Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Ο ΑΦΥΛΑΚΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ


Γίνεται μεγάλη συζήτηση για τις παραμεθόριες και την ένταξη του Νομού Δράμας. Έχουν γίνει άραγε οι ανάλογες ενέργειες; Έχει τεθεί ως αίτημα στην Επιτροπή Περιφερειών της Βουλή; Ή απλά μιλάμε μεταξύ μας και στην Αθήνα δεν έχουν ιδέα για τίποτε.

Νομαρχιακό Συμβούλιο για έκδοση ψηφίσματος υπέρ των αγροτών μετά από πρόταση της παράταξης \"Υπερνομαρχία Πολιτών\".
Οι αγρότες έχουν απόλυτο δίκιο. Έχουν πολλά προβλήματα που πρέπει να λυθούν. Υπήρξε και ένταση μεταξύ των εκπροσώπων των αγροτών και του Γιάννη Στεφανίδη. Οι αγρότες ήθελαν το Νομαρχιακό Συμβούλιο να βγάλει ψήφισμα χωρίς συζήτηση.
Προσωπικά διαφωνώ με τα ψηφίσματα \"φασόν\". Οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι έχουν το δικαίωμα του λόγου και της διαφορετικής άποψης. Αλίμονο αν παίρνονται αποφάσεις χωρίς συζήτηση.

Δηλώσεων συνέχεια για την Ονειρούπολη της Δράμας... Αυτήν την φορά από τον γνωστό αθλητικογράφο Χρήστο Σωτηρακόπουλο, που βρέθηκε στην πόλη μας για την παρουσίαση του βιβλίου \"Παιχνίδι χωρίς όρια\".
Εντυπωσιάστηκε από τον Ονειρούπολη, το εορταστικό χρώμα και την γιορτινή ατμόσφαιρα στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό. Αναφέρθηκε και στην Δόξα Δράμας την οποία χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα που η θέση της είναι στην Σούπερ Λίγκα.
Σε ανάμνηση της επίσκεψης ο ΓΣ Δόξα πρόσφερε δύο φανέλες της Δόξας στον γνωστό δημοσιογράφο με τα ονόματα του ίδιου και του γιου του.

Ιδιαίτερη συζήτηση γίνεται για την κρίση στην αγορά και στην δυσκολία που αντιμετωπίζουν τα μικρά εμπορικά καταστήματα.
Έχουν τα πολυκαταστήματα από την μια και την οικονομική κρίση από την άλλη και κινδυνεύουν να γίνουν σάντουιτς αν δεν ληφθούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.

Όμως δεν βλέπω κάτι χειροπιαστό από τον Εμπορικό Σύλλογο της Δράμας... Θα πρέπει κάτι να γίνει.
Τα πολυκαταστήματα παίζουν \"μονότερμα\". Κάνουν μεγάλες προσφορές όμως κάτι θα πρέπει να κάνουν και τα εμπορικά καταστήματα.
Άραγε τι προτείνει ο Κώστας Ντινάκης;

Τελευταία διάβασα μια ανακοίνωση την οποία φαίνεται ποιος συνέταξε, και αισθάνθηκα για λίγο δημοσιογράφος-διαφημιστής.
Κάποιοι μαύροι και άραχνοι που έμαθαν να βγάζουν χολή προσπαθούν να με στοχοποιήσουν \"φωτογραφίζοντάς με\" σε διάφορες ανακοινώσεις.
Θα ήθελα να τους πω ότι δεν είμαι χθεσινός και έχω μάθει να αγωνίζομαι. Είμαι χρόνια στην πιάτσα, με απόψεις και θέσεις και δεν πτοούμαι από διάφορα δημοσιεύματα. Απλά πικραίνομαι γιατί ανακαλύπτω την κακία και την μικροψυχία ορισμένων. Που ειδικεύονται στους εμπρησμούς, μέσω δηλώσεων και ανακοινώσεων.
Θα ήθελα να τους πω ότι προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους έχουν άποψη και θέση. Με κουράζουν όμως κάποιοι \"τζάμπα\" μάγκες που σε στοχοποιούν και προσπαθούν να σε πλήξουν με κτυπήματα κάτω από την μέση.

Θέλουν πόλεμο τα παιδιά... Κανένα πρόβλημα. Όμως τι θα γίνει άραγε με τις παράπλευρες απώλειες;

Όσο για το γνωστό έντυπο που ανά τακτά χρονικά διαστήματα ασχολείται μαζί μου... Παιδιά κανένα πρόβλημα. Είναι γνωστός ο ρόλος σας. Πολιτική κάνετε, σκοπιμότητες εξυπηρετείτε όμως προσέξτε...
Διακρίνω μια εκτός ορίων υποκειμενικότητα. Όλα άσχημα, μαύρα και άραχνα για τους μεν, όλα καλά και ωραία για τους άλλους. Με αυτόν τον τρόπο δεν πείθετε κανέναν. Σας έχουν καταλάβει όλοι. Και αντιλαμβάνονται το παιχνίδι σας.

Οι γιορτές πλησιάζουν και πολλοί συμπολίτες μας ψάχνουν το μέρος που θα επισκεφθούν.
Προσωπικά θα ήθελα να πάω στην Κεϊλάνη.
Όχι δεν κάνω πλάκα. Με τόσες ανακοινώσεις του Επιμελητηρίου που διάβασα για επιχειρηματικές αποστολές θα ήθελα να πάω εκεί... μπας και κλείσω και καμία εμπορική συμφωνία. Ποιος ξέρει, καμία συμφωνία για τσάι, μπανάνες ή ελεφαντόδοντο.

Όμως αρκετά τα όνειρα. Ας επιστρέψουμε στην πραγματικότητα... Συζητώ με τον φίλο μου Γιάννη που μου δίνει τον καλύτερο επίλογο για τα σχόλια μου \"Όλα τα έλυσαν η Κεϊλάνη τους έλειπε τρομάρα τους...\". Τι να πεις, απλά αυτά είναι απίστευτα και όμως Δραμινά.
Καλές γιορτές...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ