Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ


Τεράστιες ζημιές στο ΑΠΘ
800.000 ευρώ κόστισαν στο ΑΠΘ οι καταστροφές που σημειώθηκαν στα επεισόδια του περασμένου Δεκεμβρίου. Οι εκτεταμένες καταστροφές, οι διαρρήξεις, οι λεηλασίες άφησαν άφωνη την Πανεπιστημιακή Κοινότητα. Και να σκεφτεί κανείς ότι ανάλογες ή και μεγαλύτερες καταστροφές είχαμε και στα Πανεπιστημιακά ιδρύματα της Αθήνας.
Πού άραγε συμβαίνουν ανάλογα γεγονότα; Σε ποιο κράτος της Αφρικής, της Ασίας ή της Λατινικής Αμερικής κάποιοι ελάχιστοι ταραξίες, μπορούν να μπουν σε Πανεπιστημιακό Ίδρυμα, να κάψουν, να κλέψουν, να καταστρέψουν και φυσικά να φύγουν ατιμώρητοι;
Αλήθεια, υπάρχει κράτος στη γη, όπου τις καταστροφές που προκαλούν διάφοροι ασυνείδητοι τις πληρώνει το σύνολο της κοινωνίας; Ούτε γάτα, ούτε ζημιά για όλους τους υπεύθυνους.
Που εκμεταλλευόμενοι το Πανεπιστημιακό Άσυλο (άλλη ελληνική πρωτοτυπία) καίνε, τραυματίζουν και λεηλατούν. Ντροπή.

Οι αιφνιδιασμοί
Σαν βόμβα έσκασε η παραίτηση Βερελή από την βουλευτική έδρα. Ο κ. Βερελής επέμενε ότι παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας για να δώσει το παράδειγμα ενώπιον των πολιτών και ότι δεν έχει τίποτε να φοβηθεί, για την υπόθεση Παυλίδη.
Την ίδια ώρα συναγερμός σήμανε στα κόμματα από την αιφνιδιαστικοί απόφαση του Πρωθυπουργού να κλείσει την βουλή. Πολλοί πίστεψαν ότι θα πάει σε πρόωρες εκλογές. Άλλοι ότι το έκανε για να παραγραφούν τα σκάνδαλα...
τελικά με την κίνηση του αυτή ο κ. Καραμανλής, αν μη τι άλλο, απαλλάχθηκε τόσο από την οριακή πλειοψηφία όσο και από την σκανδαλολογία.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ