Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ


Η εξέγερση της Λήμνου
Ένα ασυνήθιστο γεγονός ζήσαμε πριν λίγες ημέρες. Ήταν η εξέγερση κατοίκων της Λήμνου οι όποιοι απέκλεισαν τα συνεργεία των ελεγκτών της υπηρεσίας ελέγχων στο ξενοδοχείο τους και τους διεμήνυσαν με τον πλέον αυστηρό τρόπο ότι είναι ανεπιθύμητοι στο νησί τους απ' την στιγμή που δεν έχουν ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, δεν έχουν νοσοκομειακή περίθαλψη ενώ και οι γιατροί του νοσοκομείου παραμένουν απλήρωτοι...
Με τον τρόπο αυτό εξέφρασαν την αγανάκτησή τους γιατί το αθηνοκεντρικό κράτος τους ξέχασε, ενώ ταυτόχρονα έθεσαν και ένα πελώριο ερωτηματικό για την διαχείριση των εσόδων από φόρους. Την ώρα που ανακοινώθηκαν νέα φοροεισπρακτικά μέτρα αξίζει να υπογραμμίσουμε το γεγονός ότι οι Έλληνες αισθάνονται ότι πληρώνουν τζάμπα φόρους αφού η πολιτεία ουσιαστικά δεν τους παρέχει καμία καλής ποιότητας υπηρεσία.
Ο πολίτης βλέπει τα νοσοκομεία να μην παρέχουν σοβαρή νοσοκομειακή περίθαλψη, τα σχολεία να υποβαθμίζονται, η κοινωνία προστασία να είναι ανύπαρκτη, η εγκληματικότητα και η ανασφάλεια να ζουν και να βασιλεύουν.
Άρα απαιτείται διαφάνεια στην διαχείριση των φόρων. Και φυσικά βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το κοινωνικό σύνολο.
Ο πολίτης θέλει να γνωρίζει για ποιους λόγους βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Όσοι νομίζουν ότι πρέπει να πληρώνει χωρίς να έχει απαιτήσεις πλανώνται πλάνη οικτρά.

Το Σήριαλ
Άρχισαν πάλι τα σενάρια για το σήριαλ της SIEMENS. Αυτήν την φορά με την σύλληψη του Χριστοφοράκου στην Γερμανία, ο οποίος τώρα λέει ότι έχει στοιχεία για δώδεκα πολιτικούς των δύο μεγάλων κομμάτων οι οποίοι άσκησαν υπουργικά καθήκοντα καθώς επίσης για δώρα, εκπτώσεις, χορηγίες που είχαν γίνει από την SIEMENS σε 153 βουλευτές από το 1997-2007.
Τώρα θα αρχίσουν οι αναλύσεις, οι πιθανές εξελίξεις και φυσικά μετά από 2-3 μήνες θα τελειώσει το σήριαλ και θα πάμε σε άλλο με πρωταγωνιστές άλλους πολιτικούς, άλλους επιχειρηματίες κλπ.
Την ίδια ώρα στην Βρετανία βουλευτές παραιτούνται και δικάζονται για παραποιημένες αποδείξεις εξόδων. Δυστυχώς στην χώρα μας κανένας δεν τιμωρείται και κανένας δεν παραιτείται. Η ατιμωρησία σε όλο της το μεγαλείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ