσσερις διαφορετικές παρατάξεις (Μ. Τζίμα, Θ. Μαργαρίτη, Γ. Παπαεμμανουήλ, Χ. Μαμσάκου) και αυτό σημαίνει πολλά. Ο Ανδρέας είναι άνθρωπος σοβαρός και αγαπητός, ευθύς και ειλικρινής. Ως παλιός στρατιωτικός τα λέει τσεκουράτα χωρίς να προσποιείται και αυτό στο πρόσωπο του φαίνεται ότι αρέσει!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Χρήστος Παπαθεοδώρου και μεγάλη επιτυχία είχε με την εκλογή του ως Περιφερειακός Σύμβουλος και ακόμη μεγαλύτερη με την εκλογή του στο υψηλό αξίωμα του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ. Ο Χρήστος εντυπωσιάζει με τον τρόπο διεύθυνσης του Περιφερειακού Συμβουλίου, πέτυχε σύντομα την καθολική αναγνώριση και ακόμη και οι αντιπολιτεύσεις τον θεωρούν ικανό για την θέση που κατέχει! Μπράβο Χρήστο, πάντα πιστεύαμε πως ότι αξίζεις και ότι θα τα καταφέρεις μέχρι το τέλος!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πολλοί άσπονδοι φίλοι του έλεγαν πως δεν θα ανοίξει το στόμα του στη Βουλή ο χειρουργός - Βουλευτής μας Κώστας Μπλούχος. Κι όμως το παιδί μίλησε! Άργησε λίγο... αλλά μίλησε! Την ίδια στιγμή είναι στο τυπογραφείο η τρίτη έκδοση των ομιλιών του Θεόφιλου Ξανθόπουλου! Δεν μπορεί ή ο Φίλης είναι πολυλογάς ή ο Κώστας δεν βρήκε ακόμη τον βηματισμό του!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η φράση από Δήμαρχος κλητήρας, μας ήταν γνωστή. Τώρα μάθαμε ότι από Δήμαρχος μπορείς να γίνεις Γενικός Γραμματέας σε άλλο Δήμο. Προϋπόθεση να σε καταψηφίσουν οι δημότες του Δήμου που ήσουν Δήμαρχος. Ή λάθος έκαναν οι δημότες Δοξάτου που καταψήφισαν τον κ. Δαλακάκη, ή λάθος έκανε ο κ. Μαμσάκος που τον πήρε ως Γενικό Γραμματέα στον Δήμο Δράμας. Η ιστορία θα δείξει…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εκεί στον Δήμο Δράμας έχει λογαριάσει κανείς πόσο αυξήθηκαν τα δημοτικά τέλη την τελευταία 5ετία; Μήπως η αύξηση φτάνει το 100%; Υπάρχουν κι άλλα ανοίγματα στα δημοτικά τέλη της τελευταίας τετραετίας; Έρχονται κι άλλες αυξήσεις τις επόμενες χρονιές; Ήταν γνωστή η κατάσταση πριν τις εκλογές; Αν ναι, γιατί την κρύψατε από τους δημότες; Για τέτοιες αυξήσεις δεν χωρά καμιά δικαιολογία κ. Μαμσάκο, κ. Δήμαρχε και (πρώην) Πρόεδρε της ΔΙΑΑΜΑΘ.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χριστόδουλε Μαμσάκο αληθεύει ότι παρακαλάς υπηρεσιακό παράγοντα που απομάκρυνες από τη θέση του να επιστρέψει; Εάν ισχύει είναι μία ακόμη αστοχία από τις πολλές που μόνο εσύ ξέρεις να κάνεις! Τι να πρωτοθυμηθούμε, την περίπτωση Κορακάκη, η απόπειρα κοπής των πλατανιών στο δημοτικό πάρκινγκ, την απόπειρα μακροχρόνιας μίσθωσης για επένδυση έκτασης υψηλής παραγωγικότητας στο Μαυρόβατο και τόσα άλλα..
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Παιδείας Αναστασία Τόλιου, πριν την ανάληψη των καθηκόντων της αθλούνταν καθημερινά τρέχοντας στα γήπεδα και τα γυμναστήρια. Τώρα το πόστο που ανέλαβε τις τα έκοψε αυτά. Την «τρέχουν» πλέον τα προβλήματα της Αντιδημαρχίας. Αναστασία και τα δύο «τρέξιμο» είναι, μόνο που τα πρώτα βελτιώνουν την υγεία ενώ τα δεύτερα την φθείρουν! Ξέρουμε ότι είσαι εργατική και τελειομανής και ότι με το πείσμα και το πάθος που σε διακρίνει πάντα τα κατάφερνες και τώρα στα δύσκολα πάλι θα τα καταφέρεις.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μεγάλη επιτυχία του Κοσμά Καλαηδόπουλου που ως επικεφαλής παράταξης εκλέχτηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Στον Κοσμά, ακόμη και αυτοί που διαφωνούν με την πολιτική του ιδεολογία, αναγνωρίζουν ότι είναι σταθερός στις αρχές και στα πιστεύω του, ότι εντυπωσιάζει με τις θέσεις και τις τοποθετήσεις του. Δεν ζήτησε πολιτικά ανταλλάγματα αν και θα μπορούσε. Ότι έλεγε προεκλογικά τα υποστηρίζει με θάρρος και τώρα, όχι σαν κάτι άλλους που άλλα έλεγαν και άλλα κάνουν για μια θεσούλα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε εταιρεία της Θεσσαλονίκης σχεδιάστηκε και τυπώθηκαν φέτος και για πρώτη φορά τα φυλλάδια της «Ονειρούπολης». Ο Λευτέρης δήλωσε, πως βρήκε χαμηλότερη προσφορά! Λευτέρη αν επέλεγες τη Βουλγαρία ή την Τουρκία θα μπορούσες να πετύχεις και χαμηλότερη!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τι γίνεται με το πρόγραμμα Τεχνικών Έργων του Δήμου Δράμας; Μήπως είναι πολλά 100.000 € για την αυλή ενός σχολείου; Άλλα σχολεία δεν χρειάζονται παρεμβάσεις στις αυλές τους; Έχουν ξαναδοθεί τόσα χρήματα για αυλή σχολείου; Δεν υπάρχουν άλλες πιο επείγουσες ανάγκες στα σχολεία; Λειτουργεί παντού ικανοποιητικά η θέρμανση; Τα κουφώματα είναι σε καλή κατάσταση; Οι οροφές έχουν καλή στεγανοποίηση; Μήπως πρόκειται για ρουσφέτια που σπαταλούν τα λιγοστά χρήματα που υπάρχουν για έργα; Υπάρχει μήπως και διαπαραταξιακή … συνεννόηση;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αν μη τι άλλο έχουν ενδιαφέρον οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας! Δύο φορές μέχρι τώρα τελείωσαν τις πρώτες πρωινές ώρες! Πολλά τα αξιοσχολίαστα συμβάντα στη συνεδρίαση της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου! 1. Ο Αλέξης Τσιαμπούσης, επικεφαλής της Παράταξης Πρότζεκτ Δράμας 2020, μαζί με όλους του Νεοδημοκράτες Δημοτικούς Συμβούλους (Τάσσου, Κυριακίδης, Χατζηγιάννης, Δεμερτζής …Καλλινικίδης κτλ) και μαζί και ο κ. Καλαϊδόπουλος, ζητούν με ψήφισμά τους από τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ την ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, κατόπιν σχετικού αιτήματος των «Δραμινών Μακεδόνων». Με την ψήφο του κ. Τσιαμπούση διαφώνησαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του και ψήφισαν την πρόταση του Μιχάλη Μλεκάνη να μην εκδοθεί ψήφισμα, αφού τη θέση του το Δημοτικό Συμβούλιο την έχει ήδη εκφράσει πριν την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Απορία 1η: Έλαβαν το μήνυμα των νεοδημοκρατών δημοτικών συμβούλων Δράμας στη ΝΔ ή πρόκειται για σχεδιασμένη και πολιτικά καθοδηγούμενη από τη ΝΔ ενέργεια για να «χαϊδέψουν τα αυτιά των Δραμινών Μακεδόνων» και να μην γίνουν όλοι τους κοψοχέρηδες; Απορία 2η: Μέχρι ποιο σημείο μπορεί να ονομάζεται ελεύθερη έκφραση η διαφοροποίηση των δημοτικών συμβούλων μιας παράταξης; 2. Στη συζήτηση του αιτήματος της ΕΑΟ-ΕΣΕΑ να στηθεί προτομή του Αντών Τσαούς στη Δράμα, που απορρίφθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Καλαϊδόπουλος Κοσμάς κατηγόρησε τον Πρόεδρο της ΕΑΟ-ΕΣΕΑ κ. Γεωργιάδη Στ. Νικόλαο ότι είναι έκπτωτος, με αυτόν, ανταπαντώντας, να τον χαρακτηρίζει νέο κομμουνιστή. Ενδοοικογενειακός καβγάς; 3. Και στην ίδια συζήτηση, αλλά περισσότερο στη συζήτηση για την έκδοση ψηφισμάτων κατά της εγκατάστασης προσφύγων στη Δράμα και υπέρ της ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών, είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πώς ξεροκατάπιναν κάποιοι πρωταγωνιστές των κινητοποιήσεων (Κυριακίδης, Καλλινικίδης κτλ) εναντίον της εγκατάστασης προσφύγων και υπέρ της απόρριψης της συμφωνίας των Πρεσπών. Οι νουθεσίες έπιασαν τελικά τόπο και δεν ακούστηκαν εκφράσεις που έχουν ήδη διατυπωθεί, όπως π.χ. αυτή που χαρακτήριζε «ζώα» τους πρόσφυγες, και αρκέστηκαν στη διατύπωση της ευχής για ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, εφόσον είναι νομικά εφικτό…. Για να δούμε τι ακόμα μας επιφυλάσσει το μέλλον!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πλώρη για υποψήφιος βουλευτής ακούγεται πως έβαλε από τώρα ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος. Βέβαια το διαψεύδει αλλά και άλλοι που το διέψευδαν στο παρελθόν το έκαναν τελικά. Κώστα Μπλούχο, μάλλον θα έχεις και αυτόν το πονοκέφαλο. Μην ξεχνάς ότι και ο Δημήτρης Κυριαζίδης βγάζει από τώρα τα άρματά του. Βάλε στα πόδια σου φτερά γιατί αλλιώς θα χρειαστεί να σου ευχηθούμε «περαστικά»!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δυσεύρετο είδος οι κάδοι απορριμμάτων! Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι περισσεύουν τα ανικανοποίητα αιτήματα για αντικατάσταση των κατεστραμμένων; Ναι, ο Δήμος Δράμας έμεινε από κάδους. Εδώ και πάνω από ένα χρόνο δεν υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων. Ούτε για τα ανακυκλώσιμα, ούτε για τα απορρίμματα. Μήπως για την απαράδεκτη κατάσταση στην καθαριότητα στην πόλη και των χωριών δεν φταίνε μόνο οι πολίτες; Μήπως πρέπει να κάνετε κάτι περισσότερο, κάτι καλύτερα κ. Δήμαρχε;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τον θυμάστε τον Χριστόδουλο Τοψίδη ή κι εσείς τον ξεχάσατε; Μιλάμε για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη που προεκλογικά είχε κατασκηνώσει στη Δράμα και μας χόρτασε στα παχιά λόγια σαν σωτήρας μας. Τελικά κομήτης ήταν και πέρασε… και ευτυχώς δεν μας ξεγέλασε! Τα βασικά στελέχη του, τα «ορφανά» του Τοψίδη, τα περιέθαλψε ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος τακτοποιώντας τα σε έμμισθες θέσης διοίκησης στο δήμο. Άδικο έχουν πολλοί που λένε ότι ο Δήμαρχος Δράμας πατούσε σε δύο βάρκες στις εκλογές αφού έλεγε ότι στήριζε μεν Μέτιο αλλά οι δικοί του ψήφισαν φανατικά Τοψίδη στον πρώτο γύρο; Δήμαρχε, όλα βγαίνουν κάποτε στη φόρα και ο κάθε κατεργάρης στο τέλος πηγαίνει στον πάγκο του!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μέχρι τώρα είχαμε παράπονα για τις συχνές διακοπές νερού. Τώρα έχουμε παράπονα και για πολυήμερες διακοπές νερού. Αγανάκτησαν οι κάτοικοι των εργατικών κατοικιών Αγίου Σάββα από την τετραήμερη διακοπή νερού. Απαράδεκτη η κατάσταση! Εκεί στη ΔΕΥΑΔ προσπαθήστε να έρθετε στη θέση των ανθρώπων που έφτασαν σε απόγνωση. Γιατί τόσο συχνά βλάβες; Μήπως, σε δουλειά να βρισκόμαστε;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πολύ καθυστερημένη η Δημοτική Αρχή! Όταν τυπώνονταν το Περιοδικό μας δεν είχε ψηφιστεί ακόμη το Πρόγραμμα Τεχνικών Έργων του 2020! Πότε θα ψηφιστεί; Επειδή πρέπει να ψηφιστεί στη συνέχεια και ο Προϋπολογισμός! Πρώτα το Σχέδιο Προϋπολογισμού από την Οικονομική Επιτροπή και στη συνέχεια από το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού ελεγχθεί ενδιάμεσα από το «Παρατηρητήριο». Ούτε στις 32 Δεκεμβρίου τον βλέπουμε να ψηφίζεται!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε