Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ


Ο κ. Τρισέ
Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν Κλοντ Τρισέ, δήλωσε πρόσφατα ότι η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει την αξιοπιστία της και ζητεί ένα σοβαρό σχέδιο ανάτασης της οικονομίας μας.
Την ίδια ώρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ. Παπουτσής κατά την ομιλία του στην βουλή τόνισε:
"Κάποιος πρέπει να μιλήσει στον κ. Τρισέ ο οποίος επαναλαμβάνει συνεχώς τις διατυπώσεις του, τα υπονοούμενα, την κριτική του εις βάρος της ελληνικής οικονομίας. Κάποιος νομίζω επιτέλους, πρέπει να του μιλήσει για να του πει ότι, οι πολιτικές δηλώσεις στην πραγματικότητα λειτουργούν υπέρ των κερδοσκόπων."
Και συνέχισε ο κ. Παπουτσής:
"Πρέπει να μιλήσει κάποιος και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ο ελληνικός λαός ψήφισε για κυβερνήτη της χώρας του τον Γιώργο Παπανδρέου, δεν ψήφισε τον κ. Αλμούνια και τον κ. Τρισέ."
Έχει απόλυτο δίκιο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ. Παραέγινε με τους σοφούς της Ευρώπης που μας προσβάλουν. Λες και οι οικονομίες των άλλων χωρών της Ευρώπης πετάνε και μόνο η ελληνική οικονομία αντιμετωπίζει προβλήματα.
Συγχαρητήρια στον κ. Παπουτσή για την πολιτική του παρέμβαση και την εύστοχη τοποθέτησή του.

Λίγο πριν την κάλπη
Ελάχιστες ημέρες απομένουν για την εκλογή αρχηγού στην ΝΔ. Δυστυχώς χάθηκε η ευκαιρία στην ΝΔ να συζητήσουν για το παρόν και το μέλλον της παράταξης.
Συζήτησαν για το παρελθόν ενώ δεν έλειψαν οι υπερβολές, οι ανακρίβειες και οι άγονες αντιπαραθέσεις.
Την ίδια ώρα μεγάλο μέρος της προεκλογικής περιόδου αναλώθηκε στην διαδικασία. Αν ψηφίσουν μόνο τα μέλη ή και οι φίλοι και μέχρι πότε μπορούν να γίνουν οι εγγραφές!!
Αποφάσισαν τελικά να ψηφίσουν όσοι εγγραφούν μέχρι και την ώρα της ψηφοφορίας. Παρ' όλα αυτά δεν συζήτησαν για ζητήματα πολιτικής και ιδεολογίας.
Πότε άραγε θα συζητήσουν;

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ