Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


Χρήστος Αηδόνης

Βουλευτής Δράμας ΠΑΣΟΚ

16 σχόλια

Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει αποδείξει ότι αποτελεί έναν ισχυρό ηγέτη που ξεπερνά τα σύνορα της χώρας μας

Στην συνέτευξη της εβδομάδας φιλοξενούμε τον Βουλευτή Δράμας του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστο Αηδόνη.
Χαρακτηρίζει πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη και δικαίωση του Γιώργου Παπανδρέου, την συμφωνία που επετεύχθη στις 25 Μαρτίου 2010.
Όπως ανέφερε η Ελλάδα κέρδισε την χαμένη αξιοπιστία της και ο Γιώργος Παπανδρέου απέδειξε, ότι αποτελεί έναν ισχυρό ηγέτη που ξεπερνά τα σύνορα της χώρας μας.
Κρίνει ότι η κατεύθυνση της οικονομικής πολιτικής πρέπει πλέον να έχει ως προτεραιότητα στοχευμένες επιλογές που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη.
Τέλος, επαναλαμβάνει την πρότασή του για την δημιουργία 5 Δήμων στον Ν. Δράμας με το σχέδιο «Καλλικράτης».

-Τελικά ο Γολγοθάς της Συνόδου Κορυφής θα οδηγήσει στην Ανάσταση;
-Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη. Ήταν μια δικαίωση του Γιώργου Παπανδρέου, που μπόρεσε και ανέδειξε ένα τεράστιο πρόβλημα της χώρας και το μετέτρεψε σε ευρωπαϊκό πρόβλημα. Η συμφωνία που επετεύχθη στις 25 του Μάρτη, είναι καθοριστική και μας δίνει την δυνατότητα να συνεχίσουμε με πιο ουσιαστικές προσπάθειες την προσπάθεια οικονομικής ανόρθωσης της χώρας.
Πριν από λίγο καιρό ήμασταν μόνοι μας. Η Ελλάδα ήταν το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης. Η αναξιοπιστία της χώρας βρισκόταν στο κατώτερο σημείο της και οι κυρίαρχες φωνές στην ΕΕ στην καλύτερη των περιπτώσεων απλά αδιαφορούσαν για μας. Σήμερα όλα αυτά έχουν αλλάξει.
Η Ελλάδα κέρδισε την χαμένη αξιοπιστία της, ο Γιώργος Παπανδρέου έχει αποδείξει ότι αποτελεί έναν ισχυρό ηγέτη που ξεπερνά τα σύνορα της χώρας μας και με αυτά τα δεδομένα μπορούμε να ελπίζουμε ότι το αύριο θα είναι καλύτερο.

-Πώς σχολιάζετε την άποψη του κ. Σαμαρά ότι δεν πρέπει να θριαμβολογούμε;
-Νομίζω ότι δεν το κάνει κανείς. Χρειαζόμαστε σήμερα περισσότερη δουλειά για να αλλάξουμε όλα τα κακώς κείμενα που ταλανίζουν αυτήν την χώρα, και σίγουρα το λιγότερο που χρειάζεται σήμερα είναι να αρκεστούμε σε πανηγυρισμούς.
Στο εξωτερικό μέτωπο κερδίσαμε την μάχη. Αποδείξαμε όιτ όταν έχεις σχέδιο και είσαι αποφασισμένος μπορείς να πετύχεις. Το ίδιο πρέπει να γίνει και στο εσωτερικό της χώρας. Πρέπει να αλλάξουν τα πάντα. Πρέπει στο μέλλον αυτή η χώρα, να μπορεί να στέκεται όρθια στα πόδια της χωρίς την βοήθεια κανενός. Και αυτό είναι δική μας υπόθεση. Και θα το πετύχουμε.

-Στο ευρωπαϊκό σχέδιο διάσωσης συμμετέχει και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Σας φοβίζει αυτή η εξέλιξη;
-Κατ' αρχάς αυτό που αποφασίστηκε είναι η ενεργοποίηση ενός μηχανισμού υποστήριξης των κρατών-μελών, όταν φτάσουν στο τελευταίο σημείο. Ο δικός μας στόχος είναι να μην χρειαστούμε αυτήν την υποστήριξη. Στοχεύσαμε στην προηγούμενη περίοδο στο να υπάρξει ένα περιβάλλον σταθερό, που θα εξασφάλιζε ένα δείκτη ασφάλειας για την χώρα μας, από έναν μηχανισμό υποστήριξης για να μην αποτελεί η χώρα μας βορά στα χέρια των κερδοσκόπων.
Αυτό το πετύχαμε και αυτό έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία γιατί στο επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να ξαναδανειστούμε και δεν θα ισχύει τότε αυτό που βιώσαμε την προηγούμενη περίοδο. Εξάλλου η απόφαση του κ. Τρισέ να αποδεχθεί τα ελληνικά ομόλογα και μετά το 2010 δίνει την δυνατότητα σε μας να έχουμε ένα ακόμη ισχυρό χαρτί διαπραγμάτευσης.

-Δεν θα έχουμε δηλαδή στο μέλλον συνταγές του ΔΝΤ με ακόμη σκληρότερα μέτρα;
-Η απόφαση των Ευρωπαίων ηγετών όπως αυτή καταγράφεται από την ανακοίνωσή τους, αναφέρει ρητά ότι τα μέτρα που πήρε η ελληνική κυβέρνηση επαρκούν. Και γι' αυτό φυσικά τόλμησαν και προχώρησαν στις όποιες αποφάσεις τους.
Δεν αντιλαμβάνομαι λοιπόν τον λόγο που θα χρειαζόταν νέα μέτρα για να αντιμετωπίσουμε ένα πρόβλημα που φαίνεται πως το λύσαμε. Η κατεύθυνση μας βρίσκεται πια στον χώρο της ανάπτυξης. Εκεί στοχεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις και αυτό θα αποτελέσει πρώτη μας προτεραιότητα.

-Ύφεση, ανεργία, υψηλός πληθωρισμός, οι εξαγωγές παρουσιάζουν πτώση... Υπάρχει φως στα βάθη του τούνελ;
-Όπως σας είπα πριν, για να βγούμε από την κρίση, χρειάζονται στοχευμένες επιλογές που θα επικεντρώνουν την πολιτική μας προσπάθεια στην αναπτυξιακή διαδικασία.
Αμέσως μετά την ψήφιση του Φορολογικού Νομοσχεδίου που όπως γνωρίζετε έρχεται σε συζήτηση στην βουλή, μέσα στην Μ. Εβδομάδα, οι επόμενες πρωτοβουλίες θα στοχεύουν ακριβώς σ' αυτό.
Ήδη υπάρχουν αποφάσεις από πλευράς της κυβέρνησης με τα 2 δις ευρώ που δίνονται για το ΤΕΜΠΜΕ με στόχο την στήριξη των επιχειρήσεων και θα ακολουθήσουν και άλλες πολιτικές που θα απαντούν σ' αυτό το πρόβλημα.

-Δηλαδή είναι όλα καλώς καμωμένα κ. Αηδόνη; Τότε γιατί διάφορες αποφάσεις έχουν αμφισβητηθεί από κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόμματος; Αναφέρομαι στον κ. Παπουτσή, στον κ. Πετσάλνικο κα.
-Είναι αλήθεια, ότι όταν και εφόσον, βρίσκεσαι στην διαδικασία παραγωγής πολιτικής, πάντοτε θα υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις και είναι απόλυτα λογικό. Οι διαφοροποιήσεις πολλές φορές συμβάλλουν καθοριστικά σε θετικές αλλαγές χωρίς φυσικά να αποκλείσουμε ότι και κάποιες άλλες φορές δεν βοηθούν.
Επειδή αναφέρατε ονόματα θα ήθελα να μείνω στην διαφοροποίηση του κ. Πετσάλνικου για τα τέλη κυκλοφορίας. Σήμερα από τα αποτελέσματα, αν είχε ακούσει το Οικονομικό Επιτελείο τον Πρόεδρο της Βουλής δεν θα είχαμε απώλεια εσόδων πέρα των 100.000.000 ευρώ και φυσικά εάν τεράστιο πολιτικό κόστος.
Όπως επίσης και σε μια δική μου προσωπική περίπτωση. Είναι γνωστό ότι ζήτησα την αλλαγή της διάταξης για τον υπολογισμό των τιμών στα φάρμακα. Έγινε αποδεκτό από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου και είχε σαν αποτέλεσμα το ελληνικό δημόσιο να ωφεληθεί με επιπλέον έσοδα που προκύπτουν από την αλλαγή της διάταξης με τον υπολογισμό πλέον των τιμών στο σύνολο των χωρών της ΕΕ που έχουν συγκριτικά στοιχεία.

-Από διάφορα δημοσιεύματα φαίνεται ότι το κράτος θα κερδίσει από την δική σας παρέμβαση σχεδόν 800.000.000 ευρώ επιπλέον...
-Πράγματι αυτό είναι αλήθεια. Το ελληνικό δημόσιο θα κερδίσει ακόμη περισσότερα λεφτά, πέραν του 1 δις ευρώ που έφερνε η αρχική διάταξη.

-Αποφύγατε να αναφερθείτε στον φίλο σας τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο κ. Παπουτσή. Συμφωνείτε με τις απόψεις του;
-Είναι αλήθεια ότι η αντίδραση μέσα στην βουλή έγινε σε υψηλότερους τόνους από αυτούς που θα επέβαλε η δεοντολογία. Ήταν όμως τόσο δύσκολες οι στιγμές που περνάγαμε όλοι εκείνη την ημέρα, που ο καθένας από εμάς να αντιλαμβάνεται και να κατανοεί με τον δικό του τρόπο το μέγεθος της αντίδρασης του κ. Παπουτσή.
Η μάχη εκείνη την περίοδο ήταν μία μάχη που έδινε η χώρα για να πείσουμε τους ηγέτες των ΗΠΑ, της Γερμανίας κλπ ότι δεν μπορούν οι λαοί να αποτελούν παιχνίδια στα χέρια κερδοσκόπων. Η αντιπαράθεση κινήθηκε σε αυτήν την κατεύθυνση αλλά δυστυχώς υπήρξε άλλη εικόνα.

-Έχει περάσει στην κοινωνία ότι υπάρχει μια εσωτερική σύγκρουση στο ΠΑΣΟΚ. Μεταξύ του παλιού και του νέου, του παραδοσιακού δηλαδή και του σύγχρονου ισχύει κάτι τέτοιο;
-Έχω μάθει στην μικρή μου πολιτική διαδρομή να μην συμμετέχω και να μην συνεύω σε σχηματικές οριοθετήσεις.

-Δεν υπάρχει δηλαδή αριστερή τάση στο ΠΑΣΟΚ;
-Υπάρχουν απόψεις, στάσεις, διαδρομές και η ιστορία του καθένα. Υπερασπιζόμαστε τις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης, της ισονομίας και αγωνιζόμαστε να τις διαφυλάξουμε γιατί αποτελούν την συνείδηση και την ψυχή της παράταξης.
Οι αποφάσεις πολλές φορές που είναι έξω από αυτό το πλαίσιο, είναι λογικό να δημιουργούν τριγμούς, διαφοροποιήσεις και αντιδράσεις. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μπορεί κανείς να σχηματοποιεί, να ωραιοθετεί και να εντάσσει σε ομάδες τις απόψεις που κατά καιρούς εκφράζονται από διαφορετικά πρόσωπα.
Θα με ανησυχούσε αν στον πολιτικό μου φορέα δεν ζούσα καθημερινά μέσα στην προσέγγιση της διαφορετικότητας.

-Ο «Καλλικράτης» στην τελική ευθεία... Πολλοί κάνουν λόγο για παρασκηνιακές κινήσεις σχετικά με τον αριθμό και τα όρια των νέων Δήμων. Τελικά ποιοι κάνουν την διαβούλευση; Το ΠΑΣΟΚ ή οι Αυτοδιοικητικοί;
-Η διαβούλευση με τους φορείς της Αυτοδιοίκησης συνεχίζεται. Υπάρχει καταγεγραμμένη η ομόφωνη άποψη της ΚΕΔΚΕ στο συνέδριο της και πάνω σ' αυτό το πλαίσιο σχεδιάζεται μια νέα αυτοδιοικητική τομή.
Εγώ προσωπικά παρασκήνια δεν γνωρίζω. Βλέπω όμως ότι υπάρχει μια διαφορετικότητα στην προσέγγιση από τα πολιτικά πρόσωπα τους φορείς της Αυτοδιοίκησης όπως επίσης και από τα κόμματα. Σίγουρα θα ήταν ενισχυτικό αν υπήρχε μία κοινή άποψη αλλά δυστυχώς απ' ότι φαίνεται αυτή δεν είναι εφικτή.

-Εσείς πόσους Δήμους θα εισηγηθείτε για τον Ν. Δράμας;
-Η πρόταση η δικιά μου αφορά 5 Δήμους. Και το έχω εξηγήσει και σε προηγούμενες τοποθετήσεις μου.

-Κλείνοντας, τι θα θέλατε να προσθέσετε;
-Εύχομαι να μην χρειαστούν ποτέ ξανά άλλες θυσίες του ελληνικού λαού και η χώρα να μπορέσει στο μέλλον να σταθεί όρθια για να εξασφαλίσουμε την κοινωνική και οικονομική ευημερία στον λαό.
Καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά.

 


Σχόλια (16)

ΑΛΕΚΟΣ - Τετάρτη 7 Απριλίου 2010 στις 10:49
να στηριξει ο Αηδονης τον δημοσιο υπαλληλο που δεν δουλεψε ποτε στη ζωη του η αυτον που ταιζει το κομμα τοσα χρονια τι λετε ρε παιδια?εχουν οι αλλοι τον Μαργαριτη τον νεκροθαφτη εχει θαψει τη Δραμα τα ιδια θα κανουμε και εμεις?

πέτρος - Τετάρτη 7 Απριλίου 2010 στις 04:23
να προσέξει ο αηδόνης ποιον θα στηρίξει το πασοκ στον δήμο δραμας μακριά οι αεριτζήδες οι αποτυχημένοι και οι κατα;χρεωμένοι

Panos - Κυριακή 4 Απριλίου 2010 στις 17:16
ο αηδόνης είναι παλικάρι για αυτό πήρε τόσους χιλ. σταυρούς. Οι νεοδημοκράτες θα πρέπει να ντρέπονται που μιλούν αρνητικά για τον ΓΑΠ. Διέλυσαν τη χώρα και για αυτό τους έστειλε ο λαός εκεί που τους έστειλε.

TEO - Σάββατο 3 Απριλίου 2010 στις 11:52
Ο Αηδόνης να πάει κόντρα με τον Ευμοιρίδη; Το άλλο με τον τοτό, το ξέρετε; Άντε ρε δεν ντρέπεσαι !!!!!

grhgoris - Σάββατο 3 Απριλίου 2010 στις 11:16
kalh anastash me ygeia se oloys

παντέλος - Σάββατο 3 Απριλίου 2010 στις 02:26
μπράβο στον αντωνη για αυτά που γράφει μόνο που η δεξιά δεν υπερασπίζεται τον εαυτό της οι άνθρωποι είναι κομπλεξικοί

ανδρέασ - Σάββατο 3 Απριλίου 2010 στις 01:43
καλά ρε ΞΕΔΙΑΝΤΡΩΠΕ πιστεύεις οτι ο Αηδόνης θα συγχαρεί τον κορυφίδη γιατί πάει απο το καλό στο καλύτερο στα νομαρχιακά συμβούλια;Ο άνθρωπος ενοχλείται γιατί κάνει αντιπολίτευση στον ευμοιρίδη είδες ποτέ τον αηδόνη ν α κάνει κριτική τον νομάρχη?

Ι.Σ. - Παρασκευή 2 Απριλίου 2010 στις 00:54
Ο ΙΣ. ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΤΕ ΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ Ο ΙΣ ΕΙΝΑΙ 34 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΜΑ Η ΔΡΑΜΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥ 1980 ΚΑΙ ΤΟΥ 1990 ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΟΛΗ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ 5 ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ

Ο ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ - Πέμπτη 1 Απριλίου 2010 στις 11:31
ΧΡΗΣΤΟ, Ο ΚΟΡΥΦΙΔΗΣ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ . ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΥΧΗ

ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ - Πέμπτη 1 Απριλίου 2010 στις 10:53
ρε παιδιά όταν μετην δεξιά ανέβαινε 1 λεπτό η Βενζίνη οι άθλιοι δημοσιογράφοι έκαναν την ελλάδα κόλαση τώρα που ανέβηκε 40 λεπτά οι καραγκιόζηδες σιωπαίνουν γιατί κονομάνε τα αφεντικά τους αυτη ειναι η αλήθεια όταν ο καραμανλής τους έδινε αυξήσεις διαμαρτύρονταν ήθελαν μεγαλύτερες ενώ τώρα ο παπανδρέου τους κόβει επιδόματα,εκτός έδρας΄δώρα,και αυτοί χαίρονται .Αν ο Καραμανλής ανέβαζε τον ΦΠΑ 2% θα τον είχαν κρεμάσει.Αν επι ΝΔ η χώρα δανείζονταν με 6,5% τα κομματόσκυλα θα είχαν στείσει ειδικό δικαστήριο και θα ψάχναν σκοπιμότητες.Ο Παπανδρέου αφίρεσε απο εναν δημόσιο υπάλληλο το 15% του μισθού του ενώ χάνει και ένα 15% απο την ακρίβεια .Αν καποιοι ειναι μαζοχιστές και την βρίσκουν εγώ έχω 3 παιδιά και θα ήθελα ο γιωργάκης να μου έλεγε προεκλογικά τι θα μου κάνει...σε 4 μήνες αν δεν πάρουν μέτρα υπέρ του λαού θα τους πετάνε αυγά

Ο ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ - Πέμπτη 1 Απριλίου 2010 στις 10:40
ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΑΡΧΙΣΕ. Ο ΚΟΝΤΟΣ ΣΓΟΥΡΟΜΑΛΛΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΧΤΕΝΙΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΗΚΑΝ .ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ( ΒΛΕΠΕ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ) ΑΜΑΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ........ΓΛΕΝΤΙΑ

αντώνης - Πέμπτη 1 Απριλίου 2010 στις 10:38
η χώρα δέν καταστρέφεται καταστράφηκε δεν το εχετε καταλάβει ότι ο Παπανδρέου θα είναι ο πρωθυπουργός που θα πεί το δυστυχώς επτοχεύσαμε?ομως πάλι θα φταίει η δεξιά...στην ΑΔΕΔΥ το ΠΑΣΟΚ παίρνει 80% από αυτούς που διόρισε την νύχτα .ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΈΒαλαν σε 1 νύχτα 50 άτομα για 2 μήνες και μετά αυτοί έγιναν μόνιμοι .Καποιοι προσπαθούν να μας πείσουν οτι ο Καραμανλής φταίει.Η αληθεια είναι ότι αν ο Καραμανλής έπαιρνε αυτα τα μέτρα θα τον είχαν ξεσκίσει ενώ τώρα γ....ε τους Ελληνες όμως απόλυτη σιωπή

Ι.Κ. - Πέμπτη 1 Απριλίου 2010 στις 10:28
ζητω ο αριστερος παπουτσης του σαμινα και της ευρωβουλης επαγγελματιας πολιτικος αυτοι οδηγησαν την ελλαδα μαζι με το σαμινα στον πατο

ΓΙΑΝΝΗς - Πέμπτη 1 Απριλίου 2010 στις 07:43
Ο ΑΗΔΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΕΝ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ Ο ΑΞΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

ΙΟΡΔΑΝΗΣ - Πέμπτη 1 Απριλίου 2010 στις 07:38
η χωρα καταστρεφεται και το πασοκ κανει λογο για τον ηγετη που την εσωσε...και ασχολειται με τον καλλικρατη

tot3tis - Πέμπτη 1 Απριλίου 2010 στις 02:41
etsi..

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ