Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ


Δόξα Δράμας
Σε ένα πραγματικό ντέρμπι και παρουσία 9.000 και πλέον θεατών η Δόξα κέρδισε τον Παναιτωλικό με 2-1, παρέμεινε πρώτη με διαφορά ασφαλείας και ταυτόχρονα αήττητη για 18η αγωνιστική.
Οι παίκτες μας αφιέρωσαν για άλλη μια φορά τη νίκη στον υπέροχο κόσμο που κατέκλυσε τις κερκίδες του γηπέδου μας. Τόσο κόσμο είχαμε πολλά χρόνια να δούμε. Τουλάχιστον μια εικοσαετία.
Η Δόξα συσπείρωσε και έφερε κοντά της όλη την Δράμα. Εντυπωσιακή η παρουσία των γυναικών αλλά και των παιδιών στις κερκίδες.
Η μεγάλη κυρία του Δραμινού αθλητισμού όλα δείχνουν ότι από την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Β' Εθνική Κατηγορία. Έναν χρόνο πριν κανένας δεν θα πίστευε ότι θα είχαμε αυτήν την εξέλιξη. Η Δόξα τότε έδινε αγώνα επιβίωσης. Αν και έφτασε κοντά στην καταστροφή, άντεξε, αναγεννήθηκε και επέστρεφε και πάλι στο προσκήνιο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Ευχόμαστε η Δόξα να πρωταγωνιστήσει στα μεγάλα σαλόνια της Α' Εθνικής. Μόνο εκεί είναι η θέση της.

Η διάνοιξη της οδού Περικλέους
Πολύ σημαντική παρέμβαση οι διανοίξεις οδών. Και ο Δήμος Δράμας προγραμματίζει σειρά διανοίξεων στην πόλη της Δράμας. Μια από αυτές είναι και η διάνοιξη της οδού Περικλέους, η οποία θα αποσυμφορήσει την κίνηση από την οδό Παλαιολόγου.
Οι κινούμενοι από την οδό Αντιγόνου θα αποφεύγουν την κίνηση μπροστά από τα δικαστήρια και θα οδηγούνται στους 5 δρόμους και στην έξοδο της πόλης.
Ουσιαστικό έργο, τεράστιας σημασίας που θα βοηθήσει τα μέγιστα και θα αποτελέσει "Ανάσα" για την πόλη.
Και ο Δήμος προγραμματίζει και άλλες διανοίξεις σε κομβικά σημεία της πόλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ