Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ


Η υπόθεση Siemens
Το πολιτικό σύστημα βρίσκεται σε αδιέξοδο. Η πολιτική υποσκελίστηκε από αποκαλύψεις για σκάνδαλα και διαφθορά και οι πολίτες απορημένοι παρακολουθούν τις τρομερές αποκαλύψεις σχετικά με το σκάνδαλο Siemens.
Όλα τα μέχρι τώρα στοιχεία συνδέουν το "μαύρο ταμείο" των Γερμανών με τα ταμεία των κομμάτων ενώ πολλοί αναρωτιούνται ποια κέντρα τροφοδοτούν την δημοσιότητα με τις σχετικές πληροφορίες.
Αυτό το νοσηρό κλίμα πρέπει να ανατραπεί. Και δεν ανατρέπεται με ρητορικές κορώνες και υποκριτικό λόγο. Απαιτείται η λήψη μέτρων.
Οι πολίτες θέλουν κάθαρση και διαφάνεια. Και να οδηγηθούν τα λαμόγια και τα αρπακτικά της εξουσίας στο περιθώριο. Είναι ανάγκη να χτυπηθούν αλύπητα φαινόμενα πολιτικού εκφυλισμού και θεσμικής ανεπάρκειας.
Δυστυχώς βρισκόμαστε σε ένα απέραντο τέλμα. Η πολιτική ζωή της χώρας έχει υποβαθμιστεί και η υπομονή των πολιτών έχει εξαντληθεί.
Η υπόθεση της Siemens προκαλεί ανησυχία στα επιτελεία των κομμάτων ενώ πολλοί εκφράζουν φόβους για "χιονοστιβάδα" αποκαλύψεων που μπορεί να οδηγήσει σε κρίση του πολιτικού σκηνικού.
Πρέπει να σπάσουν αυγά. Δεν είναι δυνατόν οι πολίτες να τρέχουν όλη την ημέρα για να επιβιώσουν και την ίδια ώρα να διαβάζουν για ρεμούλες και μαύρα ταμεία.
Η υπόθεση Siemens Ξεχείλισε το ποτήρι. Απαιτείται να ληφθούν πρωτοβουλίες απ' όλο τον πολιτικό κόσμο. Να τελειώνουμε με όσους μολύνουν τον δημόσιο βίο.

Η Εθνική Ελλάδος
Πριν 4 χρόνια, το 2004 ζούσαμε μαγικές στιγμές αυτήν την περίοδο... Η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου με καταπληκτικές εμφανίσεις κατέκτησε το Euro της Πορτογαλίας.
Με μια σπάνια ωριμότητα και με ρεαλισμό στο παιχνίδι της έγινε βασίλισσα της Ευρώπης.
4 χρόνια μετά πέτυχαν με μεγάλη άνεση να προκριθούν στα τελικά όμως απογοητευτικές εμφανίσεις αποκλείστηκαν χωρίς μάλιστα να κερδίσουν ούτε ένα βαθμό. 3 αγώνες-3 ήττες.
Πλέον απαιτούνται αλλαγές στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο Ότο πρέπει να προχωρήσει σε αλλαγές για τον νέο στόχο. Που είναι η πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Και ο προγραμματισμός πρέπει να ξεκινήσει άμεσα. Χωρίς αναβολές.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ