Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ


1 σχόλιο

Η χαμένη αξιοπιστία
Ραγδαία επιδείνωση του καταναλωτικού κλίματος, ύστερα από το σύντομο διάλειμμα της μετεκλογικής ευφορίας καταγράφει το οικονομικό βαρόμετρο της Public Issue κατά τον μήνα Νοέμβριο.
Στην ερώτηση "πως αξιολογείτε την κρίση που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία" το 84% απάντησε ότι πρόκειται για πολύ μεγάλη κρίση.
Από την έρευνα προκύπτει ότι το 62% των ερωτηθέντων έχει ξοδέψει χρήματα "που είχε στην άκρη", ενώ το 84% πιστεύει ότι "πρέπει να ενισχυθεί" η παρέμβαση του κράτους.
Την ίδια ώρα που έχει διαμορφωθεί αυτό το αρνητικό κλίμα, δυσάρεστα είναι και τα νέα που έρχονται από το εξωτερικό.
Η χώρα μας υποβαθμίζεται από τους διεθνείς οίκους και ο δανεισμός μας γίνεται κάθε φορά με δυσμενέστερους όρους.
Ο πληθωρισμός και η ακρίβεια καλπάζουν ενώ ο μεγάλος βραχνάς είναι η διαφθορά όπου δυστυχώς καταγράφουμε την θλιβερή πρωτιά στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Τα προβλήματα καθημερινά φουντώνουν. Και δυστυχώς δεν ψάχνουμε τα αίτια και τις πιθανές λύσεις. Ψάχνουμε την κατανομή ευθυνών και ασχολούμαστε με το πολιτικό κουτσομπολιό και την παραπολιτική.
Όμως το κλίμα είναι πολύ δυσμενές για την χώρα μας στο εξωτερικό. Η Ελλάδα δίνει την εικόνα μιας χώρας με ανεπαρκές κράτος που διοικείται από λαϊκιστές πολιτικούς και όπου συντεχνίες, ρετιρέ, ισχυρά λόμπι εμποδίζουν κάθε προσπάθεια μεταρρύθμισης και εκσυγχρονισμού.
Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα του Γιώργου Παπανδρέου. Να ξεφύγει από την μικροπολιτική και τον λαϊκισμό και με προσπάθεια και υπομονή να αποκαταστήσει την καλή φήμη της χώρας μας.
Μόνο τότε οι Ευρωπαίοι θα μας πάρουν στα σοβαρά και θα ελπίζουμε σε ανάκαμψη. Αλλιώς θα πνιγούμε στο δημόσιο χρέος και θα συνεχίσουμε να βράζουμε στο ζουμί μας.

Δόξα Δράμας
Η Δόξα Δράμας είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Με "βαρύ όνομα" στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Μετά την περίοδο ακμής, βρέθηκε επί μια δεκαετία στο περιθώριο και τα τελευταία χρόνια, με σοβαρή προσπάθεια ξεκίνησε η ανάκαμψη που οδήγησε τους Μαυραετούς στην Β' Εθνική.
Πολύ σημαντική η συμβολή των ηρωικών φιλάθλων, της διοίκησης της ομάδας, του Προπονητή κ. Βασιλακάκη και των ποδοσφαιριστών.
Φέτος ξεκινήσαμε καλά στον μαραθώνιο της Β' Εθνικής. Όμως η παραίτηση του Προέδρου κ. Νικολαΐδη, μας προβληματίζει όλους. Έγινε στην χειρότερη στιγμή και φέρνει προ τετελεσμένων για ακόμη μια φορά την αγαπημένη των Δραμινών φιλάθλων.
Όμως αυτή η ομάδα έμαθε να ξεπερνά τα προβλήματα. Και έχω την αίσθηση ότι και αυτή την φορά θα αντέξει. Αρκεί να την στηρίξουμε όλοι...
Άλλωστε όταν αγαπάς μια ομάδα, το αποδεικνύεις στα δύσκολα και όχι στα εύκολα. Αγώνας λοιπόν από όλους και έμπρακτη στήριξη της Δόξας. Να είστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά.

 


Σχόλια (1)

νακος - Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010 στις 17:26
δεν βαρεθηκατε να ελπιζετε στην ανακαμψη τησ δοξας?

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ