Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ


Η ΔΕΗ
Δεν τίθεται θέμα πώλησης μονάδων της ΔΕΗ διαβεβαίωσε για μία ακόμη φορά η Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τίνα Μπιρμπίλη.
Το θέμα προέκυψε όταν ζήτησαν την απελευθέρωση της ενέργειας οι εκπρόσωποι της Τρόικας.
Τότε φάνηκε ότι η πώληση των μονάδων τίθεται ως τελεσίγραφο.
Η κυβέρνηση φάνηκε να καθησυχάζει την κοινή γνώμη με αποτέλεσμα να υπάρξει σύγχυση. Τελικά η δήλωση της κας. Μπιρμπίλη ξεκαθαρίζει το θέμα.
Η απελευθέρωση της ηλεκτρικής ενέργειας δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία δηλαδή οι υδροηλεκτρικές και λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ.
Και φυσικά πώληση των μονάδων θα σημάνει και μεγάλη αύξηση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος. Και οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλη ακρίβεια. Αυτό ας το γνωρίζει και η κυβέρνηση και οι «επιτηρητές» της Τρόικας.

Η επιστροφή Καραμανλή
Αρχισαν πάλι τα σενάρια για «αγρίους» στην ΝΔ.
Κάνουν λόγο για επιστροφή του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της ΝΔ!!!
Μετά από μια 6ετία στο τιμόνι της χώρας την οποία προσπαθούμε να ξεχάσουμε και 1 χρόνο μετά από το ταπεινωτικό 33%, υπάρχουν και οι αμετανόητοι. Αυτοί που βλέπουν τον Καραμανλή να επιστρέφει και να γίνεται και πάλι αρχηγός της ΝΔ.
Όνειρα ή εφιάλτες;
Γεγονός είναι ότι όλα αυτά απασχολούν όσους δεν έχουν κατανοήσει τις τεράστιες ευθύνες του πρώην Πρωθυπουργού για την κατάσταση στην οποία περιήλθε ο τόπος. Καλό είναι να σταματήσουν να ασχολούνται με τέτοια αρρωστημένα σενάρια. Δεν το καταλαβαίνουν άραγε; Ή προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να μας εξοργίσουν;

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ