Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ


1 σχόλιο

SOS για τα Χιονοδρομικά
Τι θα γίνει με την ΑΝ.ΦΑ.

Επιστολή απέστειλε ο Νομάρχης Δράμας Κώστας Ευμοιρίδης προς τους υπουργούς Οικονομίας και Ανάπτυξης όπου ζητά την οικονομική ενίσχυση των Χιονοδρομικών Κέντρων για την επιβίωσή τους.
Ζητά οικονομική ενίσχυση 500.000 ευρώ για κάθε ένα χιονοδρομικό καθώς και την χορήγηση χαμηλότοκων δανείων με την εγγύηση του δημοσίου.
Η πρωτοβουλία αυτή είναι απόρροια της τραγικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει εξαιτίας της έλλειψης χιονοπτώσεων τον φετινό χειμώνα.
Οι επισκέπτες των χιονοδρομικών μειώθηκαν με αποτέλεσμα τα έσοδα τους να μην επαρκούν για να καλύψουν τις οφειλές που προέρχονται από καύσιμα, κατανάλωση ρεύματος, ανταλλακτικών, συντήρηση των εγκαταστάσεων, ΦΠΑ, αποδοχές εργαζομένων κλπ.
Σωστή η κίνηση του Νομάρχη αν και εκτιμώ ότι είναι πολύ δύσκολο η πολιτεία να δώσει τόσο μεγάλη οικονομική βοήθεια.
Πιστεύω πάντως ότι ειδικά για την Αναπτυξιακή Φαλακρού άμεσα πρέπει να ληφθούν πρωτοβουλίες γιατί έχει περιέλθει σε πολύ δύσκολη κατάσταση.
Το τι θα γίνει πρέπει να το συναποφασίσουν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και οι Δήμοι Κ. Νευροκοπίου-Προσοτσάνης. Πάντως η υπάρχουσα κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Το 10ήμερο Καθαριότητας
Μια πολύ ωραία πρωτοβουλία διοργανώνεται για άλλη μια χρονιά στην πόλη μας. Είναι το 10ήμερο Καθαριότητας, στο οποίο συμμετέχουν σύλλογοι, φορείς, σχολεία αλλά και μεμονωμένοι πολίτες.
Στόχος η κινητοποίηση και η ευαισθητοποίηση όλων μας στην διατήρηση της καθαριότητας στην πόλη.
Μια σύγχρονη πόλη πρέπει να είναι και καθαρή. Γι' αυτό δεν επαρκεί μόνο η σωστή οργάνωση και λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας.
Είναι απαραίτητη και η συμμετοχή των πολιτών. Και αυτό γίνεται πράξη με το 10ήμερο Καθαριότητας.
Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια.


Σχόλια (1)

αγνωστος - Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010 στις 09:49
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΛΑΚΡΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ... ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ "ΦΑΓΑΝΕ" ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΟΝΑΧΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΦΑΛΑΚΡΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΞΕΝΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ "ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ".ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ "ΜΕΛΙ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΒΑΘΥΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΑΖΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟ.........

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ