Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ


1 σχόλιο

Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη
Κεντρικό θέμα στον Βουλγαρικό τύπο είναι οι εξελίξεις για τον αγωγό «Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη», έπειτα από τις δηλώσεις του Βούλγαρου Πρωθυπουργού Μπόικο Μπορίσοφ.
«Ο Μπορίσοφ σταμάτησε ενεργειακά σχέδια», «Ο Μπορίσοφ σταμάτησε τον αγωγό», «Ο αγωγός με την Ελλάδα παγώνει λόγων του κινδύνου διαρροής», είναι μερικοί από τους τίτλους των εφημερίδων μετά την απόφαση της βουλγαρικής κυβέρνησης να ακυρώσει την συμμμετοχή της στον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης.
Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι η Βουλγαρία δεν θα έχει κανέναν οικονομικό όφελος από τον αγωγό, ο οποίο εγκυμονεί κινδύνους για το περιβάλλον στην Μαύρη Θάλασσα και, κατά συνέπεια, για τον τουριστικό κλάδο της Βουλγαρίας.

Αυτό είναι απίστευτο. Ξαφνικά η Βουλγαρία εμφανίζεται ευαίσθητη σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος όταν δεν λέει τίποτε για το Κοζλοντούι, τα δύο πυρηνικά που ετοιμάζεται να στήσει, για την ρύπανση του Νέστου...
Είναι είναι βέβαιο... Ότι σταματά ένα πολύ σημαντικό έργο που είχε προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις την περίοδο Καραμανλή. Οι μόνοι που τρίβουν τα χέρια τους είναι οι Αμερικάνοι. Με την απόφαση του κ. Μπορίσοφ υποστηρίζονται μόνο τα αμερικανικά συμφέροντα.
Και μια ερώτηση... Η ελληνική κυβέρνηση τι λέει για όλα αυτά;

Οι φήμες
Ένα βρώμικο παιχνίδι που πλήττει την αξιοπιστία της χώρας μας, βρίσκεται σε εξέλιξη.
Με διάφορες φήμες και πληροφορίες, κάποιοι κερδοσκοπούν σε βάρος της χώρας μας, την ίδια ώρα που έχουμε θετικές δηλώσεις για την πορεία των οικονομικών από την ΕΚΤ και το ΔΝΤ.

Την προηγούμενη εβδομάδα διαβάσαμε ότι η Ελλάδα βγαίνει από το ευρώ και ότι το Νομισματοκοπείο κόβει δραχμές.
Δημιουργείται ένα κλίμα ανησυχίας και πανικού που ωφελεί κατ' αρχήν τις μεγάλες τράπεζες του εξωτερικού που προσπαθούν να τραβήξουν τους Έλληνες μεγαλοκαταθέτες.
Οι φήμες ανακυκλώνονται, κλιμακώνονται και προκαλούν μεγάλα προβλήματα. Είναι θετικό που η δικαιοσύνη αναζητεί τις πηγές της διασποράς των ψευδών ειδήσεων.
Θα πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν όσοι σπέρνουν θύελλες και σκορπούν πανικό.

 


Σχόλια (1)

ΑΝΩΝΥΜΟΣ - Σάββατο 19 Ιουνίου 2010 στις 00:39
δυστυχως επτωχεύσαμε

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ