Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr


Με την Πένα μου...

Γράφει η Ρένα Τριανταφυλλίδου

Η «Ονειρούπολη» στη ΔΕΘ
Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η Ονειρούπολη στη περσυνή ΔΕΘ, συμμετέχει και φέτος στο θεματικό παιδικό περίπτερο Νο16 της Kids & fun, από 12 έως 19 Σεπτεμβρίου. Οι ώρες λειτουργίας του περιπτέρου τα σαββατοκύριακα θα είναι από τις 10 πρωί έως τις 10 το βράδυ ενώ τις καθημερινές από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ στην 75η ΔΕΘ
Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας συμμετέχουν για μια ακόμη χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 19 Σεπτεμβρίου, ενισχύοντας μ΄ αυτόν τον τρόπο τις εμπορικές συναλλαγές και την εξωστρέφεια της επιχειρηματικότητας.
Φέτος, γίνεται μια προσπάθεια για την ανάδειξη της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, με τη συμμετοχή των Γυναικείων Παραγωγικών Συλλόγων, προβάλλοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Στόχος είναι να εδραιωθεί μια νέα πορεία ισχυρών και καινοτόμων επιδόσεων, ανάπτυξης και προόδου.
Ο εκθεσιακός χώρος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, θα βρίσκεται στο Περίπτερο 15 (Stand 19) και θα λειτουργεί όλες τις ώρες λειτουργίας της Έκθεσης.

Ο κ. Σούτος κατέγραψε τις ανάγκες των φίλων του ποδηλάτου
Σήμερα περισσότερο από ποτέ επιβάλλεται η χρήση του ποδηλάτου ως μεταφορικό μέσο λόγω της οικολογικής συμπεριφοράς που πρέπει όλοι να αποκτήσουμε.
Αύριο περισσότεροι από ποτέ ελπίζουμε να πειστούν να χρησιμοποιήσουν το ποδήλατο και φυσικά αυτό να είναι εφικτό, καθώς θα πρέπει να δημιουργηθούν κατάλληλες υποδομές και συνθήκες.
Ο Κώστας Σούτος, υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη πολιτών «Μαζί για τη Δράμα», ήταν εκεί για να μιλήσει με τους φίλους του ποδηλάτου και να ανταλλάξει απόψεις σχετικά με τις ανάγκες τους. Μια πρώτη κίνηση της καταγραφής των αναγκών αυτών ήταν η διανομή ενός πρώτου ερωτηματολογίου στους ποδηλάτες.
Το έντυπο συμπλήρωσαν 29 άτομα, όλοι μυημένοι ποδηλάτες. Σημειώνουμε ότι το ερωτηματολόγιο αυτό είναι απλά μια αρχική κίνηση και ότι μία πιο διεξοδική έρευνα χρειάζεται για την αποτελεσματική καταγραφή των αναγκών των ποδηλατών. Σας παραθέτουμε το ερωτηματολόγιο όπως μοιράστηκε και τα αποτελέσματα της αρχικής αυτής έρευνας.

«Ο Μέγας Αλέξανδρος» Προσοτσάνης στην Κροατία
Ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Προσοτσάνης «ο Μέγας Αλέξανδρος» προσκλήθηκε για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν το 2007) από τον Κροατικό Πολιτιστικό Σύλλογο CUD Prepustovec να επισκεφτεί την Κροατία. Έχει αναπτυχθεί πλέον μια ιδιαίτερη φιλική σχέση ανάμεσα στα μέλη των συλλόγων, αφού τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουμε ανταλλάξει συνολικά τρεις επισκέψεις. Η αποστολή του Συλλόγου της Προσοτσάνης αποτελούνταν από 28 άτομα και περιλάμβανε δύο χορευτικά τμήματα (ενηλίκων και εφηβικό) και το μουσικό μας σχήμα «Αγριάνες».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ