Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ


Οι ποινές στους αντάρτες και η επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ
Συνεδρίασε στην Αθήνα η Επιτροπή Καταστατικού του ΠΑΣΟΚ και συζήτησε τις περιπτώσεις ανταρτών σε πολλές περιοχές της χώρας.
Αποφάσισε να επιβάλλει ποινές στους επικεφαλείς διασπαστικών ψηφοδελτίων σε Καποδιστριακούς και Περιφερειακούς Δήμους.
Η ποινή είναι η προσωρινή αναστολή της κομματικής τους ιδιότητας για ένα έτος από την ημερομηνία κατάθεσης της υποψηφιότητάς τους.
Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι ο Ανέστης Τερζής "τιμωρείται" έως τις 15 Σεπτεμβρίου του 2007. Για όσους συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο η ποινή μειώνεται σε 6 μήνες, δηλαδή μέχρι τα μέσα Απριλίου του 2007.
Πολύ φασαρία για το τίποτε, θα λέγαμε.
Με τις ποινές αυτές το όργανο του ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να συμβιβάσει όλες τις πλευρές. Να ικανοποιήσει τους "νομιμόφρονες" και να μην κλείσει την πόρτα σε όσους ήταν "αντάρτες".
Και από εδώ και πέρα πως θα λειτουργήσει η Νομαρχιακή Επιτροπή στην Δράμα;
Και τι θα γίνει με την Συντονιστική Επιτροπή, όπου αρκετά εκλεγμένα μήλη της δεν συμμετείχαν εδώ και καιρό στις συνεδριάσεις, αφού έχουν υποβάλλει τις παραιτήσεις τους;
Οι εξελίξεις προς το παρόν "παγώνουν" μέχρι τον Απρίλιο. Το ΠΑΣΟΚ με μια σειρά στελεχών του στο ψυγείο, έχει οργανωτικά προβλήματα στον Ν. Δράμας.
Η συγκατοίκηση των στελεχών θα είναι πολύ δύσκολη στο μέλλον. Οι πικρίες αλλά και οι βαριές κουβέντες που ακούσθηκαν είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστούν. Πρέπει να αναληφθούν πρωτοβουλίες...
Απουσιάζουν όμως εκείνα τα πρόσωπα που θα μπορέσουν να φέρουν τις δύο "τάσεις" κοντά. Οι τελευταίες Δημοτικές Εκλογές πλήγωσαν της βάση του ΠΑΣΟΚ. Και οι συνέπειες, έχω την άποψη, θα είναι πολύ ορατές στο άμεσο μέλλον.

Παρακμάζει η Ελληνική Τηλεόραση
Φαινόμενα "παρακμής" και μετριότητας βιώνουμε στην Ελληνική Τηλεόραση.
Τα δελτία ειδήσεων των μεγάλων Μέσων Ενημέρωσης έχουν εξελιχθεί σε ένα ατελείωτο καφενείο όπου οι δημοσιογράφοι σχολιάζουν τα πάντα, ενώ απουσιάζουν τα ρεπορτάζ...
Οι ελληνικές σειρές είναι μετρίου επιπέδου και χαμηλού κόστους.
Στα διάφορα τηλεπαιχνίδια απουσιάζει η πρωτοτυπία ενώ οι όροι των παιχνιδιών απευθύνονται σε παιδιά νηπιαγωγείου ή δημοτικού.
Οι μεταμεσονύκτιες εκπομπές στήνουν λαϊκά δικαστήρια, όπου διασύρονται υπολείψεις χωρίς στοιχεία.
Οι κρυφές κάμερες στην ημερήσια διάταξη...
Αυτή η εικόνα δεν ταιριάζει στην σύγχρονη Ελλάδα. Οι εργολάβοι της παρακμής πρέπει να το καταλάβουν. Απαιτείται να τηρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες δεοντολογίας. Δεν συμφωνείτε;

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ