Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ


Και πριν "αλέκτωρ λαλήσει τρεις" κάποιοι προδόθηκαν...
Και όσο και αν ήθελαν να μας πείσουν ότι λειτουργούν υπερκομματικά και χωρίς σκοπιμότητες τελικά απέδειξαν τα αντίθετα.
Βιάζονται κιόλας. Και βάζουν στόχους υψηλούς. Ιδρύουν και κινήσεις για την αυτοδιοίκηση. Με στόχο την προώθηση της ιδέας ότι όλοι οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να συναποφασίζουν.
Όχι με την απειλή των φλάμπουρων αλλά δημοκρατικά.

Η κίνηση τώρα διαβάζω θα λειτουργεί δημοκρατικά και αυτόνομα, έξω από κομματικές και πολιτικές κινήσεις.
ΣΥΡΙΖΑ από τον Συνασπισμό δηλαδή. Γιατί και οι 5 της Γραμματείας της Κίνησης είναι στελέχη του Συνασπισμού... Άρα κομματική θέση και άποψη έχουν. Τι θα κάνουν όταν μιλάνε για τους δήμους και την νομαρχία;
Θα ψεκάζονται με κανένα απολιτίκ σπρέι και θα γίνονται ανεξάρτητοι;

Προσωπικά πιστεύω στην αξία των κινήσεων. Κρύβουν και μαι επαναστατικότητα. Όμως να μην το παραξηλώσουν κάποιοι. Που την μια μέρα γράφονται στο Σωματείο και την άλλη στην Κίνηση.

Επί ευκαιρία να επαναλάβω το ερώτημα στον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καρβούνη. Σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προστασία του περιβάλλοντος είναι το ίδιο ευαίσθητη η οργάνωση της Δράμας, για όλα τα ζητήματα;
Δηλαδή κάποιο θέμα που δημιουργείται στον δήμο Δράμας με ένα σοβαρότερο ίσως θέμα κάπου αλλού τους απασχολεί το ίδιο; Ή ισχύει το δύο μέτρα και δύο σταθμά;

Πάντως να είστε σίγουροι πως από δω και πέρα θα γελάσουμε πολύ. Η προσπάθεια ορισμένων να μην γίνουν "μετρήσεις" είναι αξιοθαύμαστη. Μέχρι και το πόσο κοστίζουν ανέφεραν ως δικαιολογία. Προβλέπεται σκωτσέζικο ντους. Θυμηθείτε το.

Είχε αναφέρει κάποτε ένας πολιτικός ότι ο σχολιασμός ασήμαντων προσώπων τους δίνει αξία. Προσωπικά θεωρώ την ελευθερία του λόγου πολύ σημαντική για την λειτουργία του συστήματος.
Όμως κάποιοι κυριολεκτικά έχουν τυφλωθεί από την εμπάθεια. Το να είσαι ασήμαντος δεν είναι φοβερό. Το να είσαι κακός και μίζερος όμως είναι επικίνδυνο.

Το παίζουν μάλιστα και μορφωμένοι, τρομάρα τους. Αυτοί που τελείωσαν το δημοτικό με μέσο και για να βγάλουν το εξατάξιο γυμνάσιο. Χρειάστηκε να γυρίσουν ολόκληρη την χώρα.

Φτάνουμε τώρα και στο ρεζουμέ. Σε όλους όσους δηλώνουν αναμάρτητοι και υπεράνω. Προτείνω να ανοίξουμε τα διάφορα κεφάλαια της ζωής του καθενός.
Τότε κάποιοι θα πέσουν στην θάλασσα και θα κολυμπάνε μέχρι την Λιβύη για να γλυτώσουν την κατακραυγή. Όμως ευκαιρία είναι να βγουν κάποια στοιχεία για πολλούς στην φόρα. Τότε να δείτε γέλια.

Αγωνία για το μέλλον της αγαπημένης μας Δόξας Δράμας. Πολλοί λένε ότι σύντομα θα έχουμε νεώτερα για το πως θα κινηθεί η ομάδα στην νέα αγωνιστική περίοδο.
Καλό θα ήταν πάντως -έτσι για την ιστορία- οι διοικούντες του ερασιτέχνη να δώσουν τα οικονομικά στοιχεία για την ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Να μάθουμε δηλαδή ποιοι είναι υπεύθυνοι για την κατάντια στην οποία περιήλθε η ομάδα.
Να δούμε και τις συνέπειες από τις επιλογές εκείνου του εξυγιαντή που μέσα σε λίγους μήνες οδήγησε την ομάδα στο χάος. Εκείνον τον κολλητό του πως τον έλεγαν; Σπάζω το κεφάλι μου αλλά δεν μπορώ να τον θυμηθώ.

Όσο για τον Δραμινό αθλητισμό βαδίζει με την ταχύτητα του νομού. Όπισθεν ολοταχώς και καμία αισιόδοξη προοπτική για το μέλλον.
Άλλωστε η πορεία των αθλητικών σωματείων σχεδόν πάντοτε είναι ανάλογη της πορείας του τόπου. Δεν μπορεί ο νομός να καταρρέει οικονομικά κι η ποδοσφαιρική ομάδα να μεγαλουργεί.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Νάουσα. Που παίζει στο τοπικό πρωτάθλημα της Ημαθίας. Δέστε και την οικονομική κατάσταση της περιοχής... Η περιοχή της Νάουσας βιώνει την απόλυτη παρακμή.
Τι περιμένατε, να πάρει η ομάδα της το πρωτάθλημα;

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ