Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ


Αθλητικοί Σύλλογοι και χορηγίες
Μια ευχάριστη έκπληξη...
Διαβάζοντας την καθημερινή εφημερίδα "Ηχώ" είδα την ολοσέλιδη καταχώρηση της γνωστής εταιρίας Vodafone που στηρίζει τον Κολυμβητικό Όμιλο Δράμας.
Το κείμενο αναφέρει:
"Ένας σύλλογος με ιστορία, μια ομάδα παιδιών με όνειρα και στόχους, στον υγρό στίβο και στην ζωή.
Μια εταιρία κινητής τηλεφωνίας που υποστηρίζει τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι.
Η αγωνιστική ομάδα του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας έχει χορηγό την Vodafone. Πολλά εμπόδια μπορεί να ξεπεραστούν αν υπάρχουν άξιοι συμπαραστάτες".
Είναι πολύ θετικό, μεγάλες εταιρίες να αναλαμβάνουν την οικονομική υποστήριξη συλλόγων και σωματείων, ιδιαίτερα σε μη προβεβλημένα αθλήματα.
Στον νομό μας έχουμε φορείς του αθλητισμού με μεγάλη δραστηριότητα στον στίβο, στο βόλεϊ, στην κολύμβηση...
Το κράτος πρέπει να τους ενισχύσει. Όμως και η υποστήριξη από τον ιδιωτικό τομέα είναι απαραίτητη. Και τα αποτελέσματα είναι ορατά.

Εταιρία Ανάπτυξης Εναλλακτικού Τουρισμού Ν. Δράμας
Με πρωτοβουλία της Αναπτυξιακής Εταιρίας Δράμας διοργανώθηκε πριν λίγες ημέρες συνάντηση εργασίας της Εταιρίας Ανάπτυξης Εναλλακτικού Τουρισμού Ν. Δράμας (Cluster).
Να σημειωθεί ότι το Cluster αποτελείται από 18 μέλη τα οποία είναι επιχειρήσεις σχετιζόμενες με τον τουρισμό και εντάσσονται γεωγραφικά σε όλο τον ορεινό όγκο του νομού από το Παρανέστι έως το Παγονέρι.
Σκοπός της εταιρίας η δημιουργία συνεργατικού κλίματος ανάμεσα στα μέλη της εταιρίας η συλλογική συνείδηση, ο σωστός και επιστημονικός σχεδιασμός για την ολοκληρωμένη τουριστική ανάπτυξη του Ν. Δράμας και την προβολή των απεριόριστων δυνατοτήτων που παρουσιάζει ο τόπος μας.
Οι επιχειρηματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό ενώθηκαν με όραμά τους την τουριστική ανάπτυξη του τόπου.
Εύχομαι σύντομα να έχουμε θετικά αποτελέσματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ