Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ


Είπαμε να είσαι υπερβολικός. Να περνάς και τα όρια γιατί δεν συμπαθείς ένα πολιτικό πρόσωπο. Όμως αυτά που ζούμε σε τοπικό επίπεδο είναι πρωτόγνωρα.
Κάποιοι έχουν την άποψη ότι ζούμε στην Καμπούλ... Ότι η Δράμα είναι σε εμπόλεμη κατάσταση. Ότι κυριαρχεί το χάος. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Τελευταία ανακάλυψαν ότι είναι αυτονόητο το δικαίωμα του δωρεάν πάρκινγκ όλων των αυτοκινήτων της Δράμας.
Κάθεσαι και νηφάλια αναρωτιέσαι αν αυτό μπορεί να γίνει. Είναι δυνατόν 40.000-50.000 αυτοκίνητα να παρκάρουν όπου θέλουν, όποια ώρα θέλουν;
Άραγε υπάρχει κάποιο μέρος στην Ελλάδα, όπου οι πολίτες παρκάρουν δωρεάν όπου θέλουν και όποια ώρα θέλουν;
Σίγουρα όχι... Μια βόλτα στην γειτονική Καβάλα μπορεί να πείσει τον όποιο καχύποπτο.

Με αυτά που ακούμε και διαβάζουμε σε λίγο θα τρελαθούμε...

Στην ΝΔ ο αγώνας συνεχίζεται... Αυτή η προεκλογική περίοδος ήταν ατέλειωτη. Και η μεγάλη διάρκειά της ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη για την ενότητα της παράταξης.
Όσο περνούν οι μέρες και φτάνουμε στις εκλογές, ανεβαίνουν οι τόνοι. Η Ντόρα δήλωσε ότι πρέπει να φύγουν από το κόμμα τα διάφορα golden boys που πλήγωσαν την παράταξη. Σαφέστατη αιχμή για διάφορα στελέχη της κυβέρνησης Καραμανλή που στηρίζουν Σαμαρά.
Συμφωνώ. Ποιος όμως είναι ο υπεύθυνος που θα μοιράσει κόκκινες κάρτες και θα αποβάλλει διάφορα στελέχη;
Το καλύτερο είναι να φύγουν από το προσκήνιο γιατί έχουν πληγώσει την παράταξη με την συμπεριφορά τους.

Όσο για τον Αντώνη Σαμαρά, αναρωτήθηκε ποιοι οδήγησαν τον Καραμανλή στην απόφαση να πάει σε εκλογές.
Ο Μιχάλης Λιάπης επιτέθηκε στην Ντόρα Μπακογιάννη και της απέδωσε ευθύνες για τις πρόωρες εκλογές. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά "Να υποχρεώσεις ολόκληρη την παράταξη στον χορό του Ζαλόγγου για ιδιοτελείς σκοπούς, αυτό είναι πολιτικά ανιστόρητο".
Η Ντόρα ξεκαθάρισε ότι δεν εισηγήθηκε εκλογές στον Καραμανλή... Δηλαδή ο Καραμανλής οδηγήθηκε μόνος του στις εκλογές; Δεν τον επηρέασε κανένας;

Θα έπρεπε να υπάρξει παρέμβαση Καραμανλή ώστε να πέσουν οι τόνοι και να μην συνεχιστεί το μπάχαλο.
Δυστυχώς στην ΝΔ μαλώνουν με όρους παρελθόντος και όχι μέλλοντος. Ελάχιστα τους απασχολεί τι θα κάνει η ΝΔ. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι το 1965, το 1993, το 2007. Με τέτοιες πρακτικές τα πράγματα δεν είναι καθόλου αισιόδοξα.

Άρχισαν πάλι τα σενάρια για την αγαπημένη μας ομάδα την Δόξα Δράμας... Θα μείνει ή θα φύγει ο Νικολαΐδης; Θα συνεργαστεί με τον Μποδούρογλου ή με τον Ορφανίδη;
Και όλα αυτά συμβαίνουν σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο όπου η ομάδα δίνει την μάχη στην Β' Εθνική Κατηγορία.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα θέλει ηρεμία. Η διοικητική ανασφάλεια βλάπτει την ομάδα. Τα όποια λάθη έγιναν μπορούν να διορθωθούν.
Όμως θα είναι τραγικό λάθος η Δόξα να βρεθεί στα χέρια του κ. Ορφανίδη. Οι Δοξαίοι δεν ξεχνούν που οδηγήθηκαν οι "Μαυραετοί" όταν το τιμόνι της ομάδας κρατούσε ο Ορφανίδης. Και δεν θέλουν να ζήσουν ανάλογους εφιάλτες στο μέλλον.

Πάντως αυτή η συζήτηση δεν επηρέασε την Δόξα. Πέτυχε σπουδαία νίκη εκτός έδρας επί της Ρόδου και πλέον μπαίνει πολύ δυνατά στην διεκδίκηση της ανόδου.
Δεν είμαστε υπερβολικοί. Η Δόξα θα πρωταγωνιστήσει στην Β' Εθνική. Αυτό φαίνεται από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ