Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ


Αυτά "βλέπουν" και τρελαίνονται οι "αντικειμενικοί", "οι ιδεαλιστές" και "οι ιδεολόγοι"...
Αναφέρομαι στην τελευταία απόφαση της Επιτροπής Ενστάσεων που ακύρωσε το πρόστιμο που επέβαλε η Πολεοδομία, για τις κατασκευές στον Δημοτικό Κήπο...
Όμως παρά το "στραπάτσο" δεν πτοούνται... Βρήκαν τι φταίει. Μα φυσικά οι νόμοι του καπιταλισμού και του κατεστημένου.

Γι' αυτό και συνεχίζουν το θεάρεστο έργο τους. Προσβάλουν, χυδαιολογούν και προσπαθούν να ξεπεράσουν κάθε όριο ανοχής. Γι' αυτούς δεν ισχύουν οι αποφάσεις των Επιτροπών Ενστάσεων και οι νόμοι. Αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Ως εφημερίδα ξεκινάμε από σήμερα την καταγραφή της είδησης κάθε εβδομάδα, για να υπενθυμίζουμε απλά τι συνέβη.

Εβδομάδα 1η
Σύμφωνα με την Επιτροπή Ενστάσεων, ακυρώνεται η επιβολή προστίμου από την Πολεοδομία για τις κατασκευές στον Δημοτικό Κήπο. Η Πολεοδομία κρίθηκε αναρμόδια για να επιληφθεί του θέματος.

Τελικό συμπέρασμα:
Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να πιστεύει και να λέει ότι θέλει. Αρκεί φυσικά ότι λέει να το υποστηρίζει με στοιχεία. Γιατί αλλιώς είναι λόγια του αέρα.

Άρχισαν πάλι να ξεθαρρεύουν όλοι οι "λεγόμενοι προοδευτικοί" και να στηρίζουν την αθρόα έλευση παράνομων μεταναστών στην χώρα.
Ένας μάλιστα από αυτούς είπε ότι χάρη στους μετανάστες λειτουργούν τα σχολεία στην ελληνική περιφέρεια, γιατί αλλιώς θα είχαμε έλλειψη μαθητών. Μάλλον θα τον πείραξε η ζέστη και ξεστόμισε αυτήν την κοτσάνα.

Χαίρεσαι πάντως να βλέπεις τηλεοπτικές εκπομπές και να ανακαλύπτεις ότι έχει χαθεί το μέτρο. Αυτά αν τα έλεγες πριν 20 χρόνια θα σε πήγαιναν σε κλινική... Σήμερα όμως δηλώνεις ότι θέλεις και θεωρείται φυσιολογική οποιαδήποτε άποψη και αν εκφράσεις.

Ούτε μια ημέρα ζωής δεν μέτρησε η ρύθμιση που προέβλεπε την κάλυψη από τον προϋπολογισμό της βουλής, των ασφαλιστικών εισφορών όσων βουλευτών επέλεξαν μετά την κατάργηση του επαγγελματικού ασυμβίβαστου να μην εργάζονται, ύστερα από την έντονη αντίδραση των πολιτών αλλά και την "άτακτη οπισθοχώρηση" των κομμάτων σε αυτό το θέμα.

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Σιούφας ανέλαβε την πρωτοβουλία να ζητήσει από τον Υπουργό Οικονομίας την απόσυρση της ρύθμισης που προκάλεσε την Ελληνική Κοινωνία.
Θα πρέπει άμεσα ο πολιτικός κόσμος να συνέλθει. Είναι απαράδεκτο οι βουλευτές να πρωτοστατούν στην επίδειξη στενού συντεχνιακού πνεύματος. Με τέτοιες λογικές το πολιτικό σύστημα θα συνεχίσει να απαξιώνεται.

Γιατί είναι πρόκληση να ζητάς θυσίες από όλους λόγω της οικονομικής κρίσης και την ίδια ώρα κάποιοι να περνούν ρυθμίσεις από το παράθυρο για την πάρτη τους.
Μπράβο στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Σιούφα που απέσυρε την παραπάνω ρύθμιση.

Πάμε και στην προεδρολογία που έχει άμεση σχέση με την εκλογολογία...
Είναι γνωστό ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ συμφωνούν με το πρόσωπο του Κάρολου Παπούλια, που και δημοφιλής είναι και ασκεί άψογα τον θεσμικό του ρόλο.
Όμως το ΠΑΣΟΚ λέει ότι δεν θα τον ψηφίσει στην 1η, 2η, 3η ψηφοφορία και θα τον ψηφίσει στην 4η και αφού προηγηθούν Εθνικές Εκλογές.
Η κυβέρνηση κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ ότι παίζει με τους θεσμούς ενώ το Συνταγματολόγος Δημήτρης Τσάτσος έκανε λόγο για εργαλειοποίηση του Προέδρου της Δημοκρατίας που χρησιμοποιείται για την διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.

Το να διαφωνείς με το πρόσωπο του Προέδρου είναι δικαίωμά σου... Το να συμφωνείς όμως, αφού εξυπηρετήσεις τα εκλογικά σου σχέδια είναι ένα φαινόμενο που δεν το έχουμε δει μέχρι τώρα σε κανένα κράτος του κόσμου.
Παρ' όλα αυτά η χώρα οδηγείται σε εκλογές τον Μάρτιο του 2010.

Και από τον Σεπτέμβριο μπαίνουμε για τα καλά στην προεκλογική περίοδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ