Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ


9 σχόλια

Συντάκτης Α

Αυτό πράγματι, ήταν ένα Νομαρχιακό Συμβούλιο που είχε απ΄ όλα. Ένταση, συγκρούσεις πανταχόθεν, ίντριγκες, κωλοτούμπες, αδειάσματα και άλλα τινά ευτράπελα που διανθίστηκαν από διαλόγους απείρου κάλλους με φόντο βεβαίως- βεβαίως τις τηλεοπτικές κάμερες που ...βάλανε το χεράκι τους στο να εκδηλώσουν κάποιοι τα «επαναστατικά» εσώψυχα τους.
Ένα Νομαρχιακό Συμβούλιο - παράσταση- με πολλά ενδιαφέροντα μονόπρακτα, τα οποία «υποψιάζομαι» ότι θα επαναλαμβάνονται καθώς πλησιάζουν οι εκλογές. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΟ ΠΡΩΤΟ: O Νομάρχης Κώστας Ευμοιρίδης ενδεδυμένος με την περιβολή της διαφάνειας ακυρώνει δημοπρασία δημόσιου έργου και κηρύσσει επανάσταση κατά των λαμόγιων που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα. Αυτοί που ισχυρίζονται ότι «εποίησε την ανάγκη φιλότιμο» πιεζόμενος από την αντιπολίτευση, μάλλον υποκινούνται από τον Θωμά !

ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ: O κ. Ευμοιρίδης σε ρόλο απελπισμένου ηγέτη παρακολουθεί αμήχανος την εσωκομματική φαγωμάρα των στελεχών της παράταξης του και ανήμπορος να αντιδράσει, αναπολεί παλιές καλές εποχές που απ΄ ότι φαίνεται έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί !

MONOΠΡΑΚΤΟ ΤΡΙΤΟ: Η άγρια και προσωπική αντιπαράθεση Νομαρχιακών Συμβούλων της συμπολίτευσης που ξάφνιασε και τους πιο υποψιασμένους, εκδηλώθηκε με εκφράσεις που έφεραν σε αμηχανία ακόμα και την αντιπολίτευση.

ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ: ΄Αγριο άδειασμα στενών συνεργατών του από τον Νομάρχη, προκειμένου να εξευμενίσει την εσωκομματική αντιπολίτευση η οποία όμως εξακολουθεί να φέρεται δυσαρεστημένη και αποφασισμένη να συνεχίσει την τακτική του ανταρτοπόλεμου. Η ομάδα άλλωστε απ΄ ότι φαίνεται μάλλον μεγαλώνει !

ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΟ ΠΕΜΠΤΟ: Ο κ. Ευμοιρίδης σπεύδει να αποχωρήσει, επικαλούμενος διανοσυνοριακή συνάντηση στο Σμόλιαν όπου κατά απολύτως έγκυρες πληροφορίες η παρουσία του κρίνεται απολύτως αναγκαία. Οι γείτονες απείλησαν ότι θα προκαλέσουν διπλωματικό επεισόδιο και θα ζητήσουν το κεφάλι του κ. Κορυφίδη σε περίπτωση που αργήσει στο γεύμα.

Το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε τις εσωκομματικές ενημερώσεις για τον «Καλλικράτη» και την περασμένη Παρασκευή επισκέφτηκε την Δράμα ο Βουλευτής Ρεθύμνου Μανώλης Όθωνας. Στην κλειστή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο, στελέχη του ΠΑΣΟΚ, κατέθεσαν τις απόψεις τους κυρίως για τα όρια των νέων δήμων.
Αυτό που κατάλαβα εγώ ήταν πως το θέμα έτσι όπως το «έβγαλε» προς τα έξω η κυβέρνηση, δεν έγινε κατανοητό σχεδόν από κανένα. Θολά τοπία, στην ιεραρχία, στις χρηματοδοτήσεις, στα κριτήρια που θα θλιφτούν υπ΄ όψην ώστε κάποιος δήμος να συνενωθεί ή να παραμείνει μόνος... Το αποτέλεσμα όλων αυτών των κενών ενημέρωσης ήταν πιστεύω και η αιτία που ο καθένας ...πλην ελάχιστων εξαιρέσεων- έλεγε τον καημό του, που δεν ήταν άλλος από το να παραμείνει ο δήμος του εκπροσωπούσε μόνος του...

Εντύπωση και κυρίως αρνητικά σχόλια προκάλεσε η θέση του Χριστόφορου Κορυφίδη, που λέει πως αν δεν γίνει η Δράμα ένας δήμος, τότε θα πρέπει να γίνει ένας δήμος το Νευροκόπι, δεύτερος δήμος ο συνενωμένος του Νικηφόρου με το Παρανέστι και όλο το υπόλοιπο ένας τρίτος δήμος.

Ο Κυριάκος Χαρακίδης, ο οποίος έκανε την επανάστασή του και ήρθε σε σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ, έθεσε -χωρίς να ανέβει στο βήμα- τους προβληματισμούς του για την ασάφεια του κειμένου διαβούλευσης και επικεντρώθηκε στην ανάγκη επίσπευσης όλων των διαδικασιών, ώστε να προλάβουν οι υποψήφιοι να προετοιμαστούν για τις επερχόμενες εκλογές. Δηλαδή και αυτός επικεντρώθηκε στο δικό του «ζόρι». Μάταια γιατί απλά δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Δράμας υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ. Μάλλον άλλος θα πρέπει να αγχώνεται !

Γενικώς ο καθένας που πήρε το λόγο, ήταν εμφανές πως επέλεγε ένα από τα κριτήρια που τίθονται στο κείμενο και με βάση μόνο αυτό ζητούσε αυτό που πίστευε για τα όρια των δήμων.

Την τάξη, με μία τοποθέτηση, που φανέρωνε πως ήταν γνώστης και είχε κατανοήσει ορθά το κείμενο έβαλε ο Μιχάλης Μλεκάνης.

Συντάκτης Β

Τι θρίαμβος, τι ανεπανάληπτες επιτυχίες είναι αυτές για τον τόπο μας !!!
Όλα τα προβλήματα λύνονται ένα-ένα και πετάμε από την χαρά μας. Οι φυλακές δεν ολοκληρώνονται και η λειτουργία τους για το επόμενο χρονικό διάστημα είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Το ΤΕΙ Βιοτεχνολογίας που είχε ανακοινωθεί ότι θα λειτουργήσει από το 2012 τέθηκε στις καλένδες.
Το Εθνικό Στάδιο δεν χρηματοδοτείται και η ΓΓΑ ζητά να γίνει διοικητική παραλαβή και να λειτουργήσει χωρίς να ολοκληρωθεί το ταρτάν.
Η ένταξη στα ΣΔΙΤ του Κολυμβητηρίου αναβάλλεται. Το έργο ουσιαστικά ματαιώνεται.

Για όλα τα παραπάνω βρέθηκε η δικαιολογία... Υπεύθυνη είναι η Παγκόσμια Οικονομική Κρίση... Και λόγω της οικονομικής στενότητας, δεν χρηματοδοτείται τίποτα.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, και ας θεωρηθεί αφελές... Μα είναι δυνατόν την ώρα που το κράτος δηλώνει αδυναμία χρηματοδότησης έργω, παρεμβάσεων, δράσεων, την ίδια ώρα να προγραμματίζει την διοικητική μεταρρύθμιση;
Μα αν δεν έχεις χρήματα για να ολοκληρώσεις έργα όπως το ταρτάν του Εθνικού, τι προσπαθείς να πετύχεις με τον «Καλλικράτη»;.

Το επόμενο διάστημα θα φανεί αν οι σημαντικές αυτές «επιτυχίες» για τον Ν. Δράμας θα συνεχιστούν.
Δεν είναι η ώρα να επιμερισθούν ευθύνες. ΄Αλλωστε στις τελευταίες εκλογές οι Δραμινοί έστειλαν το μήνυμα. Ψήφισαν ΠΑΣΟΚ, καταδίκασαν την πολιτική των κυβερνήσεων της ΝΔ για τον Ν. Δράμας και πίστεψαν ότι με το ΠΑΣΟΚ ο Ν. Δράμας μπορεί να πάει καλύτερα.

Αναγνωρίζουμε όλοι ότι υπάρχουν προβλήματα... Όποιος άλλωστε αμφισβητεί την δύσκολη συγκυρία, μάλλον δεν έχει αίσθηση της πραγματικότητας.
Παρ' όλα αυτά θεωρούμε έξω από κάθε λογική να παραλύουν τα πάντα για να εξοικονομηθούν χρήματα ώστε να πληρωθούν άλλες ανάγκες του κράτους.

Τέλος πάντων, θα φανεί αν τα όσα εφιαλτικά που ζούμε θα έχουν και συνέχεια. Ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Μην διαμαρτύρεστε. Μπορεί να μην έχουμε άρτο... Έχουμε όμως θεάματα για το επόμενο διάστημα... Εξεταστικές για Βατοπέδι, Siemens και τώρα για την οικονομία.
Όπου θα εξεταστεί η παραποίηση στατιστικών στοιχείων που εμφάνιζαν την Ελλάδα ως ισχυρή και σοβαρή χώρα ενώ ήταν ήδη χρεοκοπημένη.
Η κυβέρνηση θέλει να πέσει άπλετο φως για την περίοδο Καραμανλή, ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά να γίνει έλεγχος από το 1981 για να φανεί πως έφτασε η χώρα μας σε αυτό το χάλι.

Όλοι μας θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια. Ο υπερδανεισμός, τα κρυφά δάνεια, τα ψεύτικα στοιχεία, η εικονική πραγματικότητα της ισχυρής Ελλάδας, είναι γεγονότα για τα οποία οι υπεύθυνοι πρέπει να τιμωρηθούν.
Ας μην κρύβονται κάποιοι και ας μην σιωπούν. Πρέπει να μιλήσουν και να τα πουν όλα.

Εκεί που γίνεται χαμός είναι στο Νομαρχιακό Συμβούλιο. Στην πρόσφατη συνεδρίαση είδαμε απίστευτες εικόνες και ακούσαμε απίθανους διαλόγους.
Η κόντρα Ανδριόπουλου-Καραβά θα γράψει ιστορία. Ο κ. Ανδριόπουλος ζήτησε να μην μιλάει με ύφος Στρατηγού ο κ. Καραβάς γιατί δεν απευθύνεται σε στρατιώτες. Και έγινε της τρελής... Για αρκετή ώρα χάθηκε ο έλεγχος.
Στην ίδια συνεδρίαση ο κ. Καρπιτσάρης αναφέρθηκε στο κόστος για την μεταφορά των μαθητών. Φασαρία και ένταση, κόντρες, υψηλοί τόνοι και πολύ άσχημο κλίμα στην συνεδρίαση.

Όλες οι αποφάσεις της Νομαρχιακής Αρχής αμφισβητούνται... Όχι μόνο από την αντιπολίτευση αλλά και από Νομαρχιακούς Συμβούλους της συμπολίτευσης.
Ο πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, η επιλογή των αντινομαρχών, κάποιες δηλώσεις του Νομάρχη σίγουρα επηρέασαν τις εξελίξεις.

Η δήλωση όμως του Νομάρχη που άφησε τους πάντες «άναυδους» ήταν ότι το 59% των πρόσφατων Νομαρχιακών Εκλογών στον Ν. Δράμας οφείλεται σε αυτόν και όχι στους 15 Νομαρχιακούς του Συμβούλους. Και ότι οι 15 οφείλουν την εκλογή τους σε αυτόν.
Μα είναι δυνατόν να ακούγονται τέτοιες δηλώσεις γεμάτες αλαζονεία, έπαρση και εγωισμό; Η δήλωση αυτή προκάλεσε σοκ μεταξύ των Νομαρχιακών Συμβούλων της «Αναγέννησης». Και ήταν το κερασάκι στην τούρτα.
Κάποιοι μετά από αυτήν την δήλωση κατάλαβαν πολλά. Και πήραν τις αποφάσεις τους... Γιατί σέβονται τους εαυτούς τους αλλά και τους ψηφοφόρους τους.

Συντάκτης Γ

Μπορεί ο Νομάρχης να μην έχει δηλώσει δημόσια την πρόθεσή του να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας, όμως όποιον δει στο δρόμο του λέει πως θα κατέβει εάν γίνει ο δήμος στα μέτρα του. Ο Ευμοιρίδης κάνει πολιτική όταν το γήπεδο είναι στα μέτρα του.
Το 1984 όταν ο Μητσοτάκης, προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές, άνοιξε τις πόρτες προς τους δεξιότερους και μερικούς που συνεργάστηκαν με την 7ετία ...τότε το γήπεδο ήταν στα μέτρα του.
Το 1998 όταν θέλησε, προκειμένου να διασωθεί πολιτκά, να μεταπηδήσει στα εύκολα της διευρυμένης, «αφάνισε» τον Σταύρο Δαϊλάκη πιέζοντας μέχρι και με ανεξαρτητοποίηση του στη Βουλή και κατάφερε να παίξει σε γήπεδο που έφτιαξε στα μέτρα του.
Στις περασμένες εκλογές ήθελε να γίνει και πάλι το δικό του και να μεταπηδήσει σε άλλο γήπεδο αλλά ο Θωμάς Μαργαρίτης δεν του έκανε τη χάρη...
Τώρα, γνωρίζοντας πως η Περιφέρεια θα περάσει στα χέρια του ΠΑΣΟΚ, θέλει ρόλο ...άλλοι το λένε καρέκλα, άλλοι το λένε και κάπως αλλιώς- και για αυτό είναι διατεθειμένος να διαστάσει τον χώρο που τον «νομιμοποίησε» πολιτικά ! Και φυσικά αναφερόμαστε στην επταετία την οποία ο Ευμοιρίδης υπηρέτησε... Ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα Ευμοιρίδης, λοιπόν, είναι αποφασισμένος να χαρίσει τον δήμο στο ΠΑΣΟΚ γιατί όπως κάνουν όλοι οι «μεγάλοι» πολιτικοί, όταν αποχωρούν συνηθίζουν τα αφήνουν πίσω τους στάχτες και αποκαΐδια !

Κλείνοντας, όμως, θα κάνουμε και την αυτοκριτική μας... Ας μας συγχωρέσει ο Νομάρχης που δεν κάναμε αίτηση όπου θα του ζητούσαμε την άδειά, ώστε να σχολιάσουμε τα της τοπικής Νέας Δημοκρατίας !

 


Σχόλια (9)

ΓΙΑΝΝΗΣ - Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010 στις 11:38
ΕΚΔΟΤΗ ΤΩΝ ΨΙΘΥΡΩΝ ΦΙΛΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΜΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ Ο ΕΥΜΟΙΡΙΔΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΤΟΝ ΕΥΜΟΙΡΙΔΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΙΘΥΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΙΘΥΡΟΥΣ

Ο εκδότης της Ψ - Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010 στις 10:03
Προς Γιώργο Αργυρίου και Τάσο, αγαπητοί αναγνώστες το θέμα δεν το έχουμε βάλει εμείς αλλά η παράταξη του Κορυφίδη εντός του Νομαρχιακού Συμβουλίου. Για να σχολιάσουμε το θέμα που προέκυψε δεν νομίζω πως χρειάζεται να πάρουμε άδεια από κανένα !

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ - Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010 στις 06:17
ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ?ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΘΗΚΕ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ?ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΡΑΜΑΣ

ΤΑΣΟΣ - Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010 στις 03:32
ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΦΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΑ?ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΦΑ?ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΕ ΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΦΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΕΙΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ?ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΚΟΜΨΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ

ΑΝΩΝΥΜΟΣ - Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010 στις 13:17
ΤΟ 65,7% εΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΕΡΓΟ ΕΓΙΝΕ 12%...ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΥ 1ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΙΡΑΜΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ

ΝΙΚΟΣ - Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010 στις 13:12
ρε φιλοσοφε τασο το εθνικο ποιος το χρηματοδοτησε?η ΓΓΑ....ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ΅Σ ΜΑΘΕ ΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΦΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

ΤΑΣΟΣ - Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010 στις 00:05
ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΖΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ...

Ο ΕΚΔΟΤΗΣ Β.Ε. - Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010 στις 11:52
ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΑΣΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ή ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ;

ΤΑΣΟΣ - Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010 στις 09:46
ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ "ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ" ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΕΥΜΟΙΡΙΔΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΚ ΚΑΘΟΔΟ ΕΥΜΟΙΡΙΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΡΜΙΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΒΛΕΠΕ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ,ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΧΕΙΜΜΑΡΟΣ ΚΑΛΙΦΥΤΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΡΗΜΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΣ Η ΕΥΜΟΙΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΓΙΝΕΤΑΙ?ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ?

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ