Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr


Δημοτικές Εκλογές Δήμου Δράμας: Ο Χρήστος Αηδόνης διαλύει το ΠΑΣΟΚ στο δήμο Δράμας

45 σχόλια

Η παράφραση του γνωστού συνθήματος (κάτσε καλά Γεράσιμε) των φοιτητικών κινητοποιήσεων πριν λίγα χρόνια και η κατάληξη του Γεράσιμου Αρσένη ταιριάζει γάντι στα τοπικά μας δρώμενα.

Οι προοδευτικοί πολίτες της Δράμας κινδυνεύουν να είναι θεατές στο ίδιο έργο που διαδραματίσθηκε και το 2006.
Με ευθύνη του βουλευτή Χρήστου Αηδόνη και την εξαρτώμενη από αυτόν οριακή πλειοψηφία της Νομαρχιακής Επιτροπής το τοπικό ΠΑΣΟΚ παραμένει βαθειά διχασμένο.

Στο χώρο του ΠΑΣΟΚ η μάχη περιλαμβάνει δύο στρατόπεδα. Αυτό του Χαρακίδη, που αυτάρεσκα δηλώνει «όχι μέλος και όχι φίλος του ΠΑΣΟΚ», δημιουργώντας έτσι για ακόμη μια φορά υπαρξιακά - συνειδησιακά προβλήματα και σύνδρομα στους φίλους του στην Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ Δράμας.
Οι υποστηρικτές του βέβαια επιμένουν πως αυτός είναι που μπορεί να κερδίσει τον δήμο της Δράμας.

Από την άλλη όλοι αυτοί που θεωρούν ότι το χρίσμα το 2006 στον Χαρακίδη, κατέλυε κάθε έννοια εσωκομματικής δημοκρατίας, απαξίωνε τα κομματικά όργανα και εξυπηρετούσε προσωπικές διαδρομές και σκοπιμότητες μακριά από το γενικό συμφέρον του τόπου και του ΠΑΣΟΚ.

Η εκλογική διαδικασία του 2006 και τα αποτελέσματά της μας έδωσαν σαφή και έγκυρα δεδομένα:
Α) Ο Κυριάκος Χαρακίδης αδυνατεί να συσπειρώσει και πολύ περισσότερο να εκφράσει πολιτικά τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Παρά την πολιτικά άστοχη επιστράτευση του Γιώργου Παπανδρέου στην προεκλογική περίοδο του 2006, το 25% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ τάχθηκαν με τους αντιρρησίες της επιλογής ΠΑΣΟΚ και ψήφισαν Ανέστη Τερζή.
Β) Η παράταξη «Πόλη+Ζωή» δεν έφερε από τον απέναντι χώρο τα αναμενόμενα, σύμφωνα πάντα με τις εξαγγελίες για διείσδυση του Χαρακίδη στην ΝΔ.
Γ) Σε επίπεδο στελεχών του ΠΑΣΟΚ το ρήγμα έλαβε διαστάσεις κρίσης, καθώς η πολύ μεγάλη πλειοψηφία των ιστορικών κομματικών στελεχών και ιδιαίτερα των αυτοδιοικητικών τάσσονται στο πλευρό του Ανέστη Τερζή.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα θα περίμενε κανείς τόσο από τον βουλευτή, όσο και από την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Δράμας να αναλάβουν πρωτοβουλίες υπέρβασης των αδιεξόδων μέσα από ενωτικές διεργασίες. Όταν μάλιστα διατυπωνόταν όλα αυτά τα χρόνια ξεκάθαρα η πολιτική θέση της παράταξης «ΠΡΩΤΑ Η ΔΡΑΜΑ» και του Ανέστη Τερζή για εξεύρεση τρίτης ενωτικής λύσης.
Όμως αντί για αυτό, είδαμε μία σκανδαλώδη πολιτική και κομματική αδράνεια που συνεπικουρείτο από την προκλητικότητα του Κυριακόυ Χαρακίδη με δηλώσεις του τύπου, «εγώ θα κατέβω σε κάθε περίπτωση...»
Αδράνεια μεθοδευμένη από τον βουλευτή Χρήστο Αηδόνη, ο οποίος ελέγχοντας οριακά την πλειοψηφία της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ αποσκοπεί στο να λάβει εκ νέου το χρίσμα (τώρα στήριξη) ο Κυριάκος Χαρακίδης.
Η εμμονή αυτή μπροστά στα αδιέξοδα αλλά και την εκ νέου διαφαινόμενη αποτυχία στις επικείμενες δημοτικές εκλογές γεννά ερωτηματικά για τον ρόλο του βουλευτή και των συνοδοιπόρων του στην υπόθεση αυτή.
Καμία προσπάθεια να βρεθεί ενωτική λύση, καμία συζήτηση με την πλευρά Τερζή !
Διαίρει και βασίλευε !
Ο Χρήστος Αηδόνης, ο οποίος ουδόλως ενδιαφέρεται για την νίκη στο δήμο της Δράμας, έπραξε αυτό που θα έπραττε κάθε «κακομαθημένο παιδί» του κομματικού σωλήνα.
Γνωρίζει πως δεν χρειάζεται το «όλον ΠΑΣΟΚ» για να εκλέγεται βουλευτής.
Ένα μεγάλο κομμάτι από την παράταξη στο δήμο Δράμας του αρκεί και με το παραπάνω.
Στηρίζει τον Χαρακίδη γιατί από την δεξαμενή του λαμβάνει τους περισσότερους σταυρούς...
Καρφάκι δεν του καίγεται εάν το ΠΑΣΟΚ είναι διχασμένο και αλληλοσκοτώνονται σύντροφοι !
Ο Μακιαβελισμός σε όλο του το μεγαλείο !

Το θέμα πήρε εντελώς άλλη τροπή από την στιγμή που ο Κώστας Σούτος εξέφρασε την απόφασή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας, λαμβάνοντας ή όχι την στήριξη από τον πολιτικό φορέα στον οποίο ανήκει από το 1974.
Η δυναμική και κυρίαρχη εμφάνιση Σούτου στα δημοτικά πράγματα πήρε σύντομα διαστάσεις ανατροπής του πολιτικού σκηνικού.
Η προοπτική νίκης γίνεται πλέον ολοένα και πιο ξεκάθαρη.

Ο Αηδόνης, ο «ιθύνων νους» της διάσπασης είναι ολόγυμνος και εμφανής από όλους !

Η πλευρά Ανέστη Τερζή, συνεπής με τις εξαγγελίες της για εξεύρεση τρίτης ενωτικής λύσης θεωρείται βέβαιο ότι θα βρεθεί στο πλάι αυτής της προσπάθειας.
Εξάλλου μια σειρά στελεχών της βρέθηκαν όλα αυτά τα χρόνια στα ίδια πολιτικά, κοινωνικά και κομματικά μετερίζια με τον Κώστα Σούτου.
Εδώ έγκειται και η μεγάλη ποιοτική διαφορά της επιλογής Κώστα Σούτου από αυτήν του Κυριάκου Χαρακίδη, ο οποίος είναι και φροντίζει να το δείχνει ξένο σώμα, με το DNA του ΠΑΣΟΚ .

Παρόλα αυτά ο Χρήστος Αηδόνης κλείνει τα αυτιά του σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ που τον στήριξαν και του δείχνουν την λύση, στο πρόσωπο του Κώστα Σούτου.
Ακόμη και επιφανή στελέχη του ΠΑΣΟΚ που το 2006 στήριξαν την επιλογή Χαρακίδη και συσπειρώνονται τώρα στην προοπτική νίκης με τον Κώστα Σούτου, προσπαθούν μάταια να μεταπείσουν τον βουλευτή.
Ο Χρήστος Αηδόνης αποτελεί τον μοναδικό ανασταλτικό παράγοντα για την ενότητα του χώρου.
Ο Χρήστος Αηδόνης αποτελεί το μοναδικό εμπόδιο στην προοπτική νίκης του ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.
Και αυτό γιατί όπως γράψαμε και παραπάνω ο Βουλευτής ενδιαφέρεται μόνο για τα δικά του προσωπικά πολιτικά οφέλη.
Η στρατηγική γνωστή και χιλιοπαιγμένη.
Χάνει το κόμμα σου όλους τους μαζικούς χώρους, όλες τις πολιτικές εκπροσωπήσεις και έτσι μένεις μόνος να κάνεις παιχνίδι και να διαιωνίσεις την πολιτική σου επιβίωση .
Στην στρατηγική αυτή λόγω κομπάρσου έχει πάντα η πολιτικά ανεπαρκής τοπική κομματική ηγεσία, που απλά αποτελεί βραχίονα των επιδιώξεων του βουλευτή, ο οποίος προφανώς διαχειρίζεται την εξουσία, ιδιαίτερα όταν το κόμμα σου βρίσκεται στην κυβέρνηση.

Βέβαια συχνά στην ζωή τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα σχεδιάζεις.
Από τις εθνικές εκλογές του 2009 προέκυψε και δεύτερος βουλευτής ΠΑΣΟΚ στον νομό με ισχυρά διαχρονικά ερείσματα και σχέσεις στην κομματική ιεραρχία.

Η Χαρά Κεφαλίδου καλείτε και κατανοεί απόλυτα ότι πρέπει να συνεισφέρει στη λύση ενός προβλήματος, στην δημιουργία του οποίου η ίδια δεν φέρει καμία ευθύνη.

Το σκηνικό άλλαξε παρά τους έντεχνους σχεδιασμούς και τις όχι αγαθές εμμονές του Χρήστου Αηδόνη.
Το κεντρικό ΠΑΣΟΚ δεν θα ακούει πλέον μόνο τον Χρήστο Αηδόνη.
Η συμμετοχή των Κοτρίδη, Μπλεκάνη και Ιορδανίδη στην επιτροπή που θα εκπροσωπήσει την Ν.Ε. στην επιτροπή αξιολόγησης στην Αθήνα ακυρώνεται εκ των πραγμάτων, ως προς την δυνατότητα να επηρεάσει τις εξελίξεις υπέρ Χαρακίδη.
Και τούτο επειδή και οι τρεις αποτελούν μέρος του προβλήματος, της διάσπασης και φυσικά είναι δεν μπορεί παρά να είναι αναξιόπιστοι..

Το εγχείρημα Χαρακίδη αποδυναμώνεται και από τις γενικότερες πολιτικές -κομματικές εξελίξεις.

Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχνάμε την επισημοποιημένη πλέον ανακοίνωση καθόδου στον στίβο των δημοτικών εκλογών του Κώστα Ευμοιρίδη. Είναι εμφανές σε όλους πως τα -ούτως ή άλλως- φημολογούμενα ερείσματα που είχε στον χώρο της ΝΔ ο Χαρακίδης το 2006 δεν υπάρχουν πλέον. Οι Νεοδημοκράτες που για διάφορους λόγους δεν ψήφισαν τον Θωμά Μαργαρίτη, διατηρούν δεσμούς με τον Κώστα Ευμοιρίδη και είναι σίγουρο η πλειονότητα θα ταχτεί στο πλευρό του τον Νοέμβριο.
Ήδη οι πρώτες απώλειες είναι γνωστές.

Ο Συνασπισμός σύμφωνα με πληροφορίες δεν προτίθεται να στηρίξει τον Κυριάκο Χαρακίδη. Κάτι που έκανε πρώτος το 2006.

Η Στήριξη του ΠΑΣΟΚ στον Κυριάκο Χαρακίδη είναι αυτοκτονία για το ΠΑΣΟΚ.
Η Επιλογή του Κώστα Σούτου είναι η μόνη που μπορεί να φέρει υψηλή συσπείρωση και με δεδομένο πως ο Θωμάς Μαργαρίτη έχει δούρειο ίππο τον Κώστα Ευμοιρίδη, να κερδηθεί ο δήμος της Δράμας από την πρώτη εβδομάδα εάν ισχύσει το 42%.

Χρήστο, ως εδώ και μη παρέκει!

 


Σχόλια (45)

χρηστος - Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010 στις 23:47
να μας πουν τι στηριξε ο Ευμοιριδης στις εκλογες του 2006 τον ΘΩΜΑ; ΤΟΝ ΤΕΡΖΗ; εγω λεω το ΚΚΕ εσεις;

ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ - Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010 στις 03:47
Από φιλικό πρόσωπο πληροφορήθηκα ότι το όνομά μου αναφέρεται σε κάποιες αναρτήσεις αυτού του άρθρου. Οι απόψεις όλων είναι σεβαστές, ακόμα και οι πιο κακόπιστες, αρκεί να είναι κόσμιες. Επειδή όμως δεν συχνάζω στα καφενεία και επειδή δεν μπορώ να συζητώ με την ανωνυμία, παρακαλώ, εάν κάποιος έχει ειλικρινά κάτι να μου προσάψει ή να μου υποδείξει, ας μου το πει πρώτα αυτοπροσώπως για να το συζητήσουμε και να μην προσπαθεί να σπιλώσει το όνομά μου δημοσίως, κρυπτόμενος πίσω από ψευδώνυμα. Το τηλέφωνό μου είναι 25210 36286 και η διεύθυνσή μου Αγαμέμνονος 39, Δράμα. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

PETROS DRAMA - Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010 στις 16:39
EINAI O IORDANIDIS O MLEKANIS O XARAKIDIS O AIDONIS H KEFALIDOY O KOTRIDIS KTL KTL ANTIPATHITIKOI KAI EISTE ESEIS KAI O TERZHS KAI O MIXAILIDHS O GRHGORAKHS OI SYMPATHITIKOI E?A RE KOYNIA POY SAS KOYNAGE...DYSKOLO PRAGMA H MONAKSIA TELIKA PAIDIA,PREPEI NA EXETE MEGALH PIKRA GIA NA VGAZETE TETOIO DILITIRIO TELIKA...DEN PEIRAZEI RE PAIDIA MAZETHTE KAMIA MERA OLOI ESEIS OI POLLOI NA PATE GIA KAFE...KAI MHN KSEXASETE NA PARETE KAI TON SYNASPISMO MAZI SAS.FILE KAI SUNTROFE PORTOKALI-TEO-TAKI K.-ANOIXTOMATH KAI SIA.SAS KLEINO KAI TRAPEZI AN THELETE.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010 στις 16:26
Φιλε ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗ ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ μια χαρα σου τα λεει και σου την λεει παραλληλα.Μαλλον αντιλαμβανεται πολλα απο τοπικη αυτοδιοικηση ενω εσυ μαυρα μεσανυχτα αν και σε βλεπω το παιζεις παλιος κι ετσι και τον συμβουλευεις να παει για υπνο.Εγω απλα σε συμβουλευω αν ειναι να εισαι ανοιχτοματης με τετοιες ιδεες και μυαλα τοτε καλυτερα αγορι μου να εισαι με κλειστα τα ματια και ΚΛΕΙΣΤΟΜΑΤΗΣ μπας και ερθεις στα ισα σου.Δεν μου λες αν αυτος ειναι νεος και ασχετος οπως υπονοεις και ειναι και στον Χαρακιδη,για πες μας λοιπον εσυ που ανηκεις?Μηπως σ αυτους που θελουν το πασοκ μονιμα στο 3% στην Δραμα και γενικοτερα με καθαρες λυσεις?Σε παλαιοκομματικους τυπου Τερζη,Τσοχατζοπουλου και διαφορα αλλα τετοια λαμογια?Για πες μας λοιπον εσυ που εισαι σχετικος και παλιος και δωσε μας λιγακι τα φωτα σου.Για να μην το ξεχασω ενα μεγαλο μπραβο στον ΔΡΑΜΙΝΟ,πες τα μεγαλε.Συμφωνω μαζι σου απολυτα,εισαι ενημερωμενος.

ΔΡΑΜΙΝΟΣ - Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010 στις 15:21
ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΓΙΑΝΝΗ Κ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΟΜΩΣ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΡΖΗΣ...Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΕΡΖΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ??ΕΛΕΟΣ...ΕΤΣΙ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ...ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΛΟΙΠΟΝ...ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ...ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ...ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ??ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΚΑΠΟΥ...ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ...ΣΟΥΤΟΣ??ΤΣΑΛΤΑΣ??ΕΚΑΤ??ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ??ΠΟΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΧΑΡΑΚΙΔΗΣ??ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΑΛΛΑ...ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ Κ. ΑΣΤΟ...ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙΣ...

Παπαδόπουλος Κ. - Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010 στις 14:58
Δηλαδή το ότι θα διχάσει το ΠΑΣΟΚ ο Χαρακίδης εάν ξαναπάρει την στήριξη είναι στην σφαίρα της φαντασίας, ε; Τότε ας του το δώσουν και ας αναλάβουν και τις ευθύνες τους. Ο Αηδόνης δηλαδή γιατί κανείς άλλος δεν αγωνίζεται για αυτό. Να αναλάβει τις ευθύνες του, όχι όπως το 2006 που κατεβήκαμε με δυο ψηφοδέλτια και μετά λούφαξαν όλοι ! ο Αηδόνης να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δώσει λύση στο πρόβλημα.

ΤΕΟ - Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010 στις 14:51
Ανέκδοτο της χρονιάς. Το ΠΑΣΟΚ τσιφλίκι του Χαρακίδη.

Γιάννης Κ. - Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010 στις 14:49
Δημήτρη και Δραμινέ, σεβαστή η άποψή σας αλλά της λείπουν τα επιχειρήματα. Το άρθρο έχει την άποψη του και παραθέτει επιχειρήματα. Τα δικά σας ποια είναι; Με εκτίμηση Γιάννης.

TEO - Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010 στις 14:47
Εγώ ξέρω πως ο Σούτος είναι βραβευμένος σε μαθηματική ολύμπιάδα... δεν έβγαλε το λύκειο στον πλάτων όπως κάποις άλλος

πορτοκαλης - Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010 στις 14:43
σωστα τα λετε για τον ιορδανιδη, αθτοσ αρχισε να γινετε πιο αντιπαθιτικος και απο το μιχαλακη το μλεκανη

takis k. - Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010 στις 14:40
autos o neopas o iordanidis den exei katalavei oti einai se megalo komma kai me tis kouventes pou kanei sta kafenia ekthetei to pasok.ton xero elaxista alla ime veveos oti me to mialo tou thelei na ginei dimarxos dramas. oso ginei to afentiko tou o VEXakias allo toso tha ginei kai autos

ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010 στις 15:23
Να ειστε καλα ρε παιδια,γελασα με την ψυχη μου και ειχα καιρο να γελασω ετσι.Λεω γι αυτους η αυτον που γραφει αυτο το αρθρο.Καλα αυτα ολα μονος σου τα σκεφτηκες η σε βοηθησε και καποιος αλλος?Ποιος Σουτος και ποιος Τερζης ρε μεγαλε?Που απο την χαζομαρα σας δεν ξερετε τι λετε και τι κανετε.Που ειναι ο Τερζης τοσα χρονια να κανει αντιπολιτευση στον Δημαρχο,που ολο χαμογελακια ειναι μαζι και φιλακια.Ο Σουτος παλι που μας ξεφυτρωσε?70 χρονων ανθρωπος με το συναιτερακι του τον Τσαλτα... τωρα που εχουμε ΠΑΣΟΚ να φαμε και λιγακι ετσι??Να τα πουμε ομως και τα πραγματα οπως εχουν γιατι η βλακεια του αρθρογραφου παει στο φουλ,τι σχεση εχουν ολοι αυτοι με τον Χαρακιδη?Ο ανθρωπος ειναι ψηλα και με διαφορα μπροστα απο ολουσ αυτους,τοσο πορομενος εισαι που δεν μπορεις να το δεις?τοσο χαζομαρα ρε παιδι μου γινεται?Λοιπον μεγαλε που απ οτι καταλαβα εισαι στην παρεα του 5%,ακουσε προσεκτικα και σταματηστε να λετε χαζομαρες και εξυπναδες,η μονη λυση ειναι ο Κυριακος ο Χαρακιδης σ αρεσει δεν σ αρεσει ετσι ειναι παρειτσα των ψιθυρων Δραμας.Μου αρεσει που απειλειτε κι απο πανω και νομαρχιακες και βουλευτες σαν να ειναι τσιφλικη σας το πασοκ κυριοι εντος εισαγωγικων καθαροαιμοι,τρομαρα σας.Μονο για ζημια ειστε ικανοι και για τιποτα αλλο.

ΔΡΑΜΙΝΟΣ - Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010 στις 14:09
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ...ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ???ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΠΟΙΟΣ ΣΟΥΤΟΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ??ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ??ΠΟΙΟΣ ΣΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΕΡΖΗΣ...??ΡΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΖΗΜΙΑ ΕΙΣΤΕ...Ο ΣΟΥΤΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΤΕΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΤΣΑΛΤΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙΣ??ΕΡΓΑ ΜΕ ΤΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΟΥΤΟ Ε?? ΑΜ ΔΕ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ...ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ 80ΡΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΟΥ 9% ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 3...ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΑΤΙΚΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ...ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ...ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΖΗΜΙΑ...ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΜΙΑ Ο ΑΗΔΟΝΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΤΗΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ...ΑΙΝΤΕ...ΑΙΝΤΕ...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΖΗΜΙΑ ΕΙΣΤΕ...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΖΗΜΙΑ...ΤΡΟΜΑΞΑΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ...ΑΙΝΤΕ ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΤΕΙΤΕ...ΤΕΡΖΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΔΕΝ ΣΑΝ ΘΕΛΕΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ??ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ...ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ...ΤΕΛΟΣ.

ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗΣ - Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010 στις 12:20
Μ' αρέσεις ρε "υποψιασμένε".... πλάκα έχεις. Εσύ μάλλον απο το χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΖΩΗ του Χαρακίδη πρέπει να είσαι. Μήπως είσαι και πρωτοχορευτής? Για καινούργιο σε βλέπω όμως γιατί από αυτοδιοίκηση μάλλον νυχτωμένος είσαι. Αν δεν γνωρίζεις το χθες... μη σχολιάζεις το σήμερα. Σε συμβουλεύω να πας να συνεχίσεις τον ύπνο.

ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ - Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010 στις 11:07
Φαίνεται ότι δεν είναι μόνο το άρθρο σικέ, αλλά και πολλά σχόλια! Ρε σεις, που ήταν ο Τερζής τόοοσα χρόνια που είναι δημοτικός σύμβουλος και θυμήθηκε ΤΩΡΑ να κάνει αντιπολίτευση, που του βγήκε το μανιάτικο με τον Χαρακίδη; Και τη ΒΕΞ γιατί τη θυμόμαστε μόνο όταν έρχονται εκλογές; Τα άλλα χρόνια δεν ρυπαίνει;

anonimos - Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010 στις 07:50
telika oi maskes epesan, oi kourtines trabixtikan, katalabame twra oloi poios einai o ypetios gia tin diaspasi tou pasok se topiko epipedo sti drama..kyrie aidoni ta psemata sas teleiwsan..mathame oloi ti kanate...kai na xerete oti tha eimaste apenandi sas se ayto to mikropolitiko sas paixnidi pou t mono pou thelate na kanete itan na exyperetisete ta symferonta sas...AN THELETE NA EPANEKLEGITE MIN KANETE TA IDIA LATHI.....

ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗΣ - Τρίτη 29 Ιουνίου 2010 στις 22:04
Ξεχάσαμε τον τέλειο.. δίδυμο Ευμοιρίδη - Χαρακίδη και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε νέο για παραπλάνηση. Τερζής - Θωμας παλικάρια δεν κολλάει για όσους ξέρουν. Αυτή η ιστορία μου θυμίζει τα λάστιχα, που όσοι βολεύονται τα χρησιμοποιούν ως κουρτίνα λήθης στο εργοστάσιο του Χαρακίδη. Σήμερα οικολογική καταστροφή, χθες.... μας μοίραζαν με τη ΒΕΞ χρόνια ζωής. Απο κάτι σαν εσάς φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Καλά που είναι και ο Τερζής και μαθαίνουμε την αλήθεια στον δήμο της Δράμας. Τελειώνετε πάρτε το χαμπάρι.

ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ - Τρίτη 29 Ιουνίου 2010 στις 13:49
Ρε σεις, αυτό το άρθρο ποιος το έγραψε; Οι Ψίθυροι, Ο Τερζής ή ο Θωμάς; Η ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ;

Γιάννης - Τρίτη 29 Ιουνίου 2010 στις 12:29
μπορει να μας πει η γατα ο μλεκανης γιατι να ψηφισουμε τον χαρακιδη και οχι τον ευμοιριδη? ανεξαρτητος ο ενας ανεξαρτητος και ο αλλος ποια η διαφορα τους? απο τον ιδιο χώρο προέρχονται αλλωστε.(οχι φυσικα του πασοκ φιλε mpimpis.

Ο ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ - Τρίτη 29 Ιουνίου 2010 στις 11:40
ΡΕ ΠΑΓΚΡΑΤΗ, ΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ . ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΕΙΣΑΙ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΛΕΚΑΝΗ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΛΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ . ΣΤΟ 2010 ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΕ !!!

Ο ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ - Τρίτη 29 Ιουνίου 2010 στις 11:35
ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΗΔΟΝΗ,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ . ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ ΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΣΟΦΑ ΛΕΕΙ " ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ, ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΚΛΠ, ΚΛΠ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ "ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 2006 ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 2010 ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ". ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ . ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ 13.500 ΣΤΑΥΡΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 3.500. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΗΡΩΑ . ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΣΤΑΧΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ !!!

νίκος - Τρίτη 29 Ιουνίου 2010 στις 02:01
γεια σου ρε μριμρι κάνεις καλές αξιολογήσεισ να τους χαίρεσαι τους φίλους σου δώστους δύναμη για να πολιτευτούν στην ασια

mpimpis - Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010 στις 06:03
χαρακιδης και αιδονης θα σας παρουν και παλι τα σοβρακα. ο κυριακος ειναι κλασης ανωτερος απο ολους και το γνωριζετε αυτο! ο μιχαλης ο μλεκανης ειναι γατα σας αφηνει να μιλατε και μετα τσουπ θα σας την φορεσει! χι χι χι

Μιλτος - Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010 στις 04:45
ΕΑΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΗΔΟΝΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΩΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ.ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ - Κυριακή 27 Ιουνίου 2010 στις 13:50
ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ 2 ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ

ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΑΣΟΚ - Κυριακή 27 Ιουνίου 2010 στις 13:43
σύμφωνα με ερευνα της γσεεε ΟΙ ΈΛΛΗΝΕς ΧΆΝΟΥΝ 2 ΜΙΣΘΟΎς ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΎΞΗΣΗ ΦΌΡΩΝ ΚΑΙ 2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΥΝ 2 ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΣΥΝΟΛΟ 6 ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ 1 ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΓΕΛΟΙΟΙ

Ν.ΚΩΝ. - Κυριακή 27 Ιουνίου 2010 στις 13:39
αν ψηφίσουν το ασφαλιστικο οι 2 βουλευτές του πασοκ να μην ξαναπατήσουν στην δράμα θα φάνε ντομάτες όλα τα άλλα για τα χρίσματα δεν με απασχολούν

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕ ΑΠΟΡΙΕΣ - Κυριακή 27 Ιουνίου 2010 στις 01:09
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΘΩΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

ανδρέας απο δοξάτο - Σάββατο 26 Ιουνίου 2010 στις 13:01
χρηστο γιατι δεν κανεις και μια ερωτηση για την ΒΕΞ?φοβασαι?μονο για τα λαστιχα κανεις ερωτησεις?

ανωνυμοσ - Σάββατο 26 Ιουνίου 2010 στις 12:59
εβαλαν στο νοσοκομειο νεο δσ οι ανθρωποι εγκαθιδρυσαν κομματικο κρατος και κατα τα αλλα ζητουσαν βιογραφικα και συνεντευξεις ντροπη

κύριλος - Σάββατο 26 Ιουνίου 2010 στις 12:57
ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥ΅ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ?ΛΕΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΗΡΙΑΛ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΙΣ ΔΕΞΙαΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΘΥμιΖΕΙ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ?

γιάννης - Σάββατο 26 Ιουνίου 2010 στις 12:52
ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΗΔΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ? ΚΑΙ Ο ΔΙΠΛΑ ΤΙ ΒΛΕΜΑ ΟΛΟ ΚΑΛΟΣΥΝΗ

Ν.ΚΟΛ. - Σάββατο 26 Ιουνίου 2010 στις 12:50
ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΤΕ?

νικοσ - Σάββατο 26 Ιουνίου 2010 στις 12:44
παιδιά οι βουλευτές δεν ασχολούνται με την ενότητα του κόμματός τους ασχολούνται με την προσωπική εκλογή τους και στηρίζουν αυτούς που τους στηρίζουν αντί να ασχολείστε με τρίχες δεν πάτε να ζητήσετε εξηγήσεις απο τους βουλευτές που με την ψήφο τους μας οδηγούν στην φτώχεια και στην εξαθλίωση?

ΕΛΕΝΗ - Σάββατο 26 Ιουνίου 2010 στις 08:49
Πέστα Χρυσόστομε... φτάνει η βλακεία και η κουτοπονηριά σ΄ αυτή την πόλη. Μας κυβερνούν τεμπέληδες, χαραμοφάηδες και κουτοπόνηροι ! Συγχαρητήρια στην εφημερίδα και τον Βαγγέλη ! Μπράβο σας και να ξέρετε θα είμαστε πάντα δίπλα σας !!!

maria - Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010 στις 05:20
Kala oloi perimenate to dimosieuma gia na xipnisete.O aidonis xaidepse kanena xeraki kai kanena malaki parapano kai egine vouleutis.tora as xaidepsi to moustaki tou xarakidi.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ - Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010 στις 04:16
O Αηδόνης έχει καταντήσει ανέκδοτο. Είναι ένας κοινός ψεύτης, που διατηρήθηκε στη Βουλή λόγω του ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν στην αντιπολίτευση. Τώρα που είναι κυβερνητικός και έχοντας τάξει τόσα και τόσα δεν σηκώνει ποτέ το τηλέφωνο. Θα φάει τόσο μαύρισμα στις επόμενες εκλογές που τη νύχτα δεν θα διακρίνεται. Το μόνο που μπορεί να κάνει για να σωθεί είναι να ενώσει το ΠΑΣΟΚ στο δήμο της Δράμας. Αυτός το δίχασε αυτός πρέπει και να το ενώσει !

Θάνος - Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010 στις 03:51
Ο Χρήστος Αηδόνης σε λίγο θα περπατάει στην Δράμα και θα τον φτύνουν κατάμουτρα !

NO NAME - Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010 στις 03:45
Ρε Αηδόνη, το παραμύθι σου δεν το πιστεύεις πλέον κανείς ! Το άρθρο της εφημερίδας σε ξεσκέπασε εντελώς ! Περιμένω την απάντησή σου. Ντροπή σου ΡΕ. Σωληνόπαιδο του ΠΑΣΟΚ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ - Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010 στις 03:16
Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΑΗΔΟΝΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΙΤΛΟ.

Χρήστος ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ - Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010 στις 02:01
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕΣ.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΘΑΜΩΝΑΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ - Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010 στις 01:52
ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΗΔΟΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΙΔΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ.ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΕΡΖΗ.ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΕΙΑ ΦΟΡΑ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΙΔΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΗΔΟΝΗ.

Γρηγορης ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ - Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010 στις 13:54
ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 67 ΕΤΩΝ ΕΓΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΗΔΟΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΤΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΟΥΤΟ ΩΣ ΥΠΟΨΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.ΜΑΛΛΟΝ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

νικος - Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010 στις 09:18
εβλεπα αυτον τον ιορδανιδη απο το πασοκ θεε μου τι αλαζονεια τι επαρση τι ξυλινος λογος καποιοι να τον μαζεψουν

ΑΛΕΞ - Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010 στις 02:37
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΑΗΔΟΝΗ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΙΔΗ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΛΙΜΕΡΙΣ ΚΑΙ ΟΛΙΝΥΧΤΗΣ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ