Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr


Με την Πένα μου...

Γράφει η Ρένα Τριανταφυλλίδου

Έξι συνδυασμοί κατατέθηκαν στο πρωτοδικείο της Δράμας το οποίο και ελέγχοντας τους φακέλους θα αποφανθεί σήμερα Τρίτη αν είναι πλήρης, εάν δεν υπάρχουν κωλύματα ή οτιδήποτε που αντίκειται στη νομοθεσία, προκειμένου να ανακηρύξει επίσημα συνδυασμούς και υποψηφίους.
Στο Δήμο Δράμας κατατέθηκαν οι εξής έξι συνδυασμοί:
1. «Νέα Εποχή Νέα Δράμα» με επικεφαλής τον Θ. Μαργαρίτη
2. «Πόλη και Ζωή» με επικεφαλής τον Κ. Χαρακίδη
3. «Μαζί για τη Δράμα» με επικεφαλής τον Κ. Σούτο
4. «Η ώρα της Δράμας» με επικεφαλής τον Κ. Ευμοιρίδη
5. «Αυτοδιοίκηση Πολιτών Δήμου Δράμας» με επικεφαλής τον Αν. Σπυρίδη
6. «Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Δράμας» με επικεφαλής τον Γ. Μήτρου

Στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας οι βουλευτές της ΝΔ Μαρκόπουλος Κ. και Ντινόπουλος Αρ. θα επισκεφθούν τη Δράμα προκειμένου να στηρίξουν τους υποψηφίους του κόμματος στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Οι ακριβείς ημερομηνίες δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Στα εγκαίνια πάντως του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη του κ. Κ. Καραβά τον Χατιδάκη περιμέναμε ο Δένδιας εμφανίστηκε

Τελέστηκε τηννΠαρασκευή 15/10/ 2010 τρισάγιο στη μνήμη του Νέστωρα της Αυτοδιοίκησης Σωκράτη Δημητριάδη. Το τιμητικό παρόν μαζί με φίλες και φίλους Δραμινούς έδωσαν εκ μέρους της Αυτοδιοίκησης ο Κώστας Σούτος, ο Ανέστης Τερζής, ο Γρηγόρης Μιχαηλίδης, ο Νίκος Ζαζόπουλος, η Ελένη Προδρόμου και ο δήμαρχος Δράμας Θωμάς Μαργαρίτης. Σωκράτη θα σε θυμόμαστε για πάντα.

Ένα ιδιότυπο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Δράμας (ΕΓΑ) το Σάββατο 16/10/2010. Το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα κωφών που διοργάνωσαν τα δραστήρια μέλη του Δραμινού Συλλόγου Κωφών «Μ. Αλέξανδρος», συγκέντρωσε 16 γνώστες του προσφιλούς αθλήματος από όλα τα μέρη της Ελλάδας. 6 οργανωμένοι Σύλλογοι Κωφών της χώρας μας βρήκαν τον ιδανικό λόγο, ώστε να επισκεφθούν την πόλη μας με φίλους ή συγγενείς τους, που παραδόξως για το άθλημα στην Ελλάδα και παρά τον μικρό συγκριτικά αριθμό συμμετοχής για ένα πανελλήνιο τουρνουά, είχε... κόσμο στην κερκίδα!!!

Η Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας και το Τμήμα Τροχαίας Δράμας στα πλαίσια υλοποίησης της Πολιτικής Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας για το έτος 2010, διοργανώνουν την «5η Έκθεση Τροχαίας», στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας και την Πλατεία Ελευθερίας Δράμας. Η έκθεση ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή.
Η έναρξη της Έκθεσης Τροχαίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας Δράμας, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Δράμας, του Διοικητή Τροχαίας Δράμας, Αξιωματικών και λοιπού προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσής Δράμας.
Στα πλαίσια της 5ης Έκθεσης Τροχαίας βραβεύτηκαν παιδιά της πρώτης και δεύτερης τάξης των δημοτικών σχολείων της περιφερείας μας, για τις ζωγραφιές τους σχετικά με τα τροχαία ατυχήματα.
Η Έκθεση Τροχαίας, που για πέμπτη συνεχή χρονιά διοργανώνεται στην πόλη μας, λειτουργεί καθημερινά από τις 08:30΄ έως 14:00΄ και από 17:30΄ έως 20:00΄, στο Διοικητήριο Δράμας (ισόγειο και 1ο όροφο), ενώ καθημερινά, κατά τις ώρες 20:00΄ έως 22:00΄ στην Πλατεία Ελευθερίας, γίνεται προβολή DVD ενημερωτικού περιεχομένου και διανέμονται ενημερωτικά έντυπα και διάφορα αναμνηστικά.
Για τους μικρούς μας φίλους έχει προβλεφθεί και θα λειτουργεί ειδικός χώρος δημιουργικής απασχόλησης στο Διοικητήριο Δράμας.

Οι κλοπές βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, το γεγονός ότι οι κλέφτες έχουν βάλει στο μάτι και τα κοιμητήρια, θα πρέπει πραγματικά να αρχίσει να μας προβληματίζει όλους σοβαρά.
Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο 6 αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας, μετά τα ΑΤΜ των τραπεζών, έβαλαν στο μάτι τα καντήλια και τα ανθοδοχεία των κοιμητηρίων.
Συγκεκριμένα στις 10 Οκτωβρίου ξάφρισαν στην κυριολεξία τους τάφους των κοιμητηρίων της Πετρούσας και αφού φόρτωσαν τη λεία τους σε αυτοκίνητο θέλησαν να την περάσουν από το Τελωνείο Εξοχής, όπου και συνελήφθησαν.
Άντε και σε άλλα με ανώτερα. Αν έχεις τόσο καλούς γείτονες τι τους θέλεις τους εχθρούς;

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ