Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ


"Ο θερμός" Αύγουστο
Τα σενάρια και οι πληροφορίες από το Μαξίμου και της Ρηγίλλης δίνουν και παίρνουν με αποτέλεσμα λίγο πριν από την εκπνοή του Ιουλίου, να δημιουργείται ένα θερμό σκηνικό που θα υποδεχθεί τον Αύγουστο, τον μήνα που θα είναι μεστός ειδήσεων.
Θερμός Αύγουστος περιμένει τον Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, καθώς πολλοί γαλάζιοι βουλευτές πιέζουν για σαρωτικές αλλαγές σε πρόσωπα και πολιτικές και απορρίπτουν τις πρόωρες εκλογές το Φθινόπωρο.
Ο Πρωθυπουργός κρατά κλειστά τα χαρτιά του και θα περιμένει τις τελευταίες κρυφές μετρήσεις του Αυγούστου για να αποφασίσει.
Ανασχηματισμός με στόχο την ανατροπή του κλίματος έχοντας ως "εφαλτήριο" την ΔΕΘ ή απόδραση από τα προβλήματα της οικονομίας μέσω πρόωρης προσφυγής στις κάλπες;
Μέχρι στιγμής το σενάριο εκλογών τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο φαντάζει απίθανο...
Άρα οδηγούμαστε σε εκλογές τον Μάρτιο, με διορθωτικές κινήσεις από τον Καραμανλή σε πρόσωπα και πολιτικές. Όσο για την προεκλογική περίοδο προβλέπεται έντονη και με την διεθνή οικονομική κρίση να δεσπόζει στην αντιπαράθεση των κομμάτων.

Το Μπάσκετ των επιτυχιών
Άλλη μια τεράστια επιτυχία για το Ελληνικό Μπάσκετ. Μετά την 2η θέση της Εθνικής Εφήβων Ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήρθε η πρωτιά και το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Νέων Ανδρών...
Το Ελληνικό Μπάσκετ μας έκανε για άλλη μια φορά υπερήφανους. Είχαν προηγηθεί οι μεγάλες στιγμές με την Εθνική Ανδρών αλλά και οι Ευρωπαϊκοί τίτλοι των ελληνικών ομάδων.
Θα ήθελα παρ' όλα αυτά να εκφράσω την διαφωνία μου για την ελάχιστη συμμετοχή αυτών των παιδιών (εφήβων, νέων) στους αγώνες των ομάδων τους.
Δυστυχώς οι σύλλογοι αγοράζουν κάθε χρόνο πολλούς ξένους αθλητές και δεν δίνουν την ευκαιρία στους νέους και ταλαντούχους Έλληνες Καλαθοσφαιριστές...
Αυτό θα πρέπει να αλλάξει. Γιατί τα παιδιά αυτά απέδειξαν ότι αξίζουν. Είναι σπουδαίοι αθλητές και αυτό το απέδειξαν με τις μεγάλες τους νίκες.
Θερμά συγχαρητήρια στον Παπανικολάου, στον Σαρικόπουλο, στον Σλούκα, στον Παπά, στον Γιάνκοβιτς και στους άλλους "μικρούς" για την μεγάλη τους επιτυχία.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ