Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ


Οι αμοιβές των Golden Boys
Βλέπεις κάποια δημοσιεύματα και εξοργίζεσαι... Δημοσίευμα από τα "ΝΕΑ" στην στήλη "Χρήμα Σαββατοκύριακο" έχει τον τίτλο "Οι τραπεζίτες με τρικ καταργούν το Κρατικό Πλαφόν 400.000 ευρώ στις αμοιβές τους".
Και για να το πετύχουν σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΝ ΠΡΙΜ σε μισθούς, ΠΕΡΝΟΥΝ προσωπικά έξοδα σε εταιρικές κάρτες, ΑΠΟΚΤΟΥΝ πολυτελή αυτοκίνητα μέσω Leasing, ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ προνομιακά ασφαλιστικά προγράμματα.
"Χρυσές" αμοιβές εξακολουθούν να απολαμβάνουν οι τραπεζίτες παρά το πλαφόν που επιχειρήθηκε να μπει στο μπόνους μετά το πακέτο των 28 δις ευρώ που δόθηκε για την στήριξη των τραπεζών.
Η ελληνική τραπεζική αγορά κινείται και αυτή στον αστερισμό των χρυσών αγορών, όπως συμβαίνει στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.
Αυτό είναι μια τεράστια κοινωνική πρόκληση. Τη στιγμή που στην κοινωνία υπάρχει κρίση, ανεργία, μισθοί 500 ευρώ είναι απαράδεκτο να δίνονται τέτοια προνόμια.
Πρέπει να επιβληθούν περιορισμοί όχι μόνο στις τακτικές αποδοχές (αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ) αλλά και στα προνόμια και τις αμοιβές που απολαμβάνουν τα golden boys του τραπεζικού και όχι μόνο συστήματος.

Debate
Ώρες επί ωρών αναλύσεις, συζητήσεις για τα debate. Σειρά εκπομπών για το χρώμα της γραβάτας των πολιτικών αρχηγών, για το πως στέκονταν και για το αν είχαν άγχος.
Σε εποχές που η χώρα βιώνει την μεγαλύτερη οικονομική κρίση στην ιστορία της και τα προβλήματα σε διάφορους τομείς είναι τεράστια, είναι αστείο να ασχολούμαστε με κάμερες, σκηνοθέτες και επικοινωνιακά περιτυλίγματα.
Καλή η επικοινωνία αλλά προτιμώ την ουσία που είναι για την πολιτική η λύση των προβλημάτων της κοινωνίας... Δεν συμφωνείτε;

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ