Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ


Σύσκεψη για τους ΧΥΤΑ στην Κομοτηνή
Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στην Κομοτηνή συνάντηση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Μιχάλη Αγγελόπουλου με τα νεοεκλεγμένα μέλη της ΤΕΔΚ όπου συζητήθηκε το Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμάτων της περιφέρειας καθώς το Ταμείο Συνοχής της ΕΕ έθεσε χρονοδιάγραμμα ως προϋπόθεση της χρηματοδότησης που εκπνέει στις αρχές Δεκεμβρίου.
Δρομολογείται η πορεία υλοποίησης του σχεδίου η κατασκευή 14 Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμάτων στους Νομούς Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας και Καβάλας.
Η κατασκευή ενός Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (ΧΥΤΗ) στην Περιφέρεια και ως χώρος έχει καθοριστεί η περιοχή του Δήμου Τοπείρου.
Δρομολογείται παράλληλα και η κατασκευή 6 Κέντρων Διάλυσης Ανακυκλώσιμων Υλικών.
Μεγάλο το σχέδιο και πολύ δύσκολη η εφαρμογή του. Παρόλα αυτά όλοι εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι θα ξεκινήσει σύντομα και γρήγορα η υλοποίηση του έργου.
Το μεγάλο στοίχημα για την αυτοδιοίκηση είναι η προστασία του περιβάλλοντος. Βασικός παράγοντας για να το πετύχουμε είναι η σωστή διαχείριση των απορριμάτων, η υγειονομική ταφή τους και η επεξεργασία τους.
Το χάος δεν μπορεί να συνεχιστεί. Συγχαρητήρια στον Περιφερειάρχη Μιχάλη Αγγελόπουλο για την πρωτοβουλία.

Στην Γ' Εθνική η Προσοτσάνη
Νίκησε η ομάδα της Προσοτσάνης στο ντέρμπι της Δ' Εθνικής, την Δόξα Ξάνθης, με 2-1 και ουσιαστικά εξασφάλισε την άνοδο στην Γ' Εθνική Κατηγορία.
Η Ιαχή "νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές" δονούσε το γήπεδο της Προσοτσάνης από τους 1000 και πλέον φίλους της "κυανόλευκης" ομάδας, μόλις ο διαιτητής σφύριξε το τέλος του αγώνα.
Η σοβαρή προσπάθεια που έγινε, η άριστη οργάνωση δικαιώθηκαν. Η συλλογική προσπάθεια αρκετών ετών καρποφόρησε.
Με σίγουρα και σταθερά βήματα η ομάδα του Γιώργου Λάλα πέρασε το κατώφλι των επαγγελματικών κατηγοριών. Στο γήπεδο της Προσοτσάνης οι φίλοι της ομάδας χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές που έκαναν το όνειρο πραγματικότητα.
Με σοβαρότητα, δύναμη και αποφασιστικότητα οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν, έδειξαν την θέλησή τους και έφτασαν στην νίκη. Μια νίκη ιστορική.
Συγχαρητήρια για τις όμορφες στιγμές που μας χαρίσατε. Σε εποχές μιζέριας και προβληματισμού για τον Δραμινό Αθλητισμό, η επιτυχία της Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Προσοτσάνης μας χαροποιεί όλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ