Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


Ανέστης Τερζής

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης “Πρώτα η Δράμα”

4 σχόλια

Έχω επιλέξει να ασχοληθώ με τον χώρο που γνωρίζω και λατρεύω και έτσι θα συνεχίσω να πορεύομαι, μέχρι που να πιστέψω ότι δεν με χρειάζεται άλλο η κοινωνία

Λατρεύει την τοπική αυτοδιοίκηση, θα ρίσκαρε και για δεύτερη φορά, αν οι κάκιστες επιλογές του παρελθόντος επαναληφθούν, σ' ότι αφορά τη στίξη στο πρόσωπο του Κ. Χαρακίδη. Υποστηρίζει ότι οι επιλογές κάποιων με ιδιοτελεί κριτήρια ήταν αυτές που οδήγησαν την παράταξη του ΠΑΣΟΚ σε σύγκρουση.
Απεύχεται το ενδεχόμενο να επαναληφθεί το σενάριο του 2006, γιατί η εντολή του κόσμου είναι, ενωμένοι πια να βαδίσουν προς τις δημοτικές εκλογές.
Είναι διατεθειμένος να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου, ωστόσο, αν επικρατήσουν οι σκοπιμότητες της λογικής, τότε θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη «Πρώτα η Δράμα».

-Κύριε Τερζή, η διοικητική μεταρρύθμιση είναι προ των πυλών και τα διάφορα σενάρια φουντώνουν. Ποιός κατά την προσωπική σας εκτίμηση θα ήταν ο καλύτερος σχεδιασμός για το νομό Δράμας;
-Εκτίμηση μου είναι ότι πρέπει να περάσουμε στον Καποδίστρια Νο 2, με τις παραδοχές όμως των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τον Νο1 με τον οποίο αποδείχθηκε ότι δημιουργήσαμε δημαρχοκεντρικά συστήματα, ενώ ο θεσμός της αυτοδιοίκησης δεν έχει ανάγκη από πρόσωπα όπου συγκεντρώνεται η εξουσία, αλλά περισσότερο από θεσμούς. Με δεδομένο λοιπόν ότι θα έχουμε διορθωτικές κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση, εγώ είμαι από τους ανθρώπους που υποστηρίζουν τον Καποδίστρια Νο2, στη λογική της συνένωσης των δυνάμεων, προκειμένου να επιτύχουμε υψηλούς αυτοδιοικητικούς στόχους.
Η Δράμα θα μπορούσε να συμπτυχθεί περαιτέρω. Μετά από διάλογο θα πρέπει το Σιδηρόνερο με τη Σκαλωτή να μην αποτελούν ξεχωριστή κοινότητα, γιατί με τις νέες αυτοδιοικητικές ταχύτητες θα είναι τροχοπέδη γι' αυτές.
Αυτό που φαίνεται για το ν. Δράμας, η δημιουργία τριών δήμων, δεν θα το θεωρούσα κακό. Πάντα βέβαια με τη λογική ότι ο νέος σχεδιασμός θα πρέπει να εξαλείψει τα προβλήματα του υπάρχοντος Καποδίστρια.

-Αυτό που ακούγεται ένας δήμος ολόκληρος ο νομός, πως το βλέπετε;
-Με αυτό το ενδεχόμενο δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω, γιατί έτσι αρχίζει η έννοια της Αυτοδιοίκησης Α' βαθμού, σιγά- σιγά να χάνεται. Νομίζω ότι ο ν. Δράμας με τρεις δήμους θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις των καιρών.

-Σε μια τέτοια περίπτωση (τρεις δήμοι) πως βλέπετε να διαμορφώνεται το πολιτικό σκηνικό στο νομό μας;
-Νομίζω ότι τότε θα έχουμε νέα δεδομένα που σημαίνει και νέα αυτοδιοικητικές ανάγκες. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αναζητηθούν πρόσωπα περισσότερο έμπειρα για να μπορέσουν να οδηγήσουν τους δήμους στις νέες προκλήσεις. Δεν μπορώ να προβλέψω τι πολιτικά αποτελέσματα θα προκύψουν, αλλά τουλάχιστον χρειάζονται άτομα γνώστες, έμπειρα και ικανά.

-Εκτιμάτε ότι στις επόμενες εκλογές θα πάμε με τον Καποδίστρια Νο2;
-Θεωρώ ότι είναι δύσκολο. Όπως το θεωρώ αρκετά δύσκολο να παραταθούν οι θητείες των σημερινών δημάρχων. Θα ήταν λάθος ένα τέτοιο ενδεχόμενο και ταυτόχρονα δεν είναι και δεοντολογικό. Αν η κυβέρνηση δεν προλαβαίνει να ετοιμάσει τον Καποδίστρια Νο2, μπορούν να γίνουν οι εκλογές με τον Νο1. Η μετάβαση θα πρέπει να γίνει μέσα από ομαλές διαδικασίες, για να μην έχουμε τις αντιδράσεις και τα προβλήματα του Νο1.

-Είπατε ότι χρειάζονται άτομα έμπειρα, ικανά και γνώστες. Φωτογραφίζεται κάτι;
-Σε πρόσωπα δεν θα έλεγα ότι στοχεύω να φωτογραφίσω κάτι, αλλά θεωρώ ότι η εμπειρία είναι απαραίτητη. Είναι πολύ μεγάλες οι δυνατότητες που δίνει ένας δήμος με συγκριτικά πλεονεκτήματα όπως έκταση, πληθυσμός και οικονομική ευρωστία-πολύ σημαντικοί παράγοντες για να απογειωθούν οι δήμοι- αλλά από εκεί και πέρα, χρειάζεται να βρεις και τον τρόπο εκείνο που θα κάνεις την κοινωνία συμμέτοχη σ' αυτήν την μεγάλη προσπάθεια. Αυτό για να το κάνεις απαιτείτε εμπειρία και αυτοδιοικητική γνώση.
Επίσης εμπειρία χρειάζεται και για τον αυτοδιοικητικό σχεδιασμό. Εκείνο που λείπε και αποδείχθηκε περίτρανα και στο δήμο της Δράμας, που έχει όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που προανέφερα, είναι ο σχεδιασμός, το οραματικό πεδίο που απαιτείται για να οδηγηθεί με ασφάλεια προς το μέλλον.

-Όταν λέτε εμπειρία αναφέρεστε σε κάποιο υποψήφιο δήμαρχο με χρόνια προϋπηρεσία στην πολιτική, κάποιο έμπειρο επιχειρηματία ή κάποιο καλό γνώστη των αυτοδιοικητικών;
-Εγώ το επιχειρηματικό σαφώς και το αποσυνδέω με το αυτοδιοικητικό. Θα έλεγα ότι η επιχειρηματική νοοτροπία που ενδεχομένως να έχει ένας υποψήφιος δήμαρχος δημιουργεί και προβλήματα στην αυτοδιοίκηση. Η Αυτοδιοίκηση είναι ένας θεσμός δημοκρατικός, συμμετοχικός, λαϊκός, που δεν έχει καμία σχέση με επιχειρηματικά σχέδια. Το επιχειρηματικό πνεύμα είναι κάτι άλλο, έχει βασικό και απώτερο στόχο το κέρδος, ενώ το κέρδος στην αυτοδιοίκηση δεν έχει θέση.
Σ' ότι αφορά την ηλικία είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν στην ανανέωση προσώπων, αλλά η ανανέωση προσώπων δεν είναι και πανάκια για την επίλυση ζητημάτων. Εκείνο που θα ήθελα και με ενδιαφέρει πάρα πολύ, είναι να έχουμε πάντοτε τις μετεξελίξεις σ' αυτά τα ζητήματα. Δηλαδή είναι πολύ πιο χρήσιμο να έχουμε τα νέα πρόσωπα με τους παλαιότερους μαζί, για να μπορούν οι νεώτεροι συνεχώς να διδάσκονται ,για να μπορούν να είναι πιο χρήσιμοι και ουσιαστικοί στο μέλλον. Δεν μπορεί δηλαδή ένας νέος επιστήμονας ξαφνικά, όσα πτυχία και να έχει, να είναι παραγωγικός και χρήσιμος σε μικρό χρονικό διάστημα σε επίπεδο αυτοδιοίκησης.

-Μπαίνουμε σιγά- σιγά στην προεκλογική περίοδο, κι όμως βλέπουμε έναν καθησυχασμός από πλευράς ΝΕ ΠΑΣΟΚ, μήπως αυτό υποκρύπτει κάποια σκοπιμότητα;
-Δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει σκοπιμότητα. Απλά τα κομματικά όργανα, είτε στη Δράμα, είτε και σε όλους τους νομούς, εκείνο που μπορούν να κάνουν είναι να αφουγκράζονται τον περίγυρο τους, την κοινωνία που εκπροσωπούν, αλλά και ταυτόχρονα είναι και υποχρεωμένα να αναμένουν τις εξελίξεις σε κεντρικό επίπεδο. Θα δοθεί κάποια στιγμή από το ΠΑΣΟΚ το σύνθημα, όλες οι Νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις να ανοίξουν το θέμα των δημοτικών εκλογών.
Σαφώς το ΠΑΣΟΚ έχει να αντιμετωπίζει κάποια σημαντικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές. Για πρώτη φορά, αυτά τα λεγόμενα αντάρτικα είχαν γίνει μια «επιδημία» στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και ήταν πάρα πολλά, πάνω από 250 σ' όλη τη χώρα, και ήταν ότι το χειρότερο.
Το 2006, γι' όλη την Ελλάδα, πόσο μάλιστα για τη Δράμα, δεν είναι 2009. Το 2009 δρομολόγησε νέες αυτοδιοικητικές εξελίξεις τις οποίες είναι υποχρεωμένη η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και της Δράμας να λάβει σοβαρά υπόψη της. Η εντολή του κόσμου είναι πια, ενωμένοι να βαδίσουμε προς τις δημοτικές εκλογές.

-Ισχύει η πρότερη δήλωση σας για κάθοδο στις δημοτικές εκλογές με το υπάρχων σχήμα, σε περίπτωση που ξαναπροταθεί από το ΠΑΣΟΚ ο κ. Χαρακίδης;
-Εμείς έχουμε τη δημοτική μας παράταξη η οποία σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι, σαφώς και ετοιμάζεται. Δεν είναι μόνο ότι έχουμε μια παράταξη η οποία λειτουργεί. Έχουμε και την υποχρέωση, αυτή την παράταξη να την ετοιμάσουμε για τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Δεν σας κρύβω ότι προς αυτήν την παράταξη κινούμαστε, για να μη προκύψουν πράγματα που θα μας βάλουν να τρέχουμε την τελευταία στιγμή. Δηλαδή, και με νέους υποψηφίους κουβεντιάζουμε και επιβεβαιώνουμε τις προηγούμενες υποψηφιότητες, και οι επαφές μας με ανθρώπους και με τα Τ.Δ. και τις γειτονιές στην πόλη μας ,συνεχίζονται. Όλα αυτά στοχεύουν και για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας, από την πλευρά της παράταξης μας, και την ενίσχυση των αιτημάτων των συνδημοτών μας, για να δίνουμε λύσεις αφενός, και αφετέρου για την προετοιμασία των επόμενων δημοτικών εκλογών.
Εμείς το απευχόμαστε να επαναληφτεί το σενάριο του 2006 και όχι μόνο το απευχόμαστε, έχουμε και την βεβαιότητα ότι δεν θα χρειαστεί να επαναληφτεί. Βέβαια προσπαθούν κάποιοι να απαξιώσουν το εγχείρημα μας, αλλά το ίδιο έλεγαν και το 2006. Επειδή λοιπόν εγώ δεν θέλω να δοκιμάσουν, αν θα ξαναπάμε αυτή την ιστορία στην κάλπη, και επειδή θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να αποτρέψουμε τέτοιο ενδεχόμενο, καλό είναι λοιπόν, όταν ανοίξει ο διάλογος στο ΠΑΣΟΚ, να γίνει μια σοβαρή κουβέντα για το πώς μπορούμε να πάμε ενωτικά στις εκλογές. Εγώ θεωρώ ότι τη λύση δεν μπορεί να τη δώσει ο Κ. Χαρακίδης και δεν έχει και υποχρέωση να τη δώσει. Γιατί ο Κ. Χαρακίδης δεν ήταν ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ ήταν και ο εκλεκτός και του ΣΥΝ. Συνεπώς, το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που οφείλει να λύσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Πρέπει να σταθμίσει τα νέα δεδομένα, να βάλει πρώτα το συμφέρον του ΠΑΣΟΚ και μετά όλα τ' άλλα. Και θεωρώ ότι μ' αυτή τη λογική τα πράγματα είναι πάρα πολύ εύκολα για να μην επαναληφθούν τα γεγονότα του 2006. Όπως και εμείς, ως παράταξη, είμαστε διατεθειμένοι να καθίσουμε στο τραπέζι και από μηδενική βάση να συζητήσουμε τα πάντα.

-Όταν λέτε από μηδενικά βάση εννοείτε ότι θα μπορούσατε να ήσασταν από Δημοτικός Σύμβουλος έως και Επικεφαλής;
-Θα μπορούσα να ήμουν επικεφαλής, θα μπορούσα να ήμουν Δημοτικός Σύμβουλος, θα μπορούσα να πάω και στο σπίτι μου. Αυτό σε περίπτωση που κριθεί μέσα από ένα διάλογο. Αν δηλαδή κριθεί ότι το συμφέρον μας για να πάμε με αξιώσεις προς τον δήμο της Δράμας είναι : «να είναι ο Τερζής υποψήφιος Δήμαρχος ή να είναι υποψήφιος ΔΣ ή δεν τον χρειαζόμαστε καθόλου τον Τερζή» εγώ είναι διατεθειμένος να το ακολουθήσω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα.

-Γιατί δεν τολμήσατε ποτέ να κάνετε ένα βήμα πέρα από την τοπική Αυτοδιοίκηση Α/ βαθμού;
-Είναι ένας χώρος που τον λατρεύω, ένας χώρος που με συναρπάζει και μάλιστα δεν βλέπω την ώρα κάποια στιγμή να βρεθούμε στο Δήμο, για να μπορέσω αυτό το μεράκι που έχω για την αυτοδιοίκηση να το κάνω πράξη. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν με βλέπετε συνήθως να κινούμε έξω από το χώρο της αυτοδιοίκησης Α΄ βαθμού και μάλιστα είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη δεν χωράνε. Έχω επιλέξει να ασχοληθώ με τον χώρο που γνωρίζω και λατρεύω και έτσι θα συνεχίσω να πορεύομαι, μέχρι που να πιστέψω ότι δεν με χρειάζεται άλλο η κοινωνία. Τότε μπορούν να γίνουν κάποιες άλλες επιλογές.

-Είστε άνθρωπος που δε ρισκάρει;
-Δεν θα μπορούσατε να το πείτε αυτό, γιατί η τελευταία κίνηση που έγινε με τις εκλογές του 2006, ήταν μια άκρως τολμηρή κίνηση, είχε πάρα πολύ μεγάλο ρίσκο. Πάρα πολύ μεγάλο κίνδυνο να καταστραφώ πολιτικά, γιατί γνώριζα πολύ καλά ότι μέσα από αυτό το εγχείρημα δεν υπήρχε καμία μα καμία πιθανότητας να γίνω δήμαρχος της πόλης. Άρα λοιπόν, δεν είμαι σιγουράντζας όπως συνηθίζουν να λένε κάποιοι. Ρισκάρω και αν χρειαστεί να ρισκάρω και περισσότερο θα το κάνω. Μπορώ να πω όμως ότι το ελάττωμα μου είναι ότι στην πολιτική βάζω λίγο περισσότερο συναίσθημα απ' ότι χρειάζεται. Σας πληροφορώ ότι αυτό που έγινε το 2006 είχε και το συναισθηματικό σκέλος και μάλιστα σε ιδιαίτερα αναπτυγμένη μορφή, είχε βέβαια και την πολιτική διαφωνία που ήταν κι αυτή βέβαια ένα ισχυρό κίνητρο για να φτάσουμε την υπόθεση αυτή μέχρι κάτω. Αυτό που κάναμε δεν ήταν ούτε πείσμα ούτε φανατισμός. Ήταν μια ιδεολογική σύγκρουση με κάποιες κάκιστες επιλογές που έγιναν σε επίπεδο Δράμας. Κάποιες επιλογές που νομίζω κάποιοι τις έκαναν με ιδιοτελή κριτήρια και μας οδήγησαν σ' αυτήν τη σύγκρουση.
Όταν κλήθηκα να απολογηθώ στα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ έκανα μια επιστολή που κάποια στιγμή πρέπει να δοθεί και στη δημοσιότητα, που εκτός από τα πολιτικά μηνύματα που πραγματικά εκπέμπει, έχει και πολύ συναίσθημα. Εκείνο που είπα δηλαδή είναι ότι, αποφάσισα να πορευτώ με τους συντρόφους μου, με τους ανθρώπους που μεγάλωσα μέσα στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και γνωρίζομαι πάρα πολύ καλά τόσα χρόνια, η δε διαγραφή μου πλέον είναι για σας μονόδρομος και πρέπει να την ακολουθήσετε.
Άρα λοιπόν και ρισκάρω και δεν έχω και κανένα πρόβλημα. Αυτό που αποδείχθηκε είναι ότι όταν αυτό που κάνεις, το κάνεις με καθαρή τη συνείδηση σου, και είναι μια στάση ζωής, δεν έχεις και πρόβλημα. Δεν κινδυνεύεις ούτε από διαγραφές, ούτε από τίποτε άλλο. Εγώ κινδυνεύω μόνο από τις σκοπιμότητες κάποιων ανθρώπων που θέλουν να με βγάλουν από τη μέση, από τίποτε άλλο.

-Γιατί να θέλουν να σας βγάλουν από τη μέση;
-Αν επιχειρηθεί και στις επόμενες δημοτικές εκλογές να ξαναγίνουν τα λάθη του παρελθόντος, τότε αντιλαμβάνεστε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα έχει και πολλά περιθώρια να μας τιμωρήσει για 1-2 χρόνια και ενδεχομένως να πάμε και σε οριστική διαγραφή. Αλλά και αυτό δεν μας τρομάζει.

 


Σχόλια (4)

Φωνακλας - Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34
Ακούσατε ... ακούσατε ... Το 2002 ο κ.Τερζής ελαβον 476 ψήφους στην πόλη της Δράμας , 306 στο χωριον του και 405 ψήφους στα υπόλοιπα διαμερίσματα. Εμένα βρηκες κυρία ασυμβίβαστη; Η γνώμη ισχύει για κάθε Τερζή. Νέος δραμινος είμαι,εξόριστος από την πόλη του λόγω μη ανεύρεσης δουλειάς και λέω...βάλτε στο παιχνίδι Νεους ανθρώπους που για παράδειγμα ξέρουν ....πως την λένε εκείνη τη δύσκολη ξένη γλώσσα...να δεις πως την λένε...Αααα ναιιιι...αγγλικά και το άλλο... Α ναι... Υπολογιστές ...και όταν λέμε ξέρουν ...να ξέρουν. Κάτι τέτοιοι τύποι κουβαλάνε πολιτικές αμαρτίες παρελθόντος.δεν έχουν διεισδυτικοτητα σε όλους τους χώρους κ τις ηλικίες. Τρομάρα σας και τρομάρα μας. Άνθρωπος που στο βιογραφικό του αναφέρει ότι έκανε πράματα και θαύματα στο χωριό του ωσαν μεσαίας,του τύπου δρόμο,εγκαταστάσεις.συνελθετε και βρείτε έναν νέο,καλλιεργησιμο,μορφωμένο που να έχει παραστάσεις και γνώσεις ώστε να βγει από το αδιέξοδο η πόλη μας και μου.θέλω να γυρίσω και να βρω μια δουλειά σε μια πόλη που οι τερζηδες και οι τυχασπαρτοι πολιτικάντηδες θα αραζουν στην τουλουμπα και θα λένε ...αυτό είναι έργο του τάδε...κρίμα για την πόλη... Που ξέρετε ... Αν βγει δήμαρχος ίσως βρει και άλλες πόλεις που λέγονται (η να είναι) ΔΡΑΜΑ και να τις αδελφοποιησει,όπως έκανε με το Μοναστηράκι ....τέλεια δεν θα είναι !!!!!

Ασυμβίβαστη - Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2009 στις 13:18 - Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009 στις 15:18
Η Δράμα χρειάζετε την αλήθεια και όχι παραμύθια κ. "Φωνακλά". Η κριτική είναι χρήσιμη μόνο όταν στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Ξαναδές τα νούμερά σου και το ξανασυζητάμε. Ο δημόσιος λόγος χρειάζεται υπευθυνότητα. Αυτό δεν είναι το μόνιμο έλλειμα της Δράμας; Φέρε λοιπόν τα πτυχία των ανθρώπων που εσύ στηρίζεις να τα βάλουμε δίπλα στα πτυχία του Τερζή και ξανασυζητάμε. Πρέπει επίσης να γνωρίζεις ότι αν εξαιρέσουμε την γεννέτειρα του Τερζή στις Δημοτικές Εκλογές του 2002, τους περισσότερους σταυρούς προτίμισης τους πήρε στη πόλη της Δράμας. Πες μας λοιπόν για το προφίλ των πολυταξιδευμένων ανθρώπων που στηρίζεις, για τις γνώσεις τους, αλλά και τον τόπο καταγωγής τους και τα ξαναλέμε.

φωνακλάς - Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:49
μα είναι δυνατόν να ζητάει και να θεωρεί τον ευατό του δήμαρχο ένας άνθρωπος που από τους 1187 σταυρούς που πήρε ως υποψηφιος δημοτικός σύμβουλος το 2002,στο δήμο δράμας είχε περίπου 200... ...Ήμαρτον... δηλαδή περιμένετε να πάει μπροστά η πόλη, με τον Ανέστη Τερζή??? Οι σπουδές του , τα ταξίδια του ή η προσωπικότητα του θα δώσει στη δράμα το κάτι παραπάνω??? αιθεροβάμων και δονκιχωτιστής απαιτεί τα αδιανόητα. ικανοποίησε τον εγωισμό του, έβαλε υποψηφιότητα...τέλος...οκ... ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος του...υποψήφιος βουλευτής και αδικημένος που στις 2 τελευταίες εκλογές δεν μπήκε υποψήφιος ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΠΗΡΕ 72 ΨΗΦΟΥΣ το 2006.οι αριθμοί λένε την αλήθεια... εδώ στις βουλευτικές εκλογές πετάνε έξω τους ίδιους και τους ίδιους και σε δημοτικό επίπεδο την ανανέωση και το διέξοδο από το τέλμα που έχει φτάσει η Δράμα θα το βγάλουν οι πολιτικοί "δεινόσαυροι"??? ας συνέλθουν μερικοί γιατί η πόλη θέλει έναν ιατρό όχι "γενικής ιατρικής" και πέριξ με εμπειρίες αλλά κάποιον που θα την κάνει ηλεκτροσόκ μπας και ανανήψει.... βέβαια με τέτοιες δηλώσεις καταλαβαίνετε ότι το ΕΓΩ επικρατεί... ήμαρτον ...

Πολίτης - Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009 στις 13:12
Εάν το καταφέρουν Ανέστη να σε βγάλουν από τη μέση... και επικκρατήση αυτό το κακό, θα επιβεβεωθεί το ρητό ΄΄νίκησε το κακό επειδή οι καλοί δεν έκανα τίποτα΄΄. Μην ανυσηχείς όμως, είμαστε πλάϊ στην παράταξη και θα αγωνιστουμε για ένα καθαρότερο ΠΑΣΟΚ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ