Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Ο ΑΦΥΛΑΚΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ


Συνεδρίαση της ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καβάλας.
Στις εργασίες παραβρέθηκαν ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Παπαληγούρας, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Σανιδάς, ο πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του κράτους κ. Μπακάλης, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Μιχάλης Αγγελόπουλος κα.

Στον χώρο της ολομέλειας βρέθηκε και ο Δήμαρχος Δράμας και πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θωμάς Μαργαρίτης που είχε εγκάρδια συνομιλία με τον υπουργό αλλά και με πολλούς προέδρους Δικηγορικών Συλλόγων.
Αξίζει να αναφέρουμε τα εγκωμιαστικά σχόλια του κ. Παξινού (προέδρου της ολομέλειας και πρ. του ΔΣ Α) για τον Θωμά Μαργαρίτη που του έδωσε τον λόγο για ένα σύντομο χαιρετισμό.

Είχε γίνει μεγάλη συζήτηση στο παρελθόν, πέρασε από χίλια μύρια κύματα αλλά τελικά θα πάρει σάρκα και οστά.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες σύντομα ξεκινά η λειτουργία της σχολής κρέατος στην Δράμα. Αφορά στην εκπαίδευση και πρακτική άσκηση όσων θέλουν να ασχοληθούν με το επάγγελμα του κρεοπώλη. Εν αναμονή λοιπόν της λειτουργίας της σχολής.

Χαμός με την νέα διοικήτρια του Νοσοκομείου Δράμας...
Ερώτηση κατέθεσε ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χρήστος Αηδόνης όπου ρωτά ποια τα τυπικά προσόντα της νέας διοικήτριας κ. Δημοπούλου, αν κατέχει πτυχίο ανώτατης σχολής, ένα προσόν βασικής και κύριας προϋπόθεσης για την ανάληψη καθηκόντων αυτού του επιπέδου. Στα τυπικά προσόντα της νέας διοικητού αναφέρονταν και ρεπορτάζ της εφημερίδας "Χρονικά".
Τελικά η ίδια απάντησε δίνοντας το βιογραφικό της, όπου αναφέρεται ότι είναι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας του ΑΠΘ. Για να δούμε τι άλλο θα δούμε στην συνέχεια.

Πάμε και στην δημοσκόπηση που έκανε το Υπουργείο Τύπου, σχετικά με τον Επαρχιακό Τύπο. Σύμφωνα με αυτήν η εβδομαδιαία εφημερίδα μας "Ψίθυροι Press" είναι πρώτη σε αναγνωσιμότητα με 10,7%.
Ευχαριστούμε τους αναγνώστες της Δράμας για την προτίμησή τους στην εφημερίδα μας και την εμπιστοσύνη τους για την καλύτερη ενημέρωσή τους.
Καλό θα είναι πάντως να μας απασχολήσουν τα αποτελέσματα της έρευνας όλους εμάς που εργαζόμαστε στα ΜΜΕ με κοινό σκοπό να αυξήσουμε την αναγνωσιμότητα εφημερίδων που στον Νομό Δράμας είναι χαμηλή.

Στην ίδια έρευνα-δημοσκόπηση του Υπουργείου Τύπου ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η "κόντρα" των τοπικών καναλιών.
Ιδιαίτερα τις ώρες 14:30-16:30 όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι δημοσιογραφικές εκπομπές. Στην εξειδικευμένη ερώτηση τι βλέπετε αυτήν την ώρα, το Star προηγείται. Στην δεύτερη θέση και μάλιστα αρκετά ψηλά είναι η Άλφα τηλεόραση ενώ ακολουθεί το Δραμινό Κανάλι.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά και κατά το τριήμερο 31 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου πραγματοποιείται στην πόλη μας το Dramaica Youth Festival 2007 στα γρασίδια της Αγ. Βαρβάρας.
Πρόκειται για ένα 3ήμερο μουσικό και πολιτιστικό φεστιβάλ που μέσα σε τρία χρόνια κατόρθωσε να δημιουργήσει την δική του δυναμική και να κεντρίσει το ενδιαφέρον των νέων του νομού μας αλλά και των γύρω περιοχών.

Αυτό και αν είναι προγραμματισμός...
Στην Δόξα Δράμας αναφέρομαι όπου ένας αριθμός 30 παικτών, εκ των οποίων οι 20 περίπου νέοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους. Όμως έτσι μπορείς να δημιουργήσεις κάποια έστω προοπτική στην ομάδα;
Ενθαρρυντικό το γεγονός της προσθήκης νέων παιδιών που έχουν "δίψα" για διακρίσεις και ενδιαφέρονται για το μέλλον τους. Όμως προαπαιτούμενο είναι να γίνει το γήπεδο. Σε τέτοιες γηπεδικές εγκαταστάσεις δεν μπορείς να πετύχεις όσο καλή διάθεση και αν έχεις.

Την ίδια ώρα και η Προσοτσάνη ξεκίνησε την προετοιμασία της με την απόκτηση παικτών που καλύπτουν ορισμένα κενά στην ομάδα.
Αισιόδοξοι δηλώνουν για την νέα σεζόν και την πορεία της ομάδας στην Γ' Εθνική τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής Γ. Λάλας.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ