Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


Παναγιώτης Καμπίτσης

Πρόεδρος ΤΣ Δοξάτου

15 σχόλια

Στην συνέντευξη της εβδομάδας φιλοξενούμε τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Δοξάτου κ. Παναγιώτη Καμπίτση.
Σε μια συνέντευξη-βόμβα αναφέρθηκε σε ενδιαφέρονται θέματα.
Χαρακτηρίζει τερατούργημα τον «Καλλικράτη» και καταγγέλλει την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ότι διέπραξε ανοσιούργημα εις βάρος του Δοξάτου, σχετικά με την έδρα.
Όσο για τα περιβαλλοντικά θέματα υπογραμμίζει ότι οι μελέτες έδειξαν μόλυνση σε καρκινογόνους ρύπους μεγαλύτερη από την περιοχή του Αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα.
Καταγγέλλει την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση ότι με τον τρόπο της συνέργησε ώστε η μόλυνση από την ΒΕΞ να συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.
Τέλος, προτείνει να ανασταλεί η λειτουργία της ΒΕΞ μέχρι να γίνουν οι μετρήσεις αν και η επιχείρηση έχει προξενήσει ήδη ανεπανόρθωτη ζημία στο περιβάλλον.

-Νέος Δήμος με την συνένωση Δοξάτου-Καλαμπακίου. Ποιο η άποψή σας για την διοικητική μεταρρύθμιση;
-Με ρωτήσατε την άποψή μου για τον περιβόητο «Καλλικράτη». Προσωπικά είμαι αντίθετος με αυτό το τερατούργημα που στοχεύει δήθεν στην αναδιάρθρωση της διοικητικής δομής της χώρας, αλλά στην ουσία εξυπηρετεί όπως και κάθε νόμος του ΠΑΣΟΚ, το μεγάλο κεφάλαιο και κυρίως τις μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες.
Ο «Καλλικράτη» είχε σκοπό μέσω των ΣΔΙΤ να παραδώσει όλες τις ανταποδοτικές υπηρεσίες του Δήμου (ύδρευση, άρδευση, αποχέτευση, καθαριότητα) στους μεγαλοεργολάβους οι οποίοι θα λειτουργήσουν αποβλέποντας μόνο στο προσωπικό τους κέρδος αυξάνοντας όλα τα ανταποδοτικά τέλη.
Επίσης τα δημόσια έργα που θα είναι κάτω από τον πλήρη έλεγχο των Περιφερειαρχών θα κατασκευάζονται πάλι από μεγαλοεργολάβους.
Επίσης το βασικότερο είναι ότι αποτελεί ταφόπετρα στις τρεις βασικές αρχές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δηλαδή στην αρχή της επικουρικότητας, της εγγύτητας και της συμμετοχικής δημοκρατίας των πολιτών.
Έτσι ο πολίτης θα στέκεται απόμακρος από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων, χωρίς ουσιαστικά να συμμετέχει στην οποιαδήποτε διαδικασία συμμετοχής του.
Δηλαδή με τον «Καλλικράτη» δημιουργείται και αναβιώνει το Φεουδαλικό σύστημα του Μεσαίωνα. Στο εξής η Ελλάδα θα αποτελείται από 13 Φέουδα και 13 Φεουδάρχες, ενώ ο υπόλοιπος λαός θα μετατραπεί σε δουλοπάροικους.

-Υπήρξαν έντονες αντιδράσεις για την επιλογή της έδρας του νέου Δήμου. Τελικά επιλέχθηκε ως έδρα το Καλαμπάκι. Η ιστορία επαναλαμβάνεται για το Δοξάτο;
-Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ διέπραξε όπως το συνηθίζει ακόμη ένα ανοσιούργημα εις βάρος του Δοξάτου, του πιο πολύπαθου τόπο σε παγκόσμιο επίπεδο γιατί ποτέ δεν γνώρισε τόπος τρεις γενοκτονίες σε διάστημα μόνο 28 ετών από τον ίδιο κατακτητή.
Αλλά το κυρίαρχο είναι ότι οι δύο τοπικοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην ουσία καταστρατήγησαν τον ίδιο τον «Καλλικράτη» επειδή και τα 8 κριτήρια που έθετε ο νόμος για τον καθορισμό της έδρας φωτογράφιζαν το Δοξάτο.

-Κρύβονται δηλαδή άλλες σκοπιμότητες;
-Υπάρχουν πολλές πιθανές απαντήσεις στην ερώτησή σας και πιθανά σενάρια, το κυρίαρχο όμως είναι ότι σε πανελλαδικό επίπεδο όπου υπήρχαν ιστορικοί δήμοι, η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ υλοποιώντας πιστά το δόγμα Κίσσινγκερ προσπαθεί να σβήσει οποιοδήποτε ίχνος εθνικής, λαϊκής, θρησκευτικής και γλωσσικής παράδοσης του λαού μας και να προχωρήσει στον πλήρη αφελληνισμό του έθνους μας όπως συστηματικά επιχειρείται από το Υπουργείο Παιδείας (βλέπε Δραγώνα & Διαμαντοπούλου και κατάργηση του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, Αιγαίου και το επίθετο «Εθνικής» το οποίο διεγράφη από το Υπουργείο Παιδείας).
Ένα άλλο πιθανό σενάριο είναι ότι το Δοξάτο έχασε την έδρα από την αντιδικία των δύο βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι τυχαίο ότι η κα. Κεφαλίδου στα μέλη του Ιππικού Συλλόγου Δοξάτου όταν την επισκέφθηκαν είπε ότι εμείς τον Αηδόνη στο κόμμα τον είχαμε για να μας κουβαλάει τα νερά.

-Ο Υπουργός κ. Ραγκούσης αναφέρθηκε στην βουλή στο δημοτικό κτίριο που διαθέτει το Καλαμπάκι. Δεν είναι ένα πλεονέκτημα;
-Το μοναδικό επιχείρημα του κ. Ραγκούση δεν ευσταθεί καν ως επιχείρημα επειδή η κτιριακή υποδομή δεν αποτελεί κριτήριο ορισμού της έδρας όπως αυτό τονίσθηκε στην ΚΕΔΚΕ αλλά ουσιαστικά κριτήρια ήταν αυτά που θέτει ο ίδιος ο νόμος.
Για παράδειγμα σας λέω ότι η Αρναία που είχε όλη την υλικοτεχνική, κτιριακή υποδομή δεν έγινε έδρα του Δήμου, αν και ήταν, αλλά η έδρα μεταφέρθηκε στην Ιερισσό όπου η υποδομή εκεί είναι ανύπαρκτη.
Επίσης το κτίριο είναι ημιτελές όπως γνωρίζετε και ο αρχικός προϋπολογισμός του ήταν 1.700.000 ευρώ και όχι 5.000.000 ευρώ όπως παραπλανητικά ανέφερε ο Ραγκούσης μέσα στην βουλή. Γιατί σκοπός του «Καλλικράτη» έπρεπε να είναι κυρίως η προσβασιμότητα των Δημοτών στην έδρα του Δήμου και όχι η ταλαιπωρία που θα υποστούν οι κάτοικοι της Αγοράς, των Πηγαδίων, των Κυργίων.
Τα υπόλοιπα κριτήρια (πληθυσμιακά, χωροταξικά, υποδομών σε όλα τα επίπεδα, ιστορικά και το ιδιαίτερο της ταυτότητας ενός τόπου) τα συγκεντρώνει όλα το Δοξάτο. Αλλά ακόμη μια φορά οι πράσινοι χμερ δολοφόνησαν το Δοξάτο.

-Θα σας κάλυπτε αν ορίζονταν ως ιστορική έδρα το Δοξάτο;
-Όχι βέβαια, επειδή όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι το Δοξάτο για την ιστορία του και μόνο έγινε Δήμος το 1949, του απονεμήθηκε επίσης βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών και ο Πολεμικός Σταυρός 1ης Τάξεως και το 1998 με Προεδρικό Διάταγμα χαρακτηρίστηκε ως Μαρτυρική Πόλη. Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι το Πολεμικό Ναυτικό είχε δώσει το όνομα Δοξάτο σε μια ακταιωρό.
Έτσι δεν θέλουμε ούτε παυσίπονα, ούτε παρελκυστικές τακτικές από τους Νεκροθάφτες του Δοξάτου (Αηδόνης, Κεφαλίδου) αλλά εμείς θα κουβαλάμε την ιστορία μας, θα τιμούμε τους προγόνους μας και θα υποκλινόμαστε ευλαβικά στους αγώνες και στις θυσίες τους.
Μέσα από την εφημερίδα σας, θα ήθελα εκ μέρους των κατοίκων του Δοξάτου να ευχαριστήσω θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δράμας κκ Παύλο για την θέση που πήρε υπέρ του Δοξάτου, όσον αφορά τον ορισμό του ως έδρα του Νέου Δήμου.

-Πρωτοστατήσατε στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος στην περιοχή σας. Πρόσφατα είχαμε μια μεγάλη πυρκαγιά στην ΒΙΠΕ που μας ανησύχησε όλους...
-Πράγματι, ήμασταν ο πρώτος Δήμο ο οποίος σε ανύποπτο χρόνο έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία για το περιβάλλον και είναι ο μοναδικός Δήμος στην Ελλάδα ο οποίος συνεργάστηκε με το πιο έγκριτο επιστημονικό ίδρυμα τον «Δημόκριτο» για να γίνουν μετρήσεις ρύπων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.
Έτσι διαπιστώθηκε ότι η περιοχή μας είναι πιο μολυσμένη σε Καρκινογόνους ρύπους απ' ότι η περιοχή του Αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα. Παρ' όλα αυτά η επίσημη πολιτεία (Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση) όχι μόνο δεν επέβαλε μέτρα κατά της βιομηχανίας ΒΕΞ αλλά με τον τρόπο της συνέργησε ούτως ώστε η μόλυνση να συνεχίζεται ακόμη και σήμερα.
Επίσης όταν θέλαμε σε δεύτερη φάση να κάνουμε μετρήσεις διοξινών στην περιοχή του σκουπιδότοπου, ο κ. Νομάρχης δεν όριζε κτηνίατρο όπως προβλέπει ο Νόμος για την δειγματοληψία λέγοντάς μου ότι η περιοχή, αν τα δείγματα αποδειχθούν θετικά θα τεθεί σε καραντίνα και θα πρέπει ο Δήμος Δοξάτου να αποζημιώσει όλους τους θιγόμενους (κτηνοτρόφους κλπ).

Ένα άλλο στοιχείο για την αδιαφορία που επέδειξε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση είναι ότι το 2003 επέτρεψε σε κατασκευαστική εταιρία την απόληψη άμμου 75.000 κυβικών μέτρων από κοινόχρηστο της περιοχής, του αγροκτήματος της περιοχής, τελείως έκνομα με αποτέλεσμα να μετατραπεί η ευρύτερη περιοχή σε τόπο κρανίου.
Ας μην μιλούν λοιπόν για περιβαλλοντική ευαισθησία (που τώρα ξαφνικά μετά το ατύχημα του Ξηροποτάμου της διεκατέλαβε) όλοι οι φορείς της Δράμας, είτε είναι Νομάρχες, είτε Δήμαρχοι, είτε αρχηγοί Δημοτικών Παρατάξεων, είτε Νομαρχιακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι. Αυτοί είναι ηθικοί αυτουργοί του τραγικού συμβάντος στον Ξηροπόταμο και οι κατ' εξοχήν ρυπαντές του Νομού Δράμας, διότι με την πολική τους, με την στάση τους και με την αδιαφορίας τους, κατάντησαν τον Νομό Δράμας έναν από τους πιο επιβαρυμένους περιβαλλοντικά νομούς της Ελλάδας.

-Τα στοιχεία σχετικά με τις διοξίνες θα τα καταθέσετε στους αρμόδιους;
-Τα έχω ήδη καταθέσει στην δικαιοσύνη αλλά περιέργως μετά από 1,5 χρόνο περίπου δεν έχω κληθεί είτε προανακριτικά είτε ανακριτικά για να δώσω περισσότερα στοιχεία.
Κατά την γνώμη μου η δικαιοσύνη για θέματα που αφορούν την υγεία των κατοίκων θα έπρεπε να δίνει προτεραιότητα και όχι να τα αφήνει να χρονίζουν. Ήδη έχω έρθει σε επαφή με τον κ. Λεοντιάδη και θα υπογράψουμε εκ νέου προγραμματική σύμβαση με τον «Δημόκριτο» για να πραγματοποιηθούν μετρήσεις σε πτητικούς ρύπους και στο υπέδαφος.
Εκφράζω την συμπαράστασή μου εκ μέρους όλων των κατοίκων του Δοξάτου στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Ξηροποτάμου, στην αγωνία τους και στον αγώνα τους και εύχομαι όλες οι μετρήσεις να έχουν αρνητικό πρόσημο.

-Το θέμα της ΒΕΞ είχε τεθεί και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Είχαμε κάποια εξέλιξη;
-Δεν έχω καμία πληροφόρηση.

-Εσείς διεκδικείτε κλείσιμο της βιομηχανίας ή βελτίωση των όρων λειτουργίας της;
-Εγώ προσωπικά επιθυμώ αναστολή της λειτουργίας της μέχρι να γίνουν οι μετρήσεις και πιστή εφαρμογή των περιβαλλοντικών όρων. Αλλά πιστεύω ότι η επιχείρηση έχει προξενήσει ήδη ανεπανόρθωτη βλάβη στο περιβάλλον όπως έχει αποδειχθεί από μετρήσεις του Δήμου και της Νομαρχίας.

 


Σχόλια (15)

Wiktoria - Triti 13 iuliu stis 17:00 - Τρίτη 13 Ιουλίου 2010 στις 08:17
Panagioti aporo! pos i kerdoskopi den skeftonde ti dilitiria tha afisun piso.gia ta enkoniatus.San den dreponde BAGDATI tin exun katandisi tin Ellada.Kala pu akugete i fonisu .Sinxaritiria

ο πισσας - Τρίτη 13 Ιουλίου 2010 στις 03:45
ωραιο το σχολιο του Κωνσταντινου Ν ο κοσμος γελαει με τον επισημο υποψηφιο του πασοκ στην δραμα που βρωμιζει το περιβαλλον του δοξατου ο ανθρωπος νομιζει πως εδω κατοικουν αλβανοι τουριστες . ο μονος που πιστευει οτι η μποχα κανει καλο στην υγεια των κατοικων ειναι ο σπυρος ο γνωστος εκδοτης που ετοιμαζει και διαλεξη με θεμα οι θραπευτικες ιδιοτητες της2 μποχας και της αχνιστης πισσας οταν αλοιφει τον κορμο ενος δενδρου

Κωνσταντίνος Ν. - Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010 στις 02:32
Kωνσταντίνος Ν. Επιτρέψτε μου να απαντήσω στον αξιότιμο κ.Πρόεδρο ΤΣ Δοξάτου. Χωρίς αμφιβολία και ο Καλλικράτης και ο Καποδίστριας είχαν για τις τοπικές μας κοινωνίες αρνητικές επιπτώσεις. Μόνο για την ιστορία θα ήθελα να αναφέρω, ότι όταν έγινε η συνέννωση του Δήμου Δοξάτου με τον Δήμο Μεγάλου Αλεξάνδρου μπροστά από 12 χρόνια, οι Δοξατινοί δεν έκλεισαν το δρόμο Καβάλα-Δράμα, δεν βγήκαν στους δρόμους και δεν παρέδωσαν τα εκλογικά τους βιβλιάρια. Έκτοτε με έδρα του διευρυμένου Δήμου το Βαθύσπηλον Κυργίων, μια αμφιθετατρική υγιεινή, ξερή περιοχή με προσφορά αμφιθετρικών οικοπέδων για οικισμούς Νέων ανθρώπων και του αγροτουρισμού δεν ελήφθησαν σοβαρά οι δυνατότητες ανάπτυξης και δώδεκα χρόνια βρισκότανε κάτω από το σαμποτάζ, χωρίς δημοκρατική ανταπόκριση, αλληλεγγύη,κοινά ενδιαφέροντα για τον ταλαιπωρημένο λαό μας,χωρίς συναίνεση και αλληλοσεβασμό, χωρίς εγκατάσταση όλων των υπηρεσιών του και του οικονομικού του διευρυμένου Δήμου στην επεκτεινόμενη εγκατάσταση της εκεί έδρας. -Παρόλες τις αιτήσεις και αξιώσεις των Κυργιωτών, δεν πραγματοποιήθηκε η ασφαλτόστρωση Υψηλόν- Φυτώρια κατοίκων-Πευκοδάσος-Πηγάδια. Δεν έγιναν διανοίξεις, επέκτασης δύο υδατοδεξαμενών στο Υψηλό, δεν έλαβε χώρα ένα ή δύο φράγματα του ρέοντος ύδατος των βροχοπτώσεων στη ρεματιά του πευκοδάσους Κυργίων, ούτε ενός μεγαλύτερου φράγματος στην Αγάπη Κυργίων, αλλά και ούτε προωθήθηκε η δημιουργία Ξενώνα πολλαπλών δυνατοτήρων παραπλεύρως και έξωθεν του αναπνευστικού Πευκοδάσους Κυργίων, αλλά ούτε έλαβε διαπλάτυνση του πεζοδρομίου στην κεντρική στάση της Δυτικής Πλατείας Κυργίων, ούτε αποσύρθηκαν οι βρωμεροί, καρκινογόνοι κάδοι από την κεντρική στάση των Κυργίων. Ακόμα το χειρότερο 85 ολόκληρα χρόνια δεν προωθήθηκε η ασφαλτόστρωση αρτηρίας Δοξάτου Κυργίων. Τώρα υπήρχαν δύο δυνατότητες 1. ή να παραμείνει η έδρα και πάλι στο Βαθύσπηλον Κυργίων ή 2. να μεταφερθεί στο Καλαμπάκι. Την πρώτη άποψη δεν την υποστήριξαν ούτε το Δοξάτο, αλλά ούτε και ο Άγιος, έτσι ενώ το Δοξάτο κινδυνεύει και επιβαρύνεται με καρκινογόνους ρύπους και συμπληρωματικά από το ύποπτο ραδόνιο, που απαιτούνται έλεγχοι, συνεχείς μετρήσεις και επενδύσεις, μεταφέρθηκε η έδρα στο Καλαμπάκι, μια υγρή ασφικτική, βαλτώδη περιοχή με συνεχή νέφος, καταργώντας μια για πάντα τον πρώην αμφιθεατρικό Δήμο Μ. Αλεξάνδρου με την εκεί διευρυμένη έδρα του Δήμο του Δοξάτου. Και συμπεραίνουμε, ότι ο κ. Πρόεδρος ΤΣ Δοξάτου δεν θα θεωρούσε τον Καλλικράτη "τερατούργημα", αν εκπληρώνονταν ο καιροσκοπικός αυτοσκοπός και δεν θάκλεινε τον κεντρικό δρόμο Δράμα-Καβάλα αν η έδρα ξαναγύριζε και παλι στο Δοξάτο, μια προκλητική και απραγματοποίητη απαίτηση. Μόνο τώρα απαιτείται να μαθαίνουμε από τα τερατώδη λάθη μας και καλούμεθα όλοι μας, μαζί και οι τοπικοί άρχοντες να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας για χάρη του ταλαιπωρημένου λαού μας και γιά χάρη της ισόνομης και ισότιμης συνταγματικής αξίωσης και διαπραγμάτωσης, όλα τα αναφερόμενα τοπικά προβλήματα και την περιφρόνηση των τοπικών αρχόντων μπορείτε να τα διαβάσετε στην ιστοσελίδα του Δοξάτου:www.doxato.gr, και επίσης στην ιστοσελίδα για τον απανταχού Ελληνισμό: www.kn-megalexandros.gr . Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και θάθελα μολαταύτα να δευτερολογήσω, αν παραστεί ανάγκη Κωνσταντινος Ν.

draminos - Σάββατο 10 Ιουλίου 2010 στις 12:16
oli to idio ine oi politikoi .tus ftinis kai afti kitane psila to mono pu lene ine alakse o keros psixalizi? giafto oli mayro sta lamogia

ΝΩντασ - Σάββατο 10 Ιουλίου 2010 στις 10:46
ΚΑΛΑ Ο ΑΗΔΟΝΗ΅ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΝΕΡΑ?ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΟΥ΅ΕΠΑΙΖΕ ΚΙΘΑΡΑ....

νίκος Μ. - Σάββατο 10 Ιουλίου 2010 στις 10:39
αρχισε να ξυλώνεται η κάλτσα νομαρχιακές υπηρεσίες κλείνουν τα μάτια στην περίπτωση των ελαστικών της βεξ της παράνομης οικοδομής για ποιον λόγο κάποιοι κλείνουν τα μάτια τους σε αυτές τις περιπτώσεις?στην νδ γελάνε με την ψυχή τους και ανάβουν λαμπάδες για να πάρει το χρίσμα του πασοκ ο χαρακίδης...εχουν και άλλα για να συζητάμε μέχρι το 2012

for - Σάββατο 10 Ιουλίου 2010 στις 04:37
vex kai lastixa exoyn ena koino prostati.balane ton liko na filaei ta provata.

νακος - Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010 στις 23:48
συγχαρητηρια παναγιωτη για την συνεντευξη εισαι παλλικαρι

ανωνυμος - Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010 στις 23:47
καλά τον χαρακίδη δεν τον πείραζε η τριωροφη οικοδομη του φιλου του κυριακου γρηγοριου που κτιζονταν χωρις αδεια αλλά τον πειράζουν τα σπιτακια του κηπου....δεν ντρέπεται καθόλου?

Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΙΤ - Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010 στις 03:44
Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΟΓΩ ΒΕΞ ΑΛΛΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΚΛΕΦΤΙΚΑ . ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ . ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΔΩ . ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ . ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΤΟΥ

κατοικος δοξατου - Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010 στις 13:02
κε νομαρχη τι θα κάνετε με την ΒΕΞ?Γιατι κρυβεστε?Γιατι καλυπτετε την επιχειρηση ?αν πεθανουμε απο καρκινο ποιος φταιει?

ανωνυμος - Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010 στις 13:00
να βγει η κεφαλιδου και να μας πει ναν ειπε οτι τον αηδονη τον ειχαμε στο πασοκ για να μας φερνει τα νερα ΄΄΄΄το ειπεή δεν το είπε?απο όσο ξέρω ο αηδόνης κουβα;λά νερό μονο στον φιλο του τον υπερχρεωμ΄ενο επιχειρηματια

ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΧΜΕΡ - Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010 στις 12:14
Που σε νιοτη που δειχνες ότι θα γινόσουν άλλος!!!! Ε Λ Ε Ο Σ.........

Ο ΦΛΟΥΦΛΗΣ - Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010 στις 03:03
ΚΥΡΙΑΚΟ ΡΥΠΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ? ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΡΙΟΡΟΦΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ? ΕΣΥ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΥΘΜΙΖΕΙΣ ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ. ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

O ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ - Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010 στις 02:58
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΠΙΤΣΗ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ Β.Ε.Ξ, ΓΙΑΤΙ ΞΥΝΕΤΕ ΠΛΗΓΕΣ .ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ .ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ Η ΠΙΟ ΡΥΠΟΓΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ . ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΧΑΡΑΚΙΔΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ . ΣΗΜΕΡΑ . ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ . ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ