Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ


36 σχόλια

Πρωταθλήτρια, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως αναμένεται να αναδειχθεί σύντομα η Ελλάδα, όσον αφορά στην τιμή της αμόλυβδης βενζίνης.
Βάσει των στοιχείων αυτήν την ώρα η χώρα μας έχει την μεγαλύτερη τιμή αμόλυβδης στην Ευρώπη των «27» και πολύ σύντομα θα έχει και την μεγαλύτερη στον κόσμο.

Είμαστε πια πρωταθλητές... Είμαστε μεγάλη χώρα. Πρώτοι στην ανεργία, στην ακρίβεια, στο δημόσιο χρέος, στην διαφθορά, στην παραοικονομία, στην τιμή της βενζίνης, στην φοροδιαφυγή. Είμαστε χώρα μοντέλο.

Όλοι αναρωτιούνται πόσο θα συνεχιστούν αυτές οι τεράστιες επιτυχίες. Χτυπήσαμε κορυφή. Ξεπεράσαμε τα Ιμαλάια. Πάμε για το φεγγάρι.

Όμως για να σοβαρευτούμε. Αυτή η κατάσταση με τη τιμή των καυσίμων πρέπει να σταματήσει. Εκτινάχθηκε ο πληθωρισμός.
Είμαστε η μόνη χώρα ενώ έχει ύφεση, ταυτόχρονα έχει και πληθωρισμό. Αρα κάποιοι κερδοσκοπούν και αυτό το πληρώνει το κοινωνικό σύνολο.

Αρχισαν πάλι τα διάφορα «παπαγαλάκια» την δουλειά που ξέρουν καλά. Διαδίδουν διάφορες φήμες με μόνο στόχο να δημιουργηθούν αντάρες.
Σενάρια, αναλύσεις, ίντριγκες με μόνο στόχο να γίνει η πολιτική ζωή του τόπου ζούγκλα.

Ο τόπος μας έχει προβλήματα. Οι πολίτες ελάχιστα ασχολούνται με το πολιτικό μέλλον του πολιτικού προσωπικού του τόπου. Και φυσικά με κουτσομπολιό και παρασκήνιο, πολιτική δεν γίνεται.

Ο κόσμος είναι μπουχτισμένος. Έχει αηδιάσει με όσα βλέπει να εξελίσσονται. Και ξέρει να κρίνει και να βγάζει τα συμπεράσματά του. Καταλαβαίνει τις σκοπιμότητες, τα πισώπλατα μαχαιρώματα και τις προθέσεις.

Αρχισε πάλι το ίδιο έργο στο Δοξάτο... Αντιδρούν οι κάτοικοι με την απόφαση να οριστεί ως έδρα του Δήμου το Καλαμπάκι.
Σίγουρα μέτρησαν το νέο Δημαρχείο, για να οριστεί ως έδρα το Καλαμπάκι. Όμως και το Δοξάτο έχει δίκιο. Την μία έδρα το Βαθύσπηλο, την άλλη μια Δοξάτο, μια Καλαμπάκι.
Δικαιολογημένη η αγανάκτηση των κατοίκων. Υπήρχε δυνατότητα να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Να γίνει ιστορική έδρα το Δοξάτο και οι υπηρεσίες να λειτουργούν στο Καλαμπάκι.
Απορώ γιατί δεν το προωθούν οι τοπικοί φορείς.

«Νεκρή πόλη» θυμίζει η Δράμα τις καθημερινές αφού η κίνηση στα καταστήματα είναι ανύπαρκτη. Η ύφεση έχει χτυπήσει την πόρτα όλων των Δραμινών και τα οικονομικά μέτρα έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο.
Κάτι πρέπει να γίνει. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Πολλοί συμπολίτες μας έχουν φτάσει στα όριά τους.

Δεν κινδυνολογούμε. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η ομοβροντία με τα πολύ σκληρά μέτρα σε συνδυασμό με την γενικότερη οικονομική κρίση οδηγούν χιλιάδες συμπολίτες μας σε αδιέξοδο.
Η ευημερία των αριθμών δεν είναι λύση. Αλίμονο... Μπορεί να αγνοούν την κοινωνία. Όμως η κυβέρνηση πρέπει να δει και τους πολίτες. Δεν είναι μόνο οι δείκτες.
Υπάρχουν και άνθρωποι.

Έβλεπα την ανακοίνωση κάποιων αθλητικών σωματείων για τις επιχορηγήσεις που θα πάρουν από τον Δήμο Δράμας.
Εξέφραζαν τις διαφωνίες τους για το ποσό που αποφασίστηκε να δοθεί και εγώ αναρωτήθηκα... Ο Δήμος Δράμας είναι ένας από τους λίγους Δήμους στην Ελλάδα που επιχορηγεί αθλητικά σωματεία. Και επίσης δίνει δωρεάν τις γηπεδικές εγκαταστάσεις για να προπονηθούν οι ομάδες.
Παρ' όλα αυτά υπάρχουν κάποιοι (ευτυχώς ελάχιστοι) που διαφωνούν... Μα από τον Δήμο περιμένουν να συντηρήσουν τα σωματεία τους;

Το ποσό αυτό έχει συμβολικό χαρακτήρα. Αλίμονο αν οι ομάδες ζούσαν με τις χρηματοδοτήσεις των Δήμων.
Πρέπει κάποια πράγματα να ξεκαθαρίσουν. Είσαι πρόεδρος ομάδας σημαίνει βάζεις λεφτά από την τσέπη σου για να καλύψεις τις ανάγκες της. Για να βάλεις λεφτά από την τσέπη σου, πρέπει να είσαι αυτάρκης οικονομικά.
Το προεδριλίκι είναι χόμπι. Δεν είναι επάγγελμα. Και οι ομάδες συντηρούνται από τον πρόεδρο, δεν τον συντηρούν.

Όσο για τις πολιτικές αναλύσεις είναι καλές και απαραίτητες. Αρκεί αυτός που επιβραβεύει ή που καταγγέλλει πολιτικούς να έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία.

Και κάτι τελευταίο...
Η πολιτεία επιτέλους πρέπει να λειτουργήσει και να ελέγξει με συστηματικό τρόπο διάφορες ομάδες.
Να δει αν λειτουργούν, αν υπάρχουν μέλη, αν γίνονται διοικητικά συμβούλια, αν πληρώνονται οι αθλητές. Να ελέγξει αν οι πρόεδροι και τα μέλη των ΔΣ έχουν λευκό ποινικό μητρώο, αν έχουν εκκρεμότητες με την δικαιοσύνη, αν είναι φορολογικά καθαροί.

Η κυβέρνηση έβαλε στόχο να καθαρίσει το τοπίο. Ας ξεφύγει από τον αθλητισμό. Όπου υπάρχουν πολλοί που πρέπει να πάρουν την άγουσα προς τα αποδυτήρια.

Η αμφίδρομη επικοινωνία που έχει ξεκινήσει η εφημερίδα μας (psithiri.gr) με τους αναγνώστες της, γίνεται κάθε εβδομάδα και πιο ενδιαφέρουσα αλλά και πιο έντονη. Αναγνώστης με το ψευδώνυμο (Ντένις ο Τρομερός) μας έστειλε το τελευταίο ανέκδοτο που κυκλοφορεί στην πιάτσα.....
Ρωτάει « Γιατί ο Νομάρχης θέλει να πάει για δήμαρχος Δράμας;» και η απάντηση έχει απίστευτο γέλιο.
«Γιατί ο Νομάρχης έμαθε πως με τον Καλλικράτη η μετακίνηση των μαθητών πάει στους Δήμους».

Το κλασσικό σκηνικό στο γραφείο του Νομάρχη Δράμας Κώστα Ευμοιρίδη την ημέρα της γιορτής του.....
Οι φίλοι και οι επισκέπτες του έλεγαν «Χρόνια Πολλά Κώστα, με υγεία».
Αυτός απαντούσε σοβαρός σοβαρός «Ευχαριστώ θα κατέβω για δήμαρχος Δράμας, θέλω να είσαι υποψήφιος. Εσύ είσαι πολύ καλός σίγουρα θα βγεις.»
Η κασέτα αυτή μάλιστα, από συνήθεια μάλλον έπαιξε όλο το τριήμερο μέχρι την ημέρα του Αγ. Πνεύματος.
Κάποια στιγμή του ευχήθηκαν και νομαρχιακοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης. Λίγο έλλειψε να μπερδευτεί και να κάνει την ίδια πρόταση και σε αυτούς.

Πασόκοι φίλοι του Ευμοιρίδη και πολιτικά άστεγοι και ορφανοί συνεργάτες του ξεκαθάριζαν σε όλους τους τόνους το προηγούμενο σαββατοκύριακο ότι ο νομάρχης θα κατέβει και δεν τον ενδιαφέρει η εκλογή του (αυτοί ούτε με μηχανή του χρόνου δεν θα μπορούσε να την πετύχει) αλλά μόνο πως θα ξεκουμπιστεί «ο άλλος».
«Ο άλλος» φυσικά είναι ο Θωμάς Μαργαρίτης.
Ποτέ δεν μπόρεσε να αποδεχθεί ο νομάρχης το γεγονός ότι ήρθε ένας νέος άνθρωπος που χωρίς να «φιλήσει το χέρι του» και χωρίς την έγκρισή του έγινε δήμαρχος Δράμας. Δεν θα το συγχωρήσει ποτέ ότι δεν του πέρασαν τα καπρίτσια της προηγούμενης τετραετίας. Ότι τότε ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος και στο τέλος αναγκάστηκε να κάνει πίσω.
Ο Ευμοιρίδης ποτέ δεν κατάλαβε ότι στις εκλογικές διαδικασίες ο κόσμος και οι πολίτες έχουν πλέον δικαίωμα να αποφασίζουν χωρίς τις υποδείξεις του.

Πολλοί χαρακτηρίζουν τον νομάρχη μας έτοιμο «δούρειο ίππο» για την Ν.Δ. στη Δράμα. Θα μπει λένε στο παιχνίδι, θα διασπάσει το κόμμα που τον ανέδειξε και που υποκριτικά δηλώνει στρατιώτης του και θα χαρίσει το δήμο ίσως και την περιφέρεια αν χρειαστεί στο ΠΑΣΟΚ.
QUIZ Αν ο Ευμοιρίδης είναι ο «δούρειος ίππος» ο πολυμήχανος Οδυσσέας ποιος είναι;
Α. Ο Στάθης Αυγερινόπουλος (πολυμήχανος;;;)
Β. Ο Νικόλας Γεωργιάδης (!!!)
Γ. Κανείς (ο Ευμοιρίδης είναι όλα μόνος του)

Με τις θερμότερες ευχές μας στον Κων/νο Ευμοιρίδη του αφιερώνουμε ένα παραμύθι του Αισώπου.

Ένας «μικρός» βοσκός, που έβοσκε το κοπάδι του έξω από το χωριό, για να διασκεδάσει, άρχισε μια μέρα να φωνάζει δυνατά:
«Ο λύκος! Ο λύκος!».
Οι χωρικοί, όταν τον άκουσαν, νομίζοντας ότι έρχεται ο λύκος, έτρεξαν να τον βοηθήσουν και τότε είδαν πως τους κορόιδευε.
Ο «μικρός» βοσκός ξανάκανε το ίδιο και άλλες φορές, ώσπου οι χωρικοί σταμάτησαν να του δίνουν σημασία.
Μια μέρα, όμως, ήρθε στ' αλήθεια ο λύκος και, όταν το παιδί άρχισε να φωνάζει με όλη του τη δύναμη:
«Ο λύκος! Ο λύκος!», κανείς δεν παρουσιάστηκε να το βοηθήσει.
Έτσι ο λύκος του έφαγε όλα του τα αρνιά.

Ο μύθος θέλει να μας πει ότι όποιος λέει ψέματα για τα πάντα και για πολλά χρόνια, στο τέλος κανείς δεν τον πιστεύει ούτε και όταν λέει την αλήθεια.

Κάποιοι «φίλοι» σου κ. Κώστα μας λένε να μην σχολιάζουμε τίποτα για σένα, γιατί αυτό σε πεισμώνει και από γινάτι θα υλοποιήσεις τις απειλές σου.
ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ. Να κατέβεις υποψήφιος στο Δήμο Δράμας. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

Κύριε βουλευτά, κύριε Τζίμα, σας μεταφέρουμε αυτολεξεί την απορία δικού σας ανθρώπου στην στενή παρέα του «πως θα σας φαινόταν αν σας έλεγα ότι η κα Μελίνα Μποτέλη θα κατέβει υποψήφια για με τον κ. Ευμοιρίδη;»
Υπουργέ αν έχει τέτοιους φίλους που σε εκθέτουν για να ωφελήσουν το δικό τους τομάρι δεν τους χρειάζεσαι τους εχθρούς.

Πραγματοποιήθηκε με πλήρη μυστικότητα η συνάντηση Τερζή - Χαρακίδη -Ξυνίδη. Το απόγευμα της Δευτέρας στην Ξάνθη. Ο Χαρακίδης σε μία τόσο ιδιαίτερη συνάντηση κατέφθασε με την σύζυγο του (ποτέ και κανείς δεν κατάλαβε γιατί το έκανε αυτό, μάλλον αυτό θα επιτάσσει το σύγχρονο marketing).
Η συζήτηση κράτησε αρκετή ώρα όπου οι διαφωνούντες συμφώνησαν πως ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ. Ως εκ τούτου και με την επιστροφή τους στη Δράμα ξεκίνησαν και οι δυο την συγκρότηση των ψηφοδελτίων τους !

 


Σχόλια (36)

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ - Κυριακή 30 Μαΐου 2010 στις 13:01
ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΜΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΜΟΙΡΙΔΗΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΑΞΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ) ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ. ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΝΟΝΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ!

nils holgerson - Κυριακή 30 Μαΐου 2010 στις 12:53
PERNOYSA APO DO KAI EIPA NA PO ENA GIA,FASI EXETE.VARATE VARATE.ANTE GEIAAAAA

Ντενις ο Τρομερος - Κυριακή 30 Μαΐου 2010 στις 12:49
Χαιρομαι που η παρεα μας μεγαλωνει.Για να γελασουμε λιγο αυτος ο Παρης Αβραμιδης (γλειφτης του νομαρχη) πρεπει να ξερετε ολοι ειναι σιγουρα καποιος δημοσιος υπαλληλος και μαλιστα απο τους τεμπεληδες.δεν εξηγητε διαφορετικα γραφει μονο τις καθημερινες, ο γυφτος ο τσιγκουνης στελνει e mail μονο απο την υπηρεσια του.Οσο για τους μαγκες που θελουν να τα πουμε κατα προσωπο, οριστε ημερα και ωρα, φωναξτε και τον Ρωχαμη να με κανει ντα. ουσττττ.........

ΝΤΟΡΑ Η ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ - Κυριακή 30 Μαΐου 2010 στις 12:43
ΠΡΟΣ ΕΥΜΟΙΡΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ : ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ...ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΩΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩΛΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΥΠΗΡΞΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΑΠ ΑΥΤΟΝ...

ΑΣΤ. ΜΠΕΚΑΣ - Σάββατο 29 Μαΐου 2010 στις 13:54
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΛΕΝΕ.ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ.ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΑΣ.ΜΠΡΑΒΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΑΤΕ ΣΤΟΝ Κ. ΝΟΜΑΡΧΗ

ΑΝΩΝΥΜΟΣ - Σάββατο 29 Μαΐου 2010 στις 12:34
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΕΚΑΝΕ ΤΩΡΑ 100 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΟΣΟ 2 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΛΗΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ TO STAR ΔΡΑΜΑΣ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ Κ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΗ ΔΕΥΑΔ ΣΤΗ ΔΕΝΑΔ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΛΑΣΠΩΣΤΕ

ΜΑΚΡΗΣ Γ - Σάββατο 29 Μαΐου 2010 στις 09:04
/. ΡΕ ΠΑΡΗ ΓΙΑ ΠΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΗΛΑΣ/. ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΑΝΕΠΑΓΚΕΛΤΑ ΕΙΝΕ ΟΥΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΥΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ.ΓΙΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΣΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΝΑ ΔΗΣ,ΠΟΣΑ ΛΕΩΦΟΡΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΕ ΠΛΗΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΥΤΑ ΤΟΝ ΔΡΑΜΗΝΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΠΑΡΚΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ...ΛΑΜΟΓΙΑ..ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΣ ΗΔΕΝ ΞΕΡΗΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΗΣ ΟΤΙ 3 ΝΟΜ,,ΑΡΧΙΔΕΣ..ΚΑΙ ΟΕΝΑΣ ΕΙΝΕ Ο ΕΥΗΜΕΡΙΔΗΣ ΣΑΣ ,ΚΑΤΗΓΩΡΟΥΝΤΕ ΓΙΑ ..ΑΠΑΤΗ. ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΗΣ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΧΕ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑΞΗΔΙΑ ΑΠΟ 1/1 2009ΕΩΣ 30/8 2009 1,,,,,,,,,ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΗΧΙΑ ΑΝ ΘΕΛΗΣ ΝΑ ΣΕ ΔΟΣΩ.ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΔΡΑΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ..ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΣ.??ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΠΑΡΗΔΕΣ.

ΜΑΚΡΗΣ Γ - Σάββατο 29 Μαΐου 2010 στις 05:53
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΗΣ ΦΗΛΕ ΜΟΥ ...ΤΙ ΕΙΠΕ ΑΝΕΠΑΓΚΕΛΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΜΕΙΡΙΔΗ ΣΕ ΠΑΡΕΑ..ΤΟ ΕΧΩ ΥΠΩΧΡΕΟΣΗ .ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΗΡΕ ..ΠΑΣΟΥΜΑΚΙΑ

haker ntenis - Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 στις 14:15
pari ... oso esena se lene avramidi, allo toso kai evmiridis tha ginei dimarxos. me kati kokorakia ntavades san kai esena oute diaxiristis stin ikodomi tou den mporei na ginei... ta kalitera erxonte... matheno oti tha exoume trela gousta

ΠΑΡΗΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ - Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 στις 12:05
ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 73 ΕΤΩΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΑΣ ΒΓΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΜΜΟΧΑΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΜΙΝΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ

DECO DC - Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 στις 06:27
kala auta ta paramithia oti o evmiridis einai 73 xronon as ta lete sto se indianous oxi stous draminous. einai to ligotero 76-77.auta pou leei sto biografiko tou ta akoume verese.

ΠΑΡΗΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ - Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 στις 05:52
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΝΝΑ Η ΝΔ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΕΓΩ ΩΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΟΥ?ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΝΔ ΔΗΛΑΔΗ?ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΩ ΠΛΗΡΩΣ ΟΤΑΝ ΔΩ ΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΜΟΙΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ Ο ΝΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΜΟΙΡΙΔΗΣ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ

ANNA - Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 στις 05:24
ΠΑΡΗ, ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΜΟΙΡΙΔΗ ΠΟΙΑ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ...ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ;

γιαννης - Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 στις 04:31
γιατι ρε τον ευμοιριδη των αποκαλουν ΡΩΧΑΜΗ?? κανονικα με τοσο προσφορα, αδερφη ΤΕΡΕΖΑ επρεπε να των φωναζουν

Ντενις ο Τρομερος - Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 στις 04:28
ρε Παρουκλα Παρι Ππαπαρι τρεμω... ετσι ειστε ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ολοι οι φιλοι του νομαρχη ( που γραφετε εδω )γιατι απλα ετσι με αυτη την νοοτροπια σασ εμποτισε γνωστος ΡΩΧΑΜΗΣ.

ΠΑΡΗΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ - Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 στις 04:02
ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ Η ΚΟΤΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΕΣ

ανωνυμος - Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 στις 03:38
o nomarxhs einai 73 eton mpeite sto site tis nomarxiaw na to dite o teo paliotera ton eixe kanei kai 80 to thema einai eseis pou site pio neoi apo to nomarxi exete na peite kati pio kanoyrgio apo oti leei autos?

TEO - Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 στις 03:03
Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 76 ΕΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΣΟΥΣΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΣΤΗ ΝΔ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΕΛΕΩΣ

ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ - Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 στις 02:52
ΑΥΤΟΣ ΚΑΡΓΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΓΕΛΟΥΣΕ ΟΛΗ ΔΡΑΜΑ,ΔΕ ΒΑΖΕΙ ΜΙΑΛΟ.ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟΤΙΣ 3 ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ? ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΡΓΑ ΞΥΠΝΑ

geo - Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 στις 02:47
re poso xronon einai o nomarxis??? parakalo min to eklavte os ironia. apla thelo an xerei kaneis na moy apantisi

ΠΑΡΗΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ - Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 στις 02:46
ΝΤΕΝΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

Νεοδημοκράτης - Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 στις 02:32
Μπράβο μαλάκες τριβουν τα χέρια τους οι Πασόκοι. Και την περιφέρεια θα πάρουν και τον Δήμο.Βρε ούστ όλοι σας

κουτσιδης αχ. - Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 στις 01:07
ελεοοοος Ευμιριδισταν εγινε η δραμας και αυτος εχει το δρασος να μιλαει φτανει πια

????????? - Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 στις 00:57
ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΕΥΜΟΙΡΙΔΗ ΕΙΠΕΣ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ??? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ????????? ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ?????ΦΤΑΝΕΙ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ Η ΔΡΑΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΡΙ ΣΕ ΣΕΝΑ .

Ντενι ς ο Τρομερος - Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 στις 00:53
ρε παρη μαλον παπαρι ... μια γραφεις με κεφαλαια μια με πεζα μαλον τα μπερδεψες λιγο τα ονοματα σου. Πριν αλεκος μετα κατι αλλο,σου το ξαναειπαν πες αλευρι... ο κοριφιδις σε γυρευει... αν δεν καταλαβες κανε υπομονη θα γελαει ολη η Δραμα ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΟΥΛΗ ΣΑΣ.-

Ta-sos - Πέμπτη 27 Μαΐου 2010 στις 13:29
Αυτοί στο ΠΑΣΟΚ είναι απαιχτη. Ενώ τώρα είναι η ευκαιρία να πάρουν το δήμο... συνεχίζουν τον αλληλοσπαραγμό. Ένα ψηφοδέλτιο ρε συντρόφια !

παρης - Πέμπτη 27 Μαΐου 2010 στις 11:45
το γνωστο παραληρημα των ανυπαρκτων ελεεινων οπως ο κανενας χρονια τωρα το ιδιο πραγμα αλητεια μεγαλη βγες ρε μεγαλε με ονοματεπωνυμο και πεστα και με στοιχεια ετσι θα την παρετε την δημαρχια?με αυτα τα επιχειρηματα?θα δουμε οταν ερθει η ωρα τι θα πουν και οι Δραμινοι για αυτα τα επιχειρηματα

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - Πέμπτη 27 Μαΐου 2010 στις 11:27
ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΖΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ..ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΜΟΙΡΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

ΑΝΤΩΝΗΣ Π. - Πέμπτη 27 Μαΐου 2010 στις 10:26
Σε αυτή την ιστοσελίδα ο καθένας βγάζει χολή για αυτά που πιστεύει ή δεν πιστεύει. Δραμινοί συμπολίτες, καλό θα είναι να ανταλλάσουμε απόψεις ώστε να βγάζουμε και κάποια συμπεράσματα. Επίσης είναι ανεπίτρεπτο και αγενές (μια και να δίνουν χώρο να λέμε την άποψή μας) να λέμε σαχλαμάρες για την εφημερίδα. Τα παιδιά της εφημερίδας είναι γνωστά στην κοινωνία ξέρουμε ποιοι είναι και τι κάνουν. Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε μεταξύ μας αλλά με λίγη καλή προσπάθεια μπορούμε να κάνουμε ένα πολιτισμένο διάλογο. Ευχαριστώ.

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ - Πέμπτη 27 Μαΐου 2010 στις 10:12
ρε 42διάχρονε μόνο αυτά σου είπαν οι παλιοί και εκτίμησες τον Ρωχάμη. Για την χούντα σου είπαν, για τον τρόπου που γινόντουσαν οι δίκες σου είπαν, για την δόξα και σε ποια χέρια την πέρασε σου είπαν, για τους πολιτικούς εκβιασμούς που έκανε στη ΝΔ για να γίνει νομάρχης σου είπαν, για τις γυναίκες των φίλων του σου είπαν, για τα αμεα που χόρτασαν ψωμί και έκαναν περιουσίες πλάϊ του σου είπαν, για τα παιδιά του που μπήκαν στο δημόσιοα από το παράθυρο σου είπαν,για την μετανάστρια ιατρό στην αγγλία (με το πτυχίο το πέτσινο, που της εξασφάλισε)σου είπαν... Αν δεν σου είπαν, τράβα να ρωτήσεις πληρωμένε εντολοδόχε... για να μάθεις !

Ο Εκδότης της "Ψ" - Πέμπτη 27 Μαΐου 2010 στις 10:01
Φίλε Στέφανε, εμείς ως επαγγελματείες (Εκδόσεις - Διαφημήσεις - ατελιέ) στη Νομαρχία Δράμας κάνουμε μεγαλύτερο κύκλο εργασιών απ΄ ότι στον δήμο της Δράμας.

ΑΠ. ΒΑΣ. - Πέμπτη 27 Μαΐου 2010 στις 09:57
Υπάρχει φίλοι συναναγνώστες ποιός πραγματικά πιστεύει πως ο σεβαστός και καθ΄ όλα άξιος Ευμοιρίδης έχει να προσφέρει κάτι ακόμη; Τον τιμώ και τον αναγνωρίζω. Δεν ψήφισα ποτέ κανέναν άλλο όταν ήταν στη Βουλή. Όμως νομίζω πως τώρα και λόγω ηλικίας αλλά και λόγω του ότι πρέπει να δώσουμε τόπου στα νειάτα πρέπει να αποσυρθεί. Έμείς οι Νεονέοδημοκράτες έχουμε στον δήμο της Δράμας ένα νέο δήμαρχος που αποδεικνύει καθημερινά πως είναι ικανός και ορεξάτος. Αγαπητέ Κώστα μην κάνει αυτό που θα σπηλώσει την μεγάλη σου πορεία και προσφορά !

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - Πέμπτη 27 Μαΐου 2010 στις 08:55
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΕΥΜΟΙΡΙΔΗ ΚΑΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ Ο ΕΥΜΟΙΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ ΧΟΡΤΑΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΕΓΩ ΕΙΜΕΙ 42 ΕΤΩΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΔΩ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ Η ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΧΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΕ ΛΑΣΠΗ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΦΙΛΑΝΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΨΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΔΡΑΜΙΝΩΝ

anonimos - Πέμπτη 27 Μαΐου 2010 στις 07:41
nomizo oti iste skliri aapenanti sto k. eumiridi alla kai autos prepi na katalavi pote kati prepi na telioni. h politiki tou poreia kapoy prepei na stamatisi. sigora tha krini o idios pote alla prepei sovara na skeftei mipos tora einai h ora.

παρης - Πέμπτη 27 Μαΐου 2010 στις 05:37
το χερι του Μαργαριτη και ποιος ξερει τι αλλο το φιλατε εσεις για να σας ταιζει ειναι ολοφανερο οτι εχετε χασει την μπαλα απο τοτε που ειπε ο νομαρχης οτι θα κετεβει για δημαρχος πανικοβληθηκατε χανετε τη μαρμιτα και να γραφατε κατι σοβαρο για να σας παρουμε και μεις και ο κοσμος στα σοβαρα?ψευδεις κατηγοριες εναντιων του νομαρχη και βρωμια εδω απο οτι καταλαβαμε γραφετε μια παρεα πληρωμενοι ολοι και ολοι γραφετε τα ιδια ειναι ολοφανερο πλεον

ΠΑΡΗΣ - Πέμπτη 27 Μαΐου 2010 στις 03:58
ΑΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΕΥΜΟΙΡΙΔΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΩΡΑΙΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΥΘΟΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΜΙΝΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ