Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ


10 σχόλια

Τους έβλεπες και τους θαύμαζες. Γύρω-γύρω όλοι και στην μέση ο... Και ο κοντός πρώτο τραπέζι.
Αυτό θα πει ιδεολογική συνέπεια. Μαζεύτηκαν διάφορα πολιτικά εκκρεμή που είναι κυρίως ανεπιθύμητοι στα κόμματά τους και βγήκαν βόλτα στις γειτονιές της Δράμας.

Αλλη μία υποψηφιότητα στον Δήμο Δράμας τάραξε τα νερά. Είναι ο γνωστός Μηχανικός Κώστας Σούτος, με σημαντική διαδρομή στα κοινά, που δήλωσε ότι κατεβαίνει ως υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Δράμας.

Ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του, ήταν 12 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος ενώ διετέλεσε και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας.
Η υποψηφιότητά του φέρνει τα πάνω-κάτω στο τοπικό ΠΑΣΟΚ.

Τι θα κάνουν; Θα τον υποστηρίξουν ή θα παραμείνουν δέσμιοι της λογικής στηρίζουμε τους ανεξάρτητους, τους απολίτικους, τα πολιτικά εκκρεμή και τους διάφορους εξωτικούς;
Εδώ θα κριθούν, τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Φυσικά αυτό που διαδίδεται ευρέως, είναι ότι το χρίσμα «κλείδωσε» για το ΠΑΣΟΚ. Και ότι δεν θα έχουμε καμία αλλαγή. Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει Χαρακίδη.

Θα φανεί αν κάτι τέτοιο ισχύει, το επόμενο διάστημα. Όμως μια τέτοια στήριξη, προκαλεί εύλογες αντιδράσεις.
Όταν στηρίζεις κάποιον πρέπει να γνωρίζεις την ιδεολογία του, τις απόψεις του, τις θέσεις του για τα όσα διαδραματίζονται στον τόπο.

Οι στρογγυλεύσεις, οι αοριστίες και οι λογικές ΟΦΑ (όπου φυσάει ο άνεμος) δεν πείθουν ένα μεγάλο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ.
Που δεν δέχεται να στηρίζει άνευ όρων, όσους είναι αρεστοί σε μια μικρή ομάδα στο τοπικό ΠΑΣΟΚ.

Το είδαμε και αυτό... Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου να είναι παρόντες σε εκδήλωση της παράταξης «Νέα Εποχή-Νέα Δράμα» και να δημοσιεύεται σε τοπική εφημερίδα ότι θα κατέβουν με τον Ευμοιρίδη!
Οι ίδιοι το διέψευσαν κατηγορηματικά... Φυσικό ήταν άλλωστε αφού ήδη έχουν ξεκινήσει τον προεκλογικό τους αγώνα για τις Δημοτικές όπου θα κατέβουν με τον Δήμαρχο.
Αραγε δεν το γνώριζε ο συντάκτης;

Και αν δεν το γνώριζε, γιατί δεν ρώταγε τους άμεσα ενδιαφερόμενους; Ήταν τόσο δύσκολο ή κρύβονται άλλες σκοπιμότητες;

Στην Ελλάδα ζούμε και ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει. Και να το δημοσιεύει χωρίς να το διασταυρώνει.
Όμως υπάρχουν και κάποια όρια. Η πληροφόρηση είναι απαραίτητη. Η παραπληροφόρηση βλάπτει σοβαρά την λειτουργία των Μέσων Ενημέρωσης.
Μπορεί κάποιος να θέλει «τις αντάρες» και την «ταραχή». Όμως αυτό είναι το ζητούμενο;

Κουίζ: Ποιο ψηφοδέλτιο έχει χαρακτηρισθεί «αντίκα»;
Συγκεντρώνει υποψηφίους που επί σειρά ετών πολιτεύονται και παρά τα χρόνια τους συνεχίζουν. Όμως οι καιροί άλλαξαν και ο κόσμος τους κατάλαβε. Και από την καλή και από την ανάποδη.

Πέρασε στα ψιλά των εφημερίδων, όμως είναι μια αρνητική εξέλιξη.
Η Βουλγαρία ανακοίνωσε την ακύρωση της συμμετοχής της στον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη. Ο Πρωθυπουργός κ. Μπορίσοφ δικαιολόγησε την ακύρωση για «περιβαλλοντικούς λόγους».

Τέλος για το πολύ σημαντικό αυτό έργο που είχε γίνει μεγάλη συζήτηση την περίοδο Καραμανλή.
Οι Αμερικανοί τρίβουν τα χέρια τους. Αλλωστε ποτέ δεν είδαν με καλό μάτι τον αγωγό που θα εξυπηρετούσε και την Ρωσία.
Όμως αυτό που δεν κατάλαβα είναι οι περιβαλλοντικοί λόγοι. Ξαφνικά η Βουλγαρία εμφανίζεται ευαίσθητη σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.
Και για το Κοζλοντούι, τα δύο πυρηνικά που ετοιμάζεται να στήσει, την ρύπανση του Νέστου, κουβέντα από τον Βούλγαρο Πρωθυπουργό.

Πάμε και στην ΝΟΔΕ Δράμας της ΝΔ που προσπαθεί να βρει τον βηματισμό της μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην εκλογή Προέδρου τους ΝΟΔΕ.
Δυστυχώς οι εξελίξεις τραυμάτισαν την ΝΔ και η βάση του κόμματος, παρακολουθεί απορημένη τις εξελίξεις.

Έγιναν τόσα λάθη, τόσο κακός προγραμματισμός που δύσκολα θα ξεχαστούν. Όταν ανοίγεις το κόμμα στην κοινωνία φροντίζεις να διασφαλίσεις την διαδικασία.
Ήταν άσχημη η κατάσταση, προέκυψε αυτό το συμβάν και τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα.

Τα κόμματα εξουσίας είναι μεγάλα καράβια. Με μαθητευόμενους και ημιμαθείς το μόνο βέβαιο είναι ότι θα οδηγηθείς σε αδιέξοδο.
Και δεν είναι το θέμα, ποιος θα πάρει την σφραγίδα. Αυτό είναι το τελευταίο.
Εκείνο που χρειάζεται η ΝΔ είναι να ξεφύγει από την οργανωτική παραλυσία στην οποία είχε περιέλθει.
Και με τα όσα έγιναν, είναι πολύ δύσκολο να ενεργοποιηθεί η βάση του κόμματος.

Ο Κυριάκος Χαρακίδης δήλωσε πως την στήριξη δεν την θέση η παράταξη του «Πόλη+Ζωή» αλλά ο ίδιος προσωπικά !!! Εγώ βρε παιδιά γιατί δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα «κογκολέζικα» ! Δηλαδή, στήριξη θα έχει μόνο ο επικεφαλής; Ο Νικόλας ο Γεωργιάδης, ο φίλος μου, δηλαδή δεν την είχε την περασμένη φορά; Ακούσια στήριξη υποψηφίων δημοτικών συμβούλων πρώτη φορά βλέπω !

Αλήθεια Κυριάκο, μήπως υπάρχει καμία περίπτωση να ανακοινώσεις κανένα ΠΑΣΟΚο, πριν δοθεί η στήριξη από το ΠΑΣΟΚ; Αποκλείεται ε !

Δεν μπορώ να καταλάβω πως αντέχει ο Κυριάκος Χαρακίδης όλη αυτή την διαδικασία με τις στηρίξεις από το ΠΑΣΟΚ και τον Συνασπισμό ! Και τα δύο κόμματα τα δίχασε ! Δεν θα ήταν καλύτερο Κυριάκο να μην ζητήσεις στήριξη από κανένα και να κατέβεις ανεξάρτητος (κανονικά); Να γλιτώσουν τα κόμματα και οι άνθρωποι τους από την ταλαιπωρία και τα συντροφικά μαχαιρώματα. Εκτός και αν το απολαμβάνεις αυτό;

Να καταγράψεις βρε αδελφέ και τις δυνάμεις σου ! Και αν είναι τόσο μεγάλες όσο λες, να σε παρακαλούν αυτά να σε στηρίξουν αλλά και όλοι που εντάσσονται σε αυτά !

 


Σχόλια (10)

ΤΕΟ - Τρίτη 22 Ιουνίου 2010 στις 01:13
Συμφωνώ, να βάλουμε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα ! Χα χα χα... δεν τρελαθήκαμε ακόμη !

Α.Κ - Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010 στις 21:38
η εφημεριδα αλλα ειδε αλλα γνωριχε και αλλα δημοσιευσε η εμπαθεια τους εχει τυφλωσει ομως οτι και να κανει δεν πειθει κανεναν και ποιον στηριζει τον ανθρωπο με τα μεγαλυτερα χρεη στον νομο

παρης - Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010 στις 04:43
ευχομαι στον ενα πασοκο και στον αχχιλεα που δεν ειναι φιλος μου και για ολη την πολη οτι καλυτερο...τον χαρακιδη δημαρχο μας

ΑΧΙΛΕΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΗ - Κυριακή 20 Ιουνίου 2010 στις 13:33
ζήτω τα χρέη πλήρωνε μ..... για να χρωστάει ο φίλος του πάρη 5 εκατομμύρια ευρώδηλ. 2 δισ δραχμές

ενας πασόκος - Κυριακή 20 Ιουνίου 2010 στις 13:30
παρη για τον υπερχρεωμένο γιατί δεν γράφεις τον θεωρείς παιδί του κατηχητικού να τον πάρεις στο σπίτι σου για να στο πάρει. σου το εύχομαι

παρης - Σάββατο 19 Ιουνίου 2010 στις 00:40
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ(ΣΟΥΤΟΣ)ΕΚΔΟΤΕΣ(ΑΡΚΕΤΟΙ) ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ

ΜΑΚΗ΅σ - Σάββατο 19 Ιουνίου 2010 στις 00:34
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Α.Σ - Σάββατο 19 Ιουνίου 2010 στις 00:29
ποιος ασχολειται με τισ εγκλογεσ εκτοσ απο τισ εφημεριδεσ ο κοσμοσ εχει σοβαροτερα προβληματα

μπάμπης - Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010 στις 23:59
οσο το πασοκ στηριζει τον υπερχρεωμενο τοσο ο δημος θα ανηκει στην δεξια

νικ - Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010 στις 23:58
αληθεύει οτι στο επιμελητήριο μια δουλειά με τσάντεσ την πήρε εταιρεία στενού συνεργάτη του προέδρου?τι εχει να πει οσαρκοζι

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ