Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ


Το Ντιμπέιτ
Θεέ μου τι ανία...
Έκατσα στην πολυθρόνα και παρακολούθησα το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών διάρκειας 3,5 ωρών.
Το πολυαναμενόμενο ντιμπέιτ δεν έκρυβε εκπλήξεις, ούτε έγιναν λάθη από τους πολιτικούς αρχηγούς ικανά να δημιουργήσουν ή να ανατρέψουν εντυπώσεις.
Οι αρχηγοί τοποθετήθηκαν για την οικονομία, τα κοινωνικά και εργασιακά θέματα, την εξωτερική πολιτική, την παιδεία, το περιβάλλον και την δημόσια διοίκηση.
Όλα τα κομματικά επιτελεία έμειναν ικανοποιημένα από την εμφάνιση στην τηλεμαχία... Όμως επί της ουσίας;
Η χώρα μας βρίσκεται στην δίνη της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Έχει τεράστιο δημόσιο χρέος και εμφανίζει τεράστιο πρόβλημα στην ανταγωνιστικότητα. Δεν παράγει τίποτε και οι εισαγωγές της είναι τριπλάσιες από τις εξαγωγές.
Για αυτά δεν ακούσαμε τίποτε. Απλά ευχές, λόγια και ευσεβείς πόθοι. Όμως οι αριθμοί δεν ανατρέπονται με ευχές και λένε πάντα την αλήθεια.
Θα μας πουν άραγε τον τρόπο που η χώρα μας θα αντέξει και θα αντεπεξέλθει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει; Το ερώτημα είναι απλό και θέλει απάντηση. Δυστυχώς θα την μάθουμε μετά τις εκλογές.

Ανάκληση άδειας για 5 ασφαλιστικές
Την οριστική ανάκληση της άδειας 5 ασφαλιστικών εταιριών αποφάσισε ομόφωνα η Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης.
Πρόκειται για τις εταιρίες ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΑΖ, Γενική Ένωση ΑΕΕΓΑ (General Union), Γενική Πίστη ΑΕΕΓΑ, (General Trust) και Γ.Η. Σκούρτης ΑΕΕΓΑ.
Αντάρα στην ασφαλιστική αγορά και αναμένουμε εξελίξεις από τις ασφαλιστικές εταιρίες.
Οι ασφαλισμένοι στον κλάδο ζωής δεν θα χάσουν τα δικαιώματά τους. Για τον κλάδο του αυτοκινήτου όμως παρέχεται επικουρικό κεφάλαιο για 30 μόνο ημέρες.
Αξιοσημείωτο μέχρι σήμερα έχουν ανακληθεί 50 άδειες ασφαλιστικών εταιριών. Τι συμβαίνει; Τι άραγε φταίει;

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ