Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ


Υπερβολές, ανακρίβειες και κουτσομπολιό
Έφυγε και ο Νίκος Σεργιανόπουλος. Ένας πολύ σημαντικός ηθοποιός που την τελευταία δεκαετία είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές σειρές της τηλεόρασης και ήταν ο αγαπημένος star εκατομμυρίων τηλεθεατών.
Έφυγε με ιδιαίτερα "δραματικό τρόπο", δολοφονήθηκε στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι.
Στο εξωτερικό θα ήταν μια απλή είδηση και θα απασχολούσε τα δελτία ειδήσεων για 2 ή 3 λεπτά. Στην Ελλάδα όμως το κουτσομπολιό καλά κρατεί. Επί 5 ολόκληρες μέρες και για 10 σχεδόν ώρες την ημέρα παρακολουθήσαμε τερατώδη σχόλια, απίστευτες ανακρίβειες, υπερβολές, αναλύσεις, αστυνομικές υποθέσεις για την προσωπική ζωή του αδικοχαμένου ανθρώπου...
Και φυσικά οι κάμερες έξω από το σπίτι του να καταγράφουν την έξοδο του φέρετρου από τον χώρο της δολοφονίας, να μεταδίδουν την νεκρώσιμη ακολουθία και να ασχολούνται με όλα τα προσωπικά δεδομένα του σπουδαίου ηθοποιού.
Λίγους μήνες πριν ο Δραμινός ηθοποιός είχε συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών. Κάποιες κυρά-κατίνες που δεν έχουν ούτε το μυαλό ψαριού, έπεσαν πάνω του με μένος και κυριολεκτικά τον εξόντωσαν.
Τώρα, χωρίς καμιά διακριτικότητα "διάσημες κυρίες" μαζί με τους μαϊντανούς και τις μόνιμες πανελίστριες ξεσπάθωσαν και έφτασαν σε απίστευτες διαπιστώσεις.
Ακούσαμε ότι καλύτερα τότε που τον είχαν πιάσει να είχε πάει στην φυλακή, ίσως να ζούσε τώρα. Δηλαδή ανάμεσα στον εγκλεισμό του και στον μεταθανάτιο διασυρμό του δεν υπήρχε άλλος δρόμος για τον ηθοποιό!
Θα ήθελα παρ' όλα αυτά να συγχαρώ την αδελφή του άτυχου Νίκου, την Έφη Σεργιανοπούλου (καθηγήτρια μου στο Λύκειο) για την σύντομη δήλωσή της στην τηλεόραση του Alter.
Με την σεμνότητα και την σοβαρότητα που την διακρίνει μίλησε για τον αγαπημένο της αδελφό και μας συγκίνησε όλους. Και ζήτησε να τους αφήσουν ήσυχους ώστε να θρηνήσουν και να πενθήσουν τον αγαπημένο τους Νίκο, τον δικό τους άνθρωπο.
Με τα λόγια της ξεμπρόστιασε όλους όσους προσπάθησαν τις προηγούμενες ημέρες να διασύρουν τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Σημαντική πρωτοβουλία
Μια σημαντική πρωτοβουλία, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, ανέλαβε η παράταξη "Αυτοδιοίκηση Πολιτών" υλοποιώντας το πρόγραμμα δράσης "Ανακύκλωση τώρα".
Εδώ και αρκετές ημέρες στελέχη της παράταξης έκαναν έκκληση για την συγκέντρωση ανακυκλώσιμου υλικού το οποίο παραδόθηκε σε ειδικό κοντέινερ που είναι εγκατεστημένο στο πάρκινγκ της νομαρχίας.
Έξυπνη και εύστοχη η πρωτοβουλία σε μια εποχή που η διαχείριση των απορριμμάτων και η ανακύκλωση είναι στην επικαιρότητα και όλοι αντιλαμβάνονται την χρησιμότητα δράσεων που προστατεύουν το περιβάλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ