Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Ο ΑΦΥΛΑΚΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ


Εορταστική εκδήλωση για την συμπλήρωση 20 χρόνων συνδικαλιστικής λειτουργίας της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΠΟΑΣΥ) πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "Κούρος".
Γνωστά πολιτικά πρόσωπα συμμετείχαν στην εκδήλωση. Τζίμας, Χρυσοχοΐδης, Αλέξης Μητρόπουλος, Χρ. Αηδόνης, Ευαγγελία Αμανατίδου-Πασχαλίδου (ΣΥΡΙΖΑ), Πλεύρης (ΛΑΟΣ).
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές αλλά και στον Δημήτρη Κυριαζίδη με την τεράστια προσφορά, που κατοχύρωσε τον Συνδικαλισμό στα Σώματα Ασφαλείας.
Ήταν πρωτοπόρος ο Δημήτρης. Τιμήθηκε από τους συναδέλφους του αφού διετέλεσε για πολλά χρόνια Πρόεδρος της Ομοσπονδίας.
Στο τέλος της χρονιάς αποχωρεί. Όμως το έργο του είναι σπουδαίο.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο δημοσιογράφος Μανώλης Σταυρακάκης παρουσίασε το βιβλίο "Η δικαίωση, 1988-2008, 20 χρόνια αγώνων και θυσιών για την ΕΛΛΑΣ και την Ελλάδα".

Πάμε στην Δόξα τώρα όπου οι εξελίξεις τρέχουν...
Ήδη προωθείται η συγχώνευση μέσω απορρόφησης του τμήματος ποδοσφαίρου του σωματείου Εθνικός-Ολυμπιακός Βόλου με το τμήμα ποδοσφαίρου του ΓΣ Δόξα Δράμας.
Η συγχώνευση αυτή θα γίνει με απορρόφηση του τμήματος ποδοσφαίρου του σωματείου Εθνικός-Ολυμπιακός Βόλου ώστε εφεξής θα υπάρχει μόνο ένα τμήμα το οποίο θα ανήκει στον ΓΣ Δόξα Δράμας, θα αγωνίζεται στην Γ' Κατηγορία και θα φέρει και επωνυμία (ΤΑΠ) ΓΣ Δόξα Δράμας.

Κερδίζει λοιπόν την κατηγορία η Δόξα ή καλύτερα την αγόρασε. Γιατί σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι του Εθνικού-Ολυμπιακού Βόλου πήραν την απόφαση να απορροφηθούν αφού πήραν και κάποια χρήματα.
Επομένως καλό είναι να δοθούν και κάποια περισσότερα στοιχεία για το ποσό που χρειάστηκε αλλά και για τον χορηγό της παραμονής στην Γ' Κατηγορία.

Κατά τα άλλα ο προπονητής κ. Βασιλακάκης σχεδιάζει την ομάδα για την νέα αγωνιστική περίοδο. Το Μουσείο της Δόξας εγκαινιάστηκε ενώ καταπληκτική ήταν και η εκδήλωση με καλεσμένο τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη.

Ας αφήσουμε όμως τα αισιόδοξα και τα θετικά που εμπνέουν προοπτική και ας πάμε στα Δραμινά...
Επιτέλους αυτός ο τόπος πρέπει να δικαιολογεί συνεχώς το όνομά του.
Επιτέλους οι επαναστάτες των πόλεων και οι απελευθερωτές, δεν μπορούν να ανέχονται ενέργειες που έχουν ως σκοπό την άνοδο του επιπέδου και το καλό του τόπου.
Αφήστε τις ενέργειες για το καλό του τόπου και αρχίστε την επανάσταση. Οι επαναστάτες προετοιμάζονται. Και θα δώσουν τον αγώνα τους πάντα επιλεκτικά και με σκοπιμότητες.

Ολοκληρώθηκαν και τα "Ελευθέρια 2008" για τα 95 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης μας. Συμμετείχαν 30 πολιτιστικοί σύλλογοι, πολλά αθλητικά σωματεία, φορείς κλπ.
Ερώτημα: Από ποιο σωματείο της Δράμας, κανένα μέλος του δεν παραβρέθηκε σε καμία εκδήλωση των "Ελευθερίων"; Η απάντηση προσεχώς...
Πάντως αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συλλόγους. Τα χορευτικά που παρουσίασαν εντυπωσίασαν όλους τους παρευρισκόμενους. Γίνεται άριστη δουλειά στους πολιτιστικούς συλλόγους και αυτό είναι πολύ θετικό.

Αρχαιρεσίες στον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Δράμας και το ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
-Πρόεδρος: Προδρόμου Γουναρίδης
-Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Καλαϊτζίδης
-Γ. Γραμματέας: Κυριακή Αμαραντίδου
-Ταμίας: Γεώργιος Καλαϊτσίδης
-Μέλος: Γεώργιος Πανταζίδης
Καλή επιτυχία στην νέα διοίκηση του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων.

Ενδιαφέρον και επίκαιρο το θέμα "Φυσικές Καταστροφές" της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ωδείο από το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, την Νομαρχία Δράμας και τους δήμους του νομού.
Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες οι ομιλίες του Δ/ντή Δασών κ. Πασχάλη, του εκπροσώπου της Πυροσβεστικής κ. Δαδούδη αλλά και τον Αντιδήμαρχο Δράμας κ. Χατζηγιάννη.
Το δυσάρεστο ότι αυτοί που παρακολούθησαν την ημερίδα ήταν ελάχιστοι. Πολύ θετική η παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου Θόδωρου Αγοραστού που αναρωτήθηκε πως επιρρίπτουμε ευθύνες μόνο στο κράτος για τις πυρκαγιές όταν δεν έχουμε συνειδητοποιήσει την σοβαρότητα του θέματος. Πολύ εύστοχη η παρατήρηση. Δεν συμφωνείτε;

Το εύκολο είναι να κάνεις πάντα κριτική. Το δύσκολο είναι να συμμετέχεις. Και φυσικά μόνο με κριτική και αναλύσεις δεν επιτυγχάνεις τίποτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ