Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr


Γιώργος Παντελίδης

1 σχόλιο

Επιχειρηματίας - Αθλητικογράφος - Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Δράμας παρ. «Η Ώρα της Δράμας»

-Πώς πήρατε την απόφαση να είστε υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Δράμας;
-Βιώνοντας καθημερινά εδώ και 30 χρόνια που εξελίσσομαι επαγγελματικά και ζω σ' αυτήν την πόλη, βλέπω απλά προβλήματα που δυσκολεύουν την ζωή, ταλαιπωρούν και εκνευρίζουν τον Δραμινό πολίτη και δεν δίνονται λύσεις.
Γι' αυτό και εγώ αποφάσισα να είμαι υποψήφιος σ' αυτές τις εκλογές με την πεποίθηση ότι θα προσπαθήσω να βοηθήσω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις για μια πιο ανθρώπινη πόλη.

-Ποιοι λόγοι σας οδήγησαν στην παράταξη «Η Ώρα της Δράμας» του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Ευμοιρίδη;
-Καταρχήν έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες, την εμπειρία και την αποφασιστικότητα του Κώστα Ευμοιρίδη και δεύτερον ότι θέτω υποψηφιότητα σε μια ανεξάρτητη παράταξη σε μια εποχή που οι πολιτικοί και οι πολιτικές απαξιώνονται απ' τον κόσμο.

-Τι το διαφορετικό θέλετε για τον Δήμο Δράμας;
-Έναν απλό και λειτουργικό Δήμο που να μην εκνευρίζει τον πολίτη και οι αυτονόητες παροχές που δικαιούται ο Δραμινός πολίτης, να μην θεωρούνται ρουσφέτια.

-Ο Κώστας Ευμοιρίδης δηλώνει ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος. Τα κόμματα δεν πρέπει να παίρνουν θέση στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης;
-Σαφέστατα και δεν πρέπει να παίρνουν τα κόμματα θέσεις στις αυτοδιοικητικές εκλογές γιατί δεν μπορεί τα κέντρα αποφάσεων να ξέρουν καλύτερα ποιος είναι ο καταλληλότερος από τους ίδιους τους πολίτες.

-Πώς οραματίζεστε την Δράμα του αύριο;
-Οραματίζομαι μια πόλη όπου τα παιδιά της δεν θα χρειάζεται να φεύγουν για να βρουν δουλειά, μια καθαρή και πράσινη πόλη, μια πόλη που θα παρέχει ποιότητα ζωής στους πολίτες.

-Είστε αισιόδοξος για την έκβαση της εκλογικής μάχης; Είναι δύσκολο το κυνήγι του σταυρού;
-Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ο Κώστας Ευμοιρίδης και η παράταξή του «Η Ώρα της Δράμας» θα είναι οι νικητές των εκλογών. Όσο για το κυνήγι του σταυρού, σίγουρα θέλει πολλή δουλειά με κύριο στόχο να πείσουμε τους συμπολίτες μας ότι αξίζουμε την ψήφο τους.

-Κλείνοντας, τι θα θέλατε να προσθέσετε;
-Κλείνοντας, θέλω να προσθέσω ότι οι εκλογές που έρχονται με το νέο Καλλικρατικό Δήμο, που τα ¾ των υπαλλήλων της Νομαρχίας θα ενσωματωθούν στον Δήμο, είναι πάρα πολύ σημαντικές και μόνο ο Κώστας Ευμοιρίδης έχει την εμπειρία να κάνει αυτή τη μετάβαση πιο ομαλή για να μην ταλαιπωρηθούν άλλο οι Δραμινοί πολίτες.

 


Σχόλια (1)

ανδρέας - Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:24
γεια σου γιώργο με τα ωραία σου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ