Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ


Βγήκε ο Υφυπουργός και Δραμάρχης και το δήλωσε...
Στηρίζω τον Κυριάκο Χαρακίδη ως τον πλέον άξιο να ανταποκριθεί και να παλέψει για το καλό του τόπου μας.
Στηρίζει Χαρακίδη ο Υφυπουργός και αυτό αποτελεί πραγματικά κορυφαία επιλογή του.

Μια ζωή ΠΑΣΟΚ ο εξοχότατος κ. Υφυπουργός, βρέθηκε με τον «εκλεκτό» του για τον Δήμο Δράμας, σε κοινούς αγώνες.
Έδωσαν μεγάλες μάχες μαζί για τον Σοσιαλισμό, για να φύγει η επάρατος δεξιά, για να προστατευθεί ο Ανδρέας Παπανδρέου το βρώμικο '89, για να πέσει η κυβέρνηση της Δεξιάς το 2009.

Σε αυτές τις μάχες ενάντια στην συντήρηση πάντα πήγαιναν μαζί...
Και γι' αυτόν τον στηρίζει.
Στηρίζει ο Υφυπουργός πάντα τους άξιους, τους πετυχημένους, τους ιδεολόγους που έχουν επαγγελματική διαδρομή χωρίς σκιές και αμφισβητήσεις.
Εξαιρετικός ο Νίκος Σιμόπυλος στο «Star Δράμας»...
Ιδιαίτερα όταν μίλησε για την μεθοδολογία που ακολουθήθηκε στο να πάρει το χρίσμα ο Χαρακίδης.
Το έδωσε ο «κουμπάρος» είπε εννοώντας τον νέο Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και γνωστό «Δεξιοφάγο» κ. Καρχιμάκη.

Ευκαιρία είναι να του στείλουν μια παρτίδα δεξιών από την επίσημη παράταξη του ΠΑΣΟΚ, για να τους φάει με μια χαψιά.

Ο μόνος που πιστεύει ότι το χρίσμα δόθηκε αξιοκρατικά είναι ο Αηδόνης. Αυτό το παιδί φαίνεται πως το μάγεψαν. Δεν καταλαβαίνει ότι πλέον όλοι τον έχουν καταλάβει;
Αυτή η προσήλωσή του, η ταύτισή του με τον άξιο και πετυχημένο. Προκαλεί εντύπωση.

Τελικά ο Κοτρίδης θα μας τρελάνει... Η παράταξη «Πόλη+Ζωή» είχε ανακοινώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος, λόγων ασυμβίβαστου.
Όμως τελικά θα είναι, γιατί θα γίνει Δ/ντής του ΙΚΑ τον Ιανουάριο, οπότε μπορεί να θέσει υποψηφιότητα, να ψηφιστεί, να εκλεγεί και να παραιτηθεί.

Αυτά τα απίστευτα και όμως αληθινά συμβαίνουν στην Δράμα.
Ο «κουβαλητής» και «ψηφοσυλλέκτης» Κοτρίδης κατεβαίνει μόνο και μόνο για να κουβαλήσει ψήφους στην παράταξή του. Ωραία πράγματα... Απίθανα.

Γεια σου Σπύρο με την πολιτική σου πρακτική. Αν δεν το έχεις καταλάβει, αυτό λέγεται ξεφτίλα.

Αλήθεια, γιατί δεν έγινες νωρίτερα Δ/ντής του ΙΚΑ; Δεν πιστεύω να κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες; Άλλωστε εσύ δεν είσαι ΠΑΣΟΚ... Με τον Αηδόνη και τον Χαρακίδη είσαι.

Πάρε την σακούλα σου, μοίρασε τα ψηφοδέλτιά σου και μετά τις εκλογές παραιτήσου. Αλλωστε, τον Ιανουάριο, το ΠΑΣΟΚ θα είναι στην κυβέρνηση, οπότε έχεις εξασφαλισμένη την καρέκλα του Δ/ντή.

Εξαιρετική η επιστολή του Κώστα Σούτου σχετικά με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ στην «Πόλη+Ζωή» αλλά και στην πρόταση που του έγινε για Αντιπεριφερειάρχης.
Χαρακτηρίζει την πρόταση αυτή προσβλητική γιατί δεν πολιτεύεται για να βολευτεί και δίνει τον καλύτερο τίτλο σε όσα διαδραματίζονται «το θέατρο του παραλόγου».

Η κίνηση αυτή εξόργισε και τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες του ΠΑΣΟΚ που ξαφνικά είδαν να γίνονται προτάσεις σε πρόσωπα που δεν ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι για την Αντιπεριφέρεια.
Ποιος νους το σκέφθηκε αυτό;

Φαίνεται πως ο νέος σε ηλικία αλλά γερασμένος σε νοοτροπία, Πράσινος «Δραμάρχης» δεν έχει καταλάβει κάτι πολύ ουσιαστικό.
Ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Υπάρχουν άνθρωποι με αρχές, με αξίες, με ήθος, με επιτυχημένη επαγγελματική διαδρομή. Από την άλλη έχουμε ανθρώπους αριβίστες. Χωρίς σταθερές αρχές... Είναι οι λεγόμενοι «κωλοτούμπες», που συνήθως τα θαλασσώνουν παντού.

Ο Πράσινος Δραμάρχης αυτούς διάλεξε να στηρίξει.
Στις 7 Νοεμβρίου θα πάρει το μήνυμα και το αποτέλεσμα των εκλογών θα το χρεωθεί αποκλειστικά και μόνο αυτός. Ας μην ψάχνει άλλοθι για την δική του ανεπάρκεια.
Να γνωρίζει ότι τα λάθη στην πολιτική δεν ρυθμίζονται...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ