Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Ο ΑΦΥΛΑΚΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ


Η μάχη για την προεδρεία της ΝΟΔΕ και για την νέα Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΔ συνεχίζεται. Στο προηγούμενο φύλο δεν ανέφερα και τον τρίτο μονομάχο αυτής της διαδικασίας.
Εκτός του Χρήστου Βασιλειάδη και Θωμά Ιωαννίδη, την προεδρεία θα διεκδικήσει και ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Τάσος Αρναουτόπουλος.
Σε ερώτηση για τους λόγους που τον ώθησαν να θέσει υποψηφιότητα ο Τάσος τόνισε "Ίσως ήρθε η ώρα για μια ριζική αλλαγή προσώπων και νοοτροπίας στο κόμμα της ΝΔ σε επίπεδο Δράμας. Σέβομαι την προσφορά όλων αλλά στην προσπάθεια για ανανέωση επιθυμώ να μπω μπροστά..."

Ο Τάσος Αρναουτόπουλος αν και μόλις 41 ετών έχει έντονη κομματική δράση. Διετέλεσε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και ήταν ένα από τα πιο προβεβλημένα στελέχη της νεολαίας με στενές σχέσεις με την τότε ηγεσία της ΟΝΝΕΔ (Μιχαλολιάκος, Μαύρος, Καφέζας, Χατζηδάκης, Βουλγαράκης, Μεϊμαράκης, Στυλιανίδης κα.

Πάντως η μάχη για την προεδρεία κορυφώνεται. Όπως και για την νέα ΝΟΔΕ όπου έχουμε πολλές υποψηφιότητες. Καλή επιτυχία σε όλους όσους έθεσαν υποψηφιότητα.
Πρέπει όμως να γνωρίζουν ότι για την ενασχόληση με τα κομματικά απαιτείται πολύς χρόνος και προσπάθεια.

Και ο Γιώργος Τοπσίδης, υποψήφιος για την νέα ΝΕ εκλεγμένος δύο φορές Νομαρχιακός Σύμβουλος, με μεγάλο αριθμό ψήφων, αισιοδοξεί ότι θα εκλεγεί.
Με ιδιαίτερη κουλτούρα και αξιομνημόνευτη πολιτική και επαγγελματική διαδρομή ο Γιώργος -αν εκλεγεί- έχει να προσφέρει πολλά.

Ένα από τα περίεργα αυτών των εκλογών στην ΝΔ είναι ότι την προεδρεία διεκδικούν δύο αντινομάρχες και στενοί συνεργάτες του Νομάρχη Δράμας κ. Ευμοιρίδη.
Και τώρα τι θα πράξει ο Νομάρχης; Θα κινηθεί "καθαρά" υπέρ του ενός ή θα μείνει αμέτοχος;

Φωτιές άναψε ο Φώτης Καλογήρου με την συνέντευξή του στην εφημερίδα "Ψίθυροι Press" και όσα ανέφερε για την υποψηφιότητά του στο ΛΑΟΣ.
Το μέλος του ΛΑΟΣ Αναστάσιος Μπότσας μιλά για συμπαιγνία και υφαρπαγή ψήφων των Δραμινών πολιτών και αποχώρησε.
Αξίζει επίσης να αναφέρω ότι σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της ΝΕ ΛΑΟΣ κ. Τσιφκίνογλου ερωτηθείς για την υποψηφιότητα Καλογήρου, υπογράμμισε με νόημα "Ο ΛΑΟΣ έχει θέσεις και πρόγραμμα. Αυτά πρέπει να δημοσιοποιούμε και όχι την πίκρα μας για το κόμμα στο οποίο ανήκουμε".

Πάντως ο Φώτης συμβουλεύεται τους φίλους του, ακούει την άποψή τους και σύντομα θα πάρει τις αποφάσεις του. Το τηλέφωνο του πήρε "φωτιά" από την ώρα που δημοσιοποίησε την πρόταση Καρατζαφέρη.

Ένα από τα τμήματα του ΤΕΙ με πολύ μεγάλη δραστηριότητα είναι αυτό της Αρχιτεκτονικής Τοπίου.
Παρά τα λίγα χρόνια λειτουργίας του έχει πλούσιο έργο και πολλές ημερίδες, συνέδρια και εκθέσεις έχουν πραγματοποιηθεί με την ευθύνη των καθηγητών και των σπουδαστών.
Πρόσφατα διοργάνωσε Διεθνές Συνέδριο ενώ στην Αίθουσα Μελίνα πραγματοποιείται έκθεση με τις εργασίες των εργαστηρίων του τμήματος όπου παρουσιάζονται κατασκευές, σχέδια, μακέτες, τυπωμένα σχεδιαγράμματα και παρουσιάσεις πολυμέσων των σπουδαστών.
Η διοργάνωση της έκθεσης πραγματοποιείται στο πλαίσιο της επικοινωνίας του τμήματος με το κοινό της Δράμας.
Ο προϊστάμενος του τμήματος Αρχιτεκτονικής Τοπίου Νίκος Ελευθεριάδης αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην προοπτική του τμήματος και στις δυνατότητες των αποφοίτων για επαγγελματική αποκατάσταση. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους.

Ανέλαβε καθήκοντα διοικητού στο Νοσοκομείο Δράμας η κα Βούλη Δημοπούλου αντικαθιστώντας τον μέχρι πρότινος διοικητή Χρήστο Κελεμένη.
Η κα. Δημοπούλου είναι από την Καβάλα, υποψήφια βουλευτής στο παρελθόν και υποψήφια Νομάρχης το 1994. Καλό ξεκίνημα και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της.

Είναι γνωστό ότι είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό συζήτηση για το μέλλον των Επαρχείων όλης της χώρας.
Ιδιαίτερη αναφορά γίνονταν στην σκοπιμότητα διατήρησης των ηπειρωτικών Επαρχείων (Κ. Νευροκοπίου, Λαγκαδά, Ελασσόνας, Β. Έβρου).
Όπως όλα δείχνουν τα Επαρχεία θα παραμείνουν ως αποκεντρωμένοι φορείς της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και με τον νέο Κώδικα της ΝΑ.

Με έκπληξη είδα στην εφημερίδα "Ηχώ" καταχώρηση της εταιρίας Vodafone με την οποία στηρίζει τον Κολυμβητικό Όμιλο Δράμας και είναι χορηγός του.
Όπως αναφέρει το κείμενο, η γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας στηρίζει τον Κολυμβητικό, έναν σύλλογο με ιστορία, μια ομάδα παιδιών με όνειρα και στόχους στον υγρό στίβο και στην ζωή.
Καλό θα είναι και άλλες μεγάλες εταιρίες να υποστηρίξουν ομάδες της πόλης μας γιατί η βοήθειά τους είναι πολύτιμη.

Η διοίκηση του Ερμή Δράμας ανακοίνωσε την πρόσληψη του κ. Γιάννη Ανδρεάδη στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο νέος τεχνικός του Ερμή θα έχει αύριο την πρώτη γνωριμία με το έμψυχο υλικό της ομάδας.
Ο κ Ανδρεάδης είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Στο πλούσιο προπονητικό του βιογραφικό περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών με τον Παναθηναϊκό και η συμμετοχή στο Champions League καθώς επίσης η πετυχημένη πορεία του Πανελληνίου υπό την καθοδήγησή του.
Την πρόσληψη του κ. Ανδρεάδη χειρίστηκε προσωπικά ο πρόεδρος του συλλόγου Μαρίνος Χατζηκωνσταντίνου. Καλή επιτυχία στον νέο προπονητή του Ερμή που θα καθοδηγήσει την ομάδα στην Α2 κατηγορία βόλεϊ γυναικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ