Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ


Νέοι Αγρότες
Ήρθε και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κιλτίδης. Σημαντική σίγουρα η παρουσία ενός στελέχους της κυβέρνησης στην Δράμα.
Όμως η χρονική στιγμή δεν ήταν η καλύτερη, Παρασκευή στις 6.30 το απόγευμα... Ημέρα που όλοι -λόγω καλοκαιριού- φεύγουν στις παραλίες.
Επίσης σχολιάσθηκε το γεγονός ότι ο Υφυπουργός δεν συναντήθηκε με φορείς, ώστε να του θέσουν αιτήματα και θέματα προς επίλυση που αφορούν το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Ο κ. Κιλτίδης μίλησε στην Νομαρχία για το παρόν και το μέλλον της Ελληνικής Γεωργίας. Άλλωστε από το 2013 οι Έλληνες αγρότες πρέπει να προσαρμοστούν στην νέα αγροτική πολιτική, που οι επιδοτήσεις θα είναι ελάχιστες...
Σημαντική η παρουσία των νέων αγροτών που οργανώθηκαν και προγραμματίζουν το μέλλον τους. Με συλλόγους μαζικούς και όχι σφραγίδες.
Άλλωστε οι αγρότες μας βαρέθηκαν τους συλλόγους χωρίς συμμετοχή, που το μόνο που προσφέρουν είναι να εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα και σκοπιμότητες.

Το Πανεπιστήμιο
Την ώρα που το Αγρίνιο πανηγυρίζει για την απόκτηση του νέου Πανεπιστημίου, εμείς συνεχίζουμε την αλληλογραφία για την λειτουργία Πανεπιστημιακής Σχολής.
Όπως και στο παρελθόν που είδαμε πόλεις και κωμοπόλεις να αποκτούν ΑΕΙ ενώ εμείς διαβάζαμε δελτία τύπου πολιτικών παραγόντων ότι θα λειτουργήσουν σχολές στην πόλη μας.
Το Πανεπιστήμιο είναι μια κορυφαία διεκδίκηση που απαιτεί κοινό αγώνα με την Καβάλα. Συντονισμένα, σοβαρά χωρίς υπερβολές να διεκδικήσουμε την ουσία που είναι η Πανεπιστημιακή Σχολή.
Φτάνουν τα μεγάλα λόγια και οι ανακοινώσεις χωρίς ουσία και αποτέλεσμα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ