Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ


Να και μια φορά που ο Γιώργος έδειξε τον τσαμπουκά του... Στην κίνηση της διαγραφής Σημίτη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ αναφέρομαι, που μας εξέπληξε όλους.

Σου λέει ο αρχηγός... Με το να είμαι ελαστικός και ευγενής δεν κερδίζω τίποτε. Το μόνο που παθαίνω είναι να με θεωρούν όλοι μη αποφασιστικό και χωρίς τσαμπουκά.
Γι' αυτό στείλε ένα μήνυμα στους εκσυγχρονιστές. Και έτσι προχώρησε στην "ουσιαστική" διαγραφή Σημίτη.
Και απ' όσο λέγεται η έξοδος θα έχει και συνέχεια. Με γνωστούς σημιτικούς που υπηρέτησαν τον πράσινο εκσυγχρονισμό την περίοδο 1996-2004.

Έχεις και τον καθηγητή (Σημίτης) που ασχολείται με την Ευρωπαϊκή συνθήκη. Καλά, τίποτε άλλο δεν σε ενοχλεί, δεν σε προβληματίζει; Η οικονομική κρίση, η ύφεση, η εγκληματικότητα, η ακρίβεια, δεν είναι σοβαρά θέματα;
Γι' αυτά δεν είπες τίποτα. Για το μόνο που βγήκες επιθετικά ήταν η κύρωση της Συνθήκης της Λισαβόνας. Και ποιον απασχολεί αυτό το θέμα;

Ποιος θα το φανταζόταν ότι ο Παπανδρέου που πήρε το δακτυλίδι από τον Σημίτη θα τον διέγραφε. Εδώ ισχύει αυτό "Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργηθέντα".

Για την διαγραφή πήρε θέση ο Σπύρος Κοτρίδης... Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και γνωστός Σημιτικός στηρίζει την απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και δήλωσε ότι κανένας δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Ας αφήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Εγώ προσωπικά ετοιμάζω τα πανό για την απελευθέρωση του Δημοτικού Κήπου ενώ γράφω επιστολή προς όλες τις οργανώσεις της υφηλίου για να υποστηρίξουν το αίτημα... Επιτέλους, ο Κήπος δεν μπορεί να είναι σκλαβωμένος.

Έχεις και κάποιους που δεν καταλαβαίνουν το μέγεθος της σκλαβιάς. Αυτοί θέλουν την Δράμα επίκεντρο διαφόρων δράσεων και πρωτοβουλιών.
Ρε κάντε στην άκρη, σταυροφόροι της Δράμας. Εσείς δεν πρέπει να ομιλείτε... Σας το απαγορεύουν διάφοροι ευαισθητοποιημένοι πολίτες με σειρά απελευθερωτικών αγώνων στην Χιλή, το Μεξικό, στην Βολιβία και στην Χαβάη.
Οι αγώνες δίνονται μέσω διαδικτύου, όπου οι παραπάνω "Απελευθερωτές" ειδικεύονται.

Δεν θα γράψω κακίες. Άλλωστε ζούμε σ' έναν κόσμο μαγικό και μαγεμένο, όπου όλα όσα ζούμε είναι προϊόν καλόπιστης κριτικής και σοβαρής συζήτησης.
Δεν υπάρχουν σκοπιμότητες. Αν υποψιαστώ ότι οι ευαισθητοποιημένοι Απελευθερωτές των Κοινωνικών Κινημάτων λειτουργούν με σκοπιμότητες... θα αυτοκτονήσω.

Τα παιδιά απλά αισθάνονται άσχημα. Θέλουν την Δράμα ήσυχη, χωρίς εκδηλώσεις και προβολή. Δεν τους αρέσει η φασαρία και τα φώτα της δημοσιότητας.
Και φυσικά απεχθάνονται το τσιμέντο... Για 50 kg τσιμέντο είναι ικανοί να κάνουν πορεία διαμαρτυρίας.

Είχαμε και έναν ισχυρότατο σεισμό στην Δυτική Ελλάδα και όπως πάντα εμφανίστηκαν οι σεισμολόγοι, οι καθηγητές, οι Δ/ντές διαφόρων Ινστιτούτων και άρχισαν τις κόντρες για το αν μπορεί να γίνει πρόβλεψη των σεισμών.
Είμαστε επί χρόνια στο ίδιο έργο θεατές. Η χώρα μας είναι από τις πιο σεισμογόνες στον κόσμο. Και εδώ αντί οι επιστήμονες να τα βρίσκουν και να συνεργάζονται μαλώνουν και δεν συνεννοούνται.
Και το μίσος κάποιων για την ομάδα Van με προβληματίζει. Καλά, τόση χολή, τόση κακία... Άραγε ποιο είναι το κίνητρο;

Ένας άνθρωπος που πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένος είναι ο Τάσος Χατζηγιάννης. Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας ακούει μόνο καλά λόγια από όλους.
Κανένας δεν αμφισβητεί το έργο του. Ακόμη και οι Οικολόγοι και οι "Απελευθερωτές" υπογραμμίζουν ότι η πόλη μας είναι καθαρή και ο Κήπος της Δράμας επιμελημένος.

Πάλι καλά... Γιατί με την φόρα που έχουν πάρει ορισμένοι είναι ικανοί να παρουσιάσουν την Δράμα με τα χειρότερα χαρακτηριστικά.
Κάθομαι τώρα εγώ και σκέφτομαι... Μα είναι δυνατόν οι επισκέπτες της πόλης μου να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την Δράμα και κάποιοι Δραμινοί να τα βλέπουν όλα μαύρα και άραχνα;
Τόσο πολύ έχουν χάσει το μέτρο;

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ