Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ


Οι κάλπες
Συνθήκες παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου έχουν διαμορφωθεί μεσούντος του Καλοκαιριού, καθώς ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής φέρεται να προβληματίζεται για το ενδεχόμενο εκλογικού αιφνιδιασμού τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο.
Οι συνεχείς εμφανίσεις του Πρωθυπουργού και οι πυκνές ανακοινώσεις μέτρων, ενισχύουν τα εκλογικά σενάρια.
Και αυτό παρότι οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού του εισηγούνται να μετακυλίσει στο ΠΑΣΟΚ την ευθύνη των πρόωρων εκλογών τον Μάρτιο.
Οι θιασώτες του Μαρτίου ως καταλληλότερου χρόνου για εκλογές. Επικαλούνται πλέον και το πρόβλημα της νέας γρίπης, σημειώνοντας πως θα ήταν ανεύθυνη η προκήρυξη εκλογών με το μεγάλο αυτό κοινωνικό πρόβλημα σε έξαρση.
Όσοι φυσικά αντιπροτείνουν την επίσπευση των εκλογών επικαλούνται την ανάγκη λήψης νέων μέτρων για την οικονομικά μέτρα που θα ανοίξουν την ψαλίδα με το ΠΑΣΟΚ.
Τι θα επιλέξει άραγε ο Πρωθυπουργός; Το πιθανότερο είναι να επιλέξει εκλογές αργότερα από τον Σεπτέμβριο.
Άλλωστε με την επιλογή αυτή, χρεώνεται αποκλειστικά στο ΠΑΣΟΚ η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Μην το ξεχνάμε.

Η γρίπη
Δεν υπάρχει λόγος πανικού ή ανησυχίας. Δεν πρέπει να αλλάξει ο τρόπος ζωής μας"...
Με τις φράσεις αυτές ο Υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος έστειλε σαφές μήνυμα, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την νέα γρίπη ώστε να θωρακιστεί η χώρα και να αισθάνονται ασφαλείς οι Έλληνες πολίτες.
Επίσης η Διυπουργική Επιτροπή αποφάσισε τον εμβολιασμό ολόκληρου του πληθυσμού της χώρας, καθώς μέσου αυτού περιορίζεται η διασπορά και ισχυροποιείται το ανοσοποιητικό σύστημα όλων μας.
Δυστυχώς ακόμη και αυτό το μεγάλο ζήτημα στην Ελλάδα αποτέλεσε δείγμα πολιτικής αντιπαράθεσης. Με δημιουργία κλίματος ανασφάλειας και όξυνση της πολιτικής αντιπαράθεσης.
Παρ' όλα αυτά, ας ευχηθούμε να κυριαρχήσουν η ψυχραιμία και η νηφαλιότητα.
Δεν είναι οι υπερβολές και οι ανακρίβειες οι καλύτεροι σύμβουλοι σε τόσο δύσκολες περιστάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ