Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ


Θα έχουμε και νέες συνενώσεις;
Τρία σενάρια προτείνει η αρμόδια επιτροπή για την διοικητική αναδιάρθρωση της χώρας, τα οποία ο Υπουργός Εσωτερικών έχει ήδη θέσει υπόψη του Πρωθυπουργού για να προχωρήσουν μετά τις εκλογές.
Το Ριζοσπαστικό σενάριο προβλέπει σαρωτικές αλλαγές στο διοικητικό χάρτη:
1. Ευρεία ανακατανομή των Διοικητικών ορίων των περιφερειών της χώρας.
2. Μεταφορά του δεύτερου βαθμού αιρετής διοίκησης στο επίπεδο της περιφέρειας.
3. Κατάργηση όλων ανεξαιρέτως των νομαρχιακών που θα καταστούν διευθύνσεις στις υπό σύσταση περιφέρειες και άμεση εκλογή του περιφερειάρχη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην εφημερίδα το ΒΗΜΑ θεωρείται απαραίτητη η εκπόνηση ενός νέου «Καποδίστρια» με αναγκαστικές συνενώσεις των Δήμων. Γίνεται λόγος για σύσταση 8-9 αιρετών περιφερειών και 300-400 Δήμων σε ολόκληρη την χώρα.
Είναι απαραίτητο να γίνουν αλλαγές. Η Αυτοδιοίκηση για να γίνει ισχυρή χρειάζεται Δήμους υγιείς. Απαιτούνται συνενώσεις εδώ και τώρα. Άραγε υπάρχει κανένας πού διαφωνεί;

Οι επιτυχίες του Κώστα Δουβαλίδη
Μια ακόμη μεγάλη διάκριση και επιτυχία για τον Δραμινό Πρωταθλητή του Αθλητικού Ομίλου Δράμας Κώστα Δουβαλίδη.
Ο νεαρός Πρωταθλητής στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων που διεξήχθη στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας, έσπασε τα χρονόμετρα και κάνοντας Πανελλήνιο ρεκόρ ανδρών και νέων με 13:49 πήρε το χρυσό μετάλλιο σπουδαίος αθλητής, με μεγάλα προσόντα ο Κώστας έσπασε για 3η φορά σε ένα μήνα το Πανελλήνιο ρεκόρ στα 110 μ. Εμπόδια πού το κατείχε ο Στέλιος Μπίσπας από το 1996!!
Ο Δήμαρχος Δράμας Θ.Μαργαρίτης έχει δεσμευτεί ότι ο Δήμος θα υποστηρίξει Οικονομικά τον σπουδαίο μας Πρωταθλητή.
Είναι μια πολύ σωστή πρωτοβουλία.
Θερμά συγχαρητήρια στον Κώστα Δουβαλίδη αλλά και στον προπονητή του Χαράλαμπο Σδρόλα για την συστηματική δουλειά και τα θεαματικά αποτελέσματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ