Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ


Πληθαίνουν οι φωνές στην ΝΔ που εκφράζουν την αγωνία τους για την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα και την κυβέρνηση.
Ζητούν αλλαγή πολιτικής για να μην βρεθεί η "Κεντροδεξιά παράταξη" στον πάγκο. Και φυσικά αλλαγή πολιτικής γίνεται μόνο και με αλλαγές σε πρόσωπα.
Οι μέρες περνούν και όλο και περισσότεροι στην ΝΔ ζητούν άμεσες πρωτοβουλίες. Όμως οι ρυθμοί είναι πολύ αργοί και οι όποιες αλλαγές μετατίθενται από μήνα σε μήνα.

Στο στόχαστρο είναι και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ευάγγελος Αντώναρος. Που δεν μπορεί να σηκώσει την επικοινωνιακή ευθύνη για την κυβέρνηση. Δεν προβάλλεται το κυβερνητικό έργο ενώ ταυτόχρονα δεν γίνεται σωστή διαχείριση των κρίσεων.
Τι θα γίνει τελικά; Θα γίνουν οι απαιτούμενες αλλαγές ή θα χαθεί για ακόμη μια φορά η ευκαιρία για νέο ξεκίνημα της ΝΔ;

Πάντως με όσα εξαγγέλλονται το τελευταίο διάστημα μας έχουν μπερδέψει. Εκεί που βάζαμε "στοίχημα" ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Μάρτιο, άρχισαν πάλι τα σενάρια για κάλπες τον Οκτώβριο.

Θα σταματήσουν να μας ζαλίζουν όλη την μέρα με την νέα γρίπη;
Ανοίγεις την τηλεόραση στις 6 το πρωί, στις 8, το μεσημέρι, το βράδυ ή τα μεσάνυχτα και το θέμα που μονοπωλεί την επικαιρότητα είναι το ίδιο... Η νέα γρίπη.
Θα είναι έτοιμο το εμβόλιο τον Σεπτέμβριο; Πού θα γίνουν οι εμβολιασμοί; Θα κλείσουν τα σχολεία; Τι θα γίνει με τις εκκλησίες; Είναι επικίνδυνη η νέα γρίπη για τις εγκύους;
Συζητήσεις επί συζητήσεων, αναλύσεις, κουβεντολόι από το πρωί ως το βράδυ και τελικά δεν βγάζεις κανένα χρήσιμο συμπέρασμα...

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε η ΝΕ Δράμας του Συνασπισμού, η οποία αφορά περιστατικό ξυλοδαρμού συμπολίτη μας από αστυνομικούς του ΑΤ Δράμας.
Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά στο περιστατικό ενώ ζητούνται εξηγήσεις από την Αστυνομική Δ/νση και το Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας.
Είναι πολύ θετικό ότι το Σωματείο Αστυνομικών ζήτησε συνάντηση, η οποία και πραγματοποιήθηκε, με την ΝΕ του Συνασπιμού... Στην πόλη μας είναι καλό να γίνεται διάλογος και να μην οδηγούμαστε σε οξύτητες και υπερβολές.
Πιστεύω ότι γρήγορα θα ολοκληρωθεί η έρευνα και θα δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις για το περιστατικό που καταγγέλθηκε. Πρέπει να χυθεί άπλετο φως. Να μην υπάρξει καμία σκιά και να λυθούν όλες οι απορίες για το θέμα.

Είπα τώρα οξύτητα και μου ήρθαν στο νου οι διάφοροι "πολυτεχνίτες", "γυρολόγοι διαφόρων κομμάτων", "ιδεαλιστές" και "πολιτικοί αναλυτές", "ποιητές"...
Καλό θα είναι να προσέχουν την εμφάνισή τους στην τηλεόραση. Να είναι πιο ήπιοι και να μην βγάζουν χολή με τα λεγόμενά τους. Το δικαίωμα να λένε ότι θέλουν το έχουν. Απλά η μανία τους, το μίσος τους και ο φανατισμός τους είναι εμφανής.
Χαλαρώστε, ηρεμήστε, δεν είναι ότι καλύτερο επικοινωνιακά αυτό που βλέπουμε. Δεν σας το είπαν οι... παντογνώστες φίλοι σας;

Και για να μην ξεχνιόμαστε, συνεχίζουμε σήμερα την καταγραφή της είδησης για να υπενθυμίζουμε απλά τι συνέβη με τις κατασκευές στον κήπο...

Εβδομάδα 2η
Σύμφωνα με την Επιτροπή Ενστάσεων, ακυρώνεται η επιβολή προστίμου από την Πολεοδομία για τις κατασκευές στον Δημοτικό Κήπο. Η Πολεοδομία κρίθηκε αναρμόδια για να επιληφθεί του θέματος.

Το είδαμε και αυτό... Σε δελτίο τύπου του βουλευτή Σερρών ΛΑΟΣ Ηλία Πολατίδη, αναφέρεται η προσβλητική κίνηση των Τούρκων που ζητούν από τους Μουσουλμάνους της Θράκης να αναρτήσουν στα καταστήματά τους την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ.
Αν ισχύει κάτι τέτοιο πρέπει άμεσα να παρέμβει η ελληνική κυβέρνηση... Είναι απαράδεκτο ο εμπνευστής τριών γενοκτονιών κατά των Αρμενίων, των Ελλήνων του Πόντου και της Ιωνίας αλλά και των Ασσυρίων, να δεσπόζει και εντός της ελληνικής επικράτειας.
Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει με το παραπάνω θέμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ