Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ


Η υπόθεση Παυλίδη
Με ψήφους 215 υπέρ, 67 κατά, 6 παρών και 6 λευκά, η βουλή αποφάσισε την σύσταση προανακριτικής επιτροπής η οποία θα διερευνήσει τις καταγγελίες εις βάρος του πρώην Υπουργού Αιγαίου κ. Αριστοτέλη Παυλίδη για την υπόθεση των "άγονων γραμμών".
Όπως αναγνωρίζουν κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, όλα θα κριθούν από την πορεία της έρευνας της επιτροπής τις προσεχείς τρεις εβδομάδες.
Εάν προκύψουν στοιχεία που θα οδηγούν στην παραπομπή του πρώην υπουργού στο Ειδικό Δικαστήριο για τη διενέργεια προανάκρισης και ο κ. Παυλίδης δεν διευκολύνει την ΝΔ παραιτούμενος, οι εκλογές θα είναι μονόδρομος, με δεδομένη την οριακή πλειοψηφία των 151 εδρών.
Υπό αυτή την έννοια, οι εργασίες της επιτροπής είναι καταλυτικές για τις περαιτέρω πολιτικές εξελίξεις.

Ουσιαστικά μέτρα προτείνουν οι Αστυνομικοί
Κρίνω πολύ θετική την παρέμβαση του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας σχετικά με τα όσα διαδραματίζονται στον ευαίσθητο τομέα της Δημόσιας Τάξης.
Οι Αστυνομικοί αναφέρονται στις ευθύνες των κυβερνώντων που αντί ουσιαστικών παρεμβάσεων (αναδιάρθρωση, κάλυψη κενών θέσεων, αύξηση κονδυλίων, σύγχρονη εκπαίδευση, υλικοτεχνική υποδομή) εξαγγέλλουν αποσπασματικά μέτρα (ομάδα ΔΕΛΤΑ, ποινικοποίηση κουκούλας, κάμερες παρακολούθησης) χωρίς κανέναν ουσιαστικό σχεδιασμό.
Δεν παραλείπουν να αναφερθούν και στους μισθούς πείνας των Αστυνομικών.
Έχουν άποψη και δεν την κρύβουν οι Αστυνομικοί. Και καλά κάνουν...
Σε μια εποχή που για την Δημόσια Τάξη μιλούν όλοι οι άσχετοι και οι ανεύθυνοι η γνώμη αυτών που εφαρμόζουν τα μέτρα κρίνεται απαραίτητη.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ