Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ


4 σχόλια

Χάος στα Νοσοκομεία
Ένα πρωτοφανές κύκλωμα διαφθοράς και σπατάλης στα Νοσοκομεία αποκαλύπτει έρευνα τριών υπουργείων σε συνεργασία με την δικαιοσύνη, την οποία φέρνει στο φως το «Βήμα της Κυριακής».

Οι προμηθευτές ιατρικών υλικών χρεώνουν πολλαπλάσιες τιμές από αυτές που ισχύουν σε άλλες χώρες της ΕΕ επιβαρύνοντας τα ασφαλιστικά ταμεία.
Ιατρικά υλικά πληρώνονταν 3 έως 10 φορές ακριβότερα σε σύγκριση με Νοσοκομεία του Λονδίνου ή της Μαδρίτης.
Ένα άλλο συχνό φαινόμενο είναι η σπατάλη. Οι προμήθειες αναλώσιμων υλικών γίνεται χωρίς φειδώ και χωρίς κανένα έλεγχο, με αποτέλεσμα να παίρνουν υλικά για το σπίτι ακόμα και οι αποκλειστικές νοσοκόμες που δεν ανήκουν στο δυναμικό των νοσοκομείων.

Πρέπει να μπει νυστέρι στο απόστημα. Δεν είναι δυνατόν αυτή η κατάσταση να συνεχιστεί. Και να χτυπηθεί και η πολυφαρμακία.
Οι τιμές των φαρμάκων έχουν μειωθεί αισθητά με τον νέο τρόπο υπολογισμού. Κάποια φάρμακα έχουν μείωση τιμής έως και 30%.
Πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση και για την πολυφαρμακία. Επίσης να εκκαθαριστούν τα αρχεία των ασφαλιστικών ταμείων ώστε να γνωρίζουν ποιος είναι ο ακριβής αριθμός των ασφαλισμένων.
Κυβερνητικές πηγές υποστηρίζουν ότι είναι πιθανόν ο αριθμός των ασφαλισμένων που έχουν πεθάνει και θεωρούνται ακόμη ασφαλισμένοι, να αγγίζει και τις 150.000!!!
Η γραφειοκρατία και η έλλειψη οργάνωσης στην χώρα μας ανασταίνει και νεκρούς. Ευκαιρία είναι η επίσημη πολιτεία να βρει πόσοι από τους νεκρούς αναστήθηκαν.

Οι Κερδοσκόποι
Δεν τους περιμέναμε τόσο άγριους. Είχαμε ακούσει για ΔΝΤ αλλά δεν το γνωρίζαμε. Και σε σύντομο χρονικό διάστημα καταλάβαμε ότι δεν αστειεύονται.
Μαχαίρι στους μισθούς, άγρια φορολογία, επιδρομή στα εισοδήματα, απολύσεις, ακρίβεια.
Ο μηχανισμός στήριξης ανέλαβε δράση. Επιτηρεί την ελληνική οικονομία, δίνει εντολές και η κυβέρνηση τις εκτελεί.
Τελευταία θέλουν να βάλουν χέρι και στον ιδιωτικό τομέα. Ζητούν κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η ευημερία των αριθμών και καθόλου η ζωή των ανθρώπων.

Μόνο που η χώρα μας, οδηγείται έτσι σε συνολική υποβάθμιση. Και ο στόχος είναι απλός.
Οι δανειστές, οι κερδοσκόποι, τα αρπακτικά των αγορών θέλουν να μας κατεδαφίσουν. Αμέσως μετά θα αρχίσει το «πάρτι» σε βάρος της Ελλάδας.
Μην με θεωρείτε υπερβολικό. Δυστυχώς θα δικαιωθώ και μάλιστα πολύ σύντομα.

 


Σχόλια (4)

ν'ικος - Τρίτη 1 Ιουνίου 2010 στις 09:46
ποιος είναι ο γιατρός να πάρει θέση ο πρόεδρος του ιατρικου συλλόγου?ο ξεφτίλας ο γιατρός ο φακελάκιας που είναι ο σύλλογος ερφγαζομ΄ενων?

Α.ΝΤ - Τρίτη 1 Ιουνίου 2010 στις 09:43
είναι αλήθεια και έτρεχαν για να τον σώσουν μην χάσουμε την ράτσα απο το νοσοκομείο

ΑΝΏΝΥΜΟς - Σάββατο 29 Μαΐου 2010 στις 10:48
είναι αλήθεια ότι γιατρός πιάστηκε στα πράσα να πέρνει φακελάκι?

ανώνυμος - Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 στις 14:28
τι γίνεται με τις προμήθειες στο νοσοκομείο δράμας?

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ