Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Ο ΑΦΥΛΑΚΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ


Να παραιτηθεί ο Λιάπης δηλώνει ο Τατούλης, που προκαλεί το τελευταίο διάστημα.
Και όσο ήσουν Υφυπουργός Πολιτισμού, γιατί δεν μιλούσες άραγε; Τότε όλα ήταν άριστα ή αιτία ήταν η εξουσία;
Κακά τα ψέμματα. Ο Τατούλης βγάζει πίκρα με όσα δηλώνει. Γιατί απλούστατα δεν είναι Υπουργός. Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα.

Παρόλα αυτά το πολιτικό σύστημα κλυδωνίζεται. Η υπόθεση Siemens ταράζει το πολιτικό σύστημα και πλέον η κάθαρση είναι μονόδρομος.
Δεν θα αντέξουν τα δύο μεγάλα κόμματα αν δεν ξεκινήσουν το ξεκαθάρισμα. Λαμόγια, αρπαχτικά και διάφορα άλλα "λουλούδια" που έχουν μολύνει τους κομματικούς μηχανισμούς, πρέπει να αποβληθούν.
Τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας είναι απαίτηση της κοινωνίας να καθαρίσουν. Και στο χέρι των δύο αρχηγών είναι να ξεκινήσουν άμεσα την κάθαρση. Γιατί αλλιώς δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.

Έχεις και την Αριστερά να κριτικάρει, να κινδυνολογεί και να δημιουργεί μια κατάσταση πανικού στους πολίτες.
Προσωπικά αναρωτιέμαι στις χώρες του Υπαρκτού Σοσιαλισμού δεν υπήρχαν σκάνδαλα και φαινόμενα διαφθοράς; Στην πάλαι ποτέ κραταιά Σοβιετική Ένωση, στην Βουλγαρία, στην Τσεχοσλοβακία, στην Ανατολική Γερμανία δεν υπήρχαν σκάνδαλα;
Το ΚΚΕ παρουσιάζει αυτήν την ιστορική περίοδο ως την καλύτερη για την ανθρωπότητα; Καλά, τότε δεν υπήρχε κομματική ελίτ που ζούσε στην χλιδή και εκμεταλλεύονταν τον λαό;
Ερωτήματα που σίγουρα ζητούν απάντηση.

Θα έλεγα και για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν έχω καταλάβει ποιο μοντέλο θέλει για την Ελληνική Κοινωνία. Μπερδεύομαι με τις απόψεις που εκφράζουν τα στελέχη του.
Έχω την αίσθηση ότι προσπαθούν να συνθέσουν αντικρουόμενες απόψεις και δεν δίνουν συγκεκριμένες απαντήσεις.

Στο Δημαρχείο της πόλης του Λάουφ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή υπογραφής του Πρωτοκόλλου Αδελφοποίησης από τον νέο Δήμαρχο του Λάουφ κ. Bisbig και τον Δήμαρχο Δράμας Θωμά Μαργαρίτη παρουσία των Δημοτικών Συμβούλων των δύο πόλεων ενώ το γεγονός κάλυψαν με εκτενή ρεπορτάζ τα τοπικά ΜΜΕ.
Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συζητήσει με πολλούς Δραμινούς που ζουν και εργάζονται στην περιοχή ενώ συγκινητικές ήταν οι εκδηλώσεις χαράς των Δραμινών σε κάθε συνάντηση με την αποστολή από την Δράμα.
Δυστυχώς από την Δράμα ήταν μόνο Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας. Από τις δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης κανένας δεν συμμετείχε στην αποστολή.

Εθιμοτυπική συνάντηση με το νέο ΔΣ του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων είχε ο Δήμαρχος κ. Θωμάς Μαργαρίτης με σκοπό να υπάρξει μια συνεργασία με τον Δήμο και συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα που επικρατούν στην πόλη.

Ευκαιρία πάντως βρήκαν κάποιοι να σηκώσουν τα φλάμπουρα της επανάστασης και τις σημαίες του αγώνα για την υπόθεση με τα σπιτάκια στον Δημοτικό Κήπο.
Ο καθένας φυσικά έχει το δικαίωμα να λέει την άποψή του. Όμως κάποιοι πρέπει να βάλουν λόγο χαλινάρι στην εμπάθεια τους. Παρασύρονται και δυστυχώς χάνουν το μέτρο.
Αν αυτό είναι το πρόβλημα της Δράμας τότε τι να πεις... Μάλλον έχουμε διαφορετική άποψη για την ιεράρχηση των προβλημάτων του τόπου.

Άνοιξε ο δρόμος για την Γ' Εθνική. Η συνέλευση του ΓΣ Δόξα ενέκρινε τις αλλαγές και πλέον η συγχώνευση του τμήματος ποδοσφαίρου του Εθνικού Ολυμπιακού Βόλου με το τμήμα του ΓΣ Δόξα Δράμας προχωρά, και η αγαπημένη μας ομάδα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνίζεται στην Γ' Εθνική.

Επίσης ορίστηκαν τα μέλη του νέου ΤΑΠ του ΓΣ Δόξα Δράμας το οποίο απαρτίζεται από τα παρακάτω άτομα: Χαράλαμπος Νικολαΐδης, Γεώργιος Λεμονίδης, Χαράλαμπος Τοματζίδης, Αχιλλέας Τσακμάκης και Δημήτρης Κεσίδης.
Μπράβο στον ΓΣ Δόξα Δράμας... Με μεθοδικότητα και σοβαρότητα προωθούνται λύσεις για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας.

Κλειστά θα παραμείνουν το Σάββατο τα Εμπορικά Καταστήματα της Δράμας, στο πλαίσιο της εφαρμογής του θερινού ωραρίου, το οποίο ψηφίσθηκε κατά την Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου.
Τα καταστήματα θα κλείνουν στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής και θα ανοίγουν στις 8 το πρωί της Δευτέρας.
"Πάρτι" θα κάνουν τα πολυκαταστήματα όλο τον Αύγουστο που ουσιαστικά θα υπολειτουργεί η αγορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ