Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Ο ΑΦΥΛΑΚΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ


Το γεγονός ότι δόθηκε σε κυκλοφορία ο δρόμος της παράκαμψης των Κρηνίδων φέρνει πιο κοντά τις πρωτεύουσες των Νομών Δράμας και Καβάλας ενώ δίνει την δυνατότητα να ενοποιηθεί και ο αρχαιολογικός χώρος των Φιλίππων αφού είναι σίγουρο ότι κάτω από τον σημερινό δρόμο που καταργείται υπάρχουν αξιόλογες αρχαιότητες.

Φυσικά κάποιοι αναρωτιούνται αν το έργο ήταν τόσο απαραίτητο. Θεωρώ απαράδεκτη την μέχρι τώρα κατάσταση όπου τον αρχαιολογικό χώρο τον έκοβε ο δρόμος στα δύο.
Θα αναβαθμιστεί επίσης και το Φεστιβάλ Φιλίππων. Η ενόχληση από τα διερχόμενα αυτοκίνητα και δίκυκλα, τα κορναρίσματα στον δρόμο είχαν δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις διάφορες παραστάσεις που δίνονταν στο Αρχαίο Θέατρο. Άρα θετική η παράκαμψη...

Δεν ήταν θετικός ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς στο αίτημα των Νομαρχών Δράμας και Καβάλας για χρηματοδότηση των παρακάμψεων Δοξάτου, Αγίου Αθανασίου και Αμυγδαλεώνα στον δρόμο Δράμας-Καβάλας.
"Κάνατε κάτι θετικό, ολοκληρώστε το για να αναβαθμιστεί ουσιαστικά ο δρόμος Δράμας-Καβάλας" του είπαν οι νομάρχες. Όμως ο υπουργός το έκλεισε το θέμα. Η Νομαρχιακή Αντιπολίτευση και η παράταξη "Υπερνομαρχία Πολιτών" έδωσε έμφαση στην αρνητική θέση του υπουργού και ο νομάρχης κατήγγειλε τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ για την κακοδαιμονία που μαστίζει τον τόπο...

Τρένα και άνθρωποι είναι το θέμα στις τριήμερες εκδηλώσεις που διοργανώνονται από 12-14 Σεπτεμβρίου. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στον χώρο του Μουσείου με διοργανωτή τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο Σιδηροδρομικών Υπαλλήλων "Ήφαιστος".
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Τζάρος ο κόσμος θα έχει την δυνατότητα να δει από κοντά παλιές ατμομηχανές, βαγόνια και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Πολύ μεγάλη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες για τον βουλευτή της ΝΔ Σταύρο Δαϊλάκη. Συνέντευξη στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου όπου τονίζει ότι οι Μονές Βατοπεδίου εύκολα γίνονται Μονές Ναρκοπεδίου.
Επίσης η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" παρουσιάζει τον Δραμινό βουλευτή "Σύμμαχο του Τατούλη, φανατικό εργένη και φαν της Μπεζεντάκου". Μόνο που το συγκεκριμένο δημοσίευμα αδικεί τον Σταύρο.
Ας ασχοληθούν λίγο τα ΜΜΕ των Αθηνών με τους δήθεν σοβαρούς πολιτικούς των Αθηνών.

Μένω παρ' όλα αυτά στην άποψη του φίλου μου του Σταύρου για τον Πέτρο Τατούλη...
Είπε "Ο κ. Τατούλης εκφράζει μια αγωνία η οποία είναι θεμιτή και σεβαστή. Η φύση του Πέτρου είναι αντάρτικη αλλά είναι ένας ευγενής αντάρτης. Αυτή την στιγμή δοκιμάζει την φυσική κατάσταση του κόμματός μας. Με άλλα λόγια μας κάνει γυμνάσια."
Εύστοχος και παραστατικός ο Σταύρος Δαϊλάκης.

Πρώτο επίσημο παιχνίδι για την Δόξα που έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ικανοποιώντας τον φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.
Οι φίλαθλοι της Δραμινής ομάδας έδωσαν το παρόν στηρίζοντας την Δόξα η οποία προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Νίκησε την ΠΑΕ Θράκης με 3-0.
Επόμενος αντίπαλος της στον θεσμό του κυπέλλου η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα.

Ικανοποίησε και ο ΚΑΟΔ στο πρώτο φιλικό αγώνα. Αντιμετώπισε την γειτονική ομάδα των Ικάρων Σερρών. Τελικό σκορ 83-74 υπέρ του ΚΑΟΔ.
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας που επανήλθε στην Α2 Κατηγορία. Ο ΚΑΟΔ θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων ώστε ο Νίκος Γρηγοριάδης να μοντάρει την ομάδα ενόψει των υποχρεώσεων αρχικά για τον θεσμό του κυπέλλου που ξεκινάει τέλος Σεπτεμβρίου και εν συνεχεία για το πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ