Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ


Οι υπερβολές για την οικονομία
Κάλιο αργά παρά ποτέ...
Με παρέμβαση του ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έβαλε τέρμα στις συζητήσεις και στα δημοσιεύματα για κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας, για χρεοκοπία κλπ.
Μόνο που η ζημία που προκλήθηκε είναι τεράστια. Δημιούργησε ανασφάλεια και πλέον ο φόβος είναι διάχυτος, ότι ξημερώνουν χειρότερες ημέρες.
Ο κ. Προβόπουλος λειτουργώντας ως "Πόντιος Πιλάτος" δηλώνει ότι ο ίδιος ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς των δύο μεγάλων κομμάτων, για το ύψος του ελλείμματος και με τις δηλώσεις του δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση και αμηχανία.
Και εκεί που λες τελειώσαμε, έρχονται οι Ευρωπαίοι εταίροι μας και δηλώνουν ότι έχουν εμπιστοσύνη ότι θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα...
Και αμέσως το κλίμα αλλάζει. Ο Υπουργός κ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι μας αντιμετωπίζουν ως υπεύθυνο συνομιλητή και ότι γίνεται προσπάθεια νοικοκυρέματος των δημοσίων οικονομικών.
Και εκεί που λες τελείωσαν οι άσχημες μέρες και έρχονται καλύτερες, αρχίζει η αντιπαράθεση των δύο μεγάλων κομμάτων.
Και το τι ακούγεται δεν περιγράφεται... Για οικονομία στο κρεβάτι της εντατικής, για χρεοκοπία και πτώχευση, για χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, για αναξιοπιστία και ανευθυνότητα.
Στο ίδιο έργο θεατές. Καλά το έλεγε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής "Είμαστε ένα απέραντο φρενοκομείο".

Κοσμοσυρροή
Λέξη, κουβέντα δεν λένε για την Ονειρούπολη αυτές τις ημέρες οι πολέμιοί της.
Είδαν κοσμοσυρροή στην έναρξη της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης και φοβήθηκαν. Η στενοχώρια τους δεν περιγράφεται.
Ακούς εκεί να έχει κόσμο ο Δημοτικός Κήπος. Τι ωραία που ήταν πρώτα όταν ήταν σκοτεινός και χωρίς διακόσμηση.
Γι' αυτό δεν ψήφισαν την τοποθέτηση των προσωρινών κατασκευών στο Δημοτικό Κήπο οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης.
Αν δεν έμπαιναν οι κατασκευές, δεν θα διεξάγονταν η Ονειρούπολη, οπότε το όραμα μιας Δράμας σκοτεινής, μίζερης και απαισιόδοξης θα γίνονται πράξη.
Αλήθεια, είδαν πόσοι επισκέφθηκαν τις προηγούμενες ημέρες την πόλη μας λόγω Ονειρούπολης; Ή μήπως κλείνουν τα μάτια τους για να μην βλέπουν την πραγματικότητα;

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ