Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ


Η ΤΕΔΚ προβάλλει τον νομό
Η ΤΕΔΚ νομού Δράμας διοργανώνει εκδήλωση στην πλατεία Αριστοτέλους (8-10 Μαΐου) στην Θεσσαλονίκη με στόχο την προβολή των φυσικών και πολιτιστικών πόρων, των τουριστικών υποδομών αλλά και των τοπικών προϊόντων της περιοχής παρέμβασης του Leader+ στον νομό Δράμας.
Μεταξύ άλλων το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσίαση λαϊκών δρώμενων, διεξαγωγή μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων με συμμετοχή τοπικών πολιτιστικών συλλόγων, γευσιγνωσία τοπικής κουζίνας, δημιουργία περιπτέρων ενημέρωσης και προβολής, οργάνωση επισκέψεων στο χώρο των εκδηλώσεων σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του αστικού κέντρου...
Είναι πολύ θετική η πρωτοβουλία της ΤΕΔΚ που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης.
Πρέπει να ξεφύγουμε από λογικές εσωστρέφειας στην προβολή του νομού και να αναληφθούν πρωτοβουλίες προβολής στην Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της χώρας.
Φυσικά η προβολή πρέπει να γίνεται με μέτρο και χωρίς υπερβολές.
Ο τόπος μας είναι πανέμορφος. Διαθέτει σπάνιας ομορφιάς περιοχές (Παρθένο Δάσος Φρακτού, Δασικό Σύμπλεγμα Ελατιάς, Φαλακρό, Όρβηλος, Μενοίκιο, δασικά ρέματα, λίμνη Λευκογείων, πηγές Αγγίτη κλπ).
Είναι ευκαιρία αυτά τα σημεία να τα γνωρίσουν όσοι συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις. Γιατί δυστυχώς ο νομός μας παραμένει άγνωστος στην πλειοψηφία των Ελλήνων.

Το Δραμινό ποδόσφαιρο βουλιάζει
Έχασε και πάλι η Προσοτσάνη, 2-0 από το Πολύκαστρο και πλέον δυσκολεύει η προσπάθεια για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η ομάδα της Προσοτσάνης πρέπει να αναζητήσει πλέον στις τελευταίες 7 αγωνιστικές το θαύμα για να παραμείνει στην Γ' Εθνική Κατηγορία.
Μάχη για την παραμονή στην Δ' Εθνική δίνει και ο Πανδραμαϊκός ενώ η Δόξα έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και από την νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην Δ' Εθνική.
Παρακμάζει το Δραμινό Ποδόσφαιρο. Την ίδια ώρα ο Πανσερραϊκός ανεβαίνει στην Α' Εθνική, η Καβάλα στην Β' Εθνική ενώ πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα η Ξάνθη (Α') και ο Πανθρακικός (Β').
Στην γειτονιά μας οι ομάδες προκόβουν ενώ στην Δράμα κυριολεκτικά βουλιάζουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ