Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ


2 σχόλια

Η Κάθαρση και ο Βούρκος
Η ομολογία του Τάσου Μαντέλη ότι χρηματίστηκε από την Siemens ενώ ήταν υπουργός ερμηνεύτηκε ως κυνισμός. Ενώ επί πολλά χρόνια είχε κυριαρχήσει η άποψη ότι οι πολιτικοί τα παίρνουν όταν ο πρώην υπουργός το ομολόγησε, ταραχτήκαμε.
Είναι η πρώτη φορά που πολιτικός μας ομολογεί ότι πήρε λεφτά για τον εαυτό του και όχι για το κόμμα του, χωρίς να προσποιείται ότι δεν γνωρίζει πως βρέθηκαν στην κατοχή του.

Έχει χρηματιστεί μόνο ο Τάσος Μαντέλης;
Πιστεύω ότι δεν είμαστε αφελείς. Απλά η ομολογία αυτή είναι η ευκαιρία οι πολιτικοί μας να περισσεύσουν την αξιοπιστία τους και αυτό δεν μπορεί παρά να οδηγήσει σε νέες αποκαλύψεις χρηματισμού.

Όλα στη φόρα λένε οι πολίτες... Καμία συγκάληψη, να αποκαλυφθούν όσοι «έβαλαν δάκτυλο στο μέλι» και να πληρώσουν τίμημα.
Εκτός και αν το πολιτικό προσωπικό αρκεστεί στον Μαντέλη, στον Τσουκάτο και σε κανέναν «γαλάζιο» για τον φάκελο «διαφθορά».

Τότε θα χαθεί και η τελευταία ευκαιρία κάθαρσης. Γι' αυτό όλα στην φόρα. Και να δώσουν εξηγήσεις και οι πρώην Πρωθυπουργοί για τα έργα και ημέρες τους. Η κάθαρση δεν μπορεί να περιμένει.

Η Επιτήρηση
Είχαμε αναφερθεί εκτενώς στους κινδύνους από την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης Ευρωπαϊκής Ένωσης και Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Διάβαζα το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Το Ποντίκι» και προβληματίστηκα.

Είχε τίτλο «5 Υπουργοί Όμηροι του ΔΝΤ».
Αναφέρονταν στους κκ. Παπακωνσταντίνου, Λοβέρδο, Κατσέλη, Ξενογιαννακοπούλου και Ρέππα.

Οι Υπουργοί αυτοί θα έχουν ελεγκτές για την πιστή εφαρμογή του Μνημονίου.
Αρα ουσιαστικά θα επιτηρούν την τήρηση των μέτρων, θα υποδεικνύουν και θα συναποφασίζουν.
Επομένως όσοι βλέπαμε τους κινδύνους, δεν ήμασταν υπερβολικοί. Βλέπαμε τους κινδύνους της επιτήρησης. Που οδηγεί σε μείωση της Εθνικής Ανεξαρτησίας.

 


Σχόλια (2)

νωντας - Σάββατο 5 Ιουνίου 2010 στις 02:46
μεγαλα λαμογια οι πολιτικοι μασ

νικοσ - Σάββατο 5 Ιουνίου 2010 στις 02:46
αυτοί που μασ οδήγησαν στο δντ πρεπει να δικαστουν για εσχατη προδοσια κατεστρεψαν την ελλαδα

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ